Февруарският рожден ден наближава, голям купон се очертава

• 47 750
  • 744
  •   1
Отговори
# 420
  • София
Моята кашля когато има Мораксела в носа. При Стрептококи не кашля.

В носа капя, промивам само със сребърна вода. Не знам дали си въобразявам, но има ефект. Сиропи не давам. Ако дам е с идеята да им смаже малко гърлото.

# 421
Синът ми стартира втората си годшнка с почти 24 часа без да сваля температура от 39+ градуса. Естествено цапочна да вдига късно след обяд и вечерта, кашляше като 100 годишен пушач. Правихме тест за грип - отпицателен, и почнахме антибиотик. Чисти гърди, слава Богу.Излезе днес носния секрет - скапана бактерия естествено.  Лошото е, че той от 3 седмици го мъчи задна хрема, първият път при док нищо не пускахме, но сега не издържах.
От тук нататък винаги ще му правя изследвания.  Тя док не искаше и тест за грип да му правя, ама как да съм сигурна какво е. Туй то, оплаках се.

Не спи на възглавница. Нямаме маса и столове. Но се надявам ссоро да го преместя в по-голяма стая, неговата в момента е сравнително малка и веднага ще му купя масичка и столчета.
Тези от Айко много ми харесаха.

# 422
  • пловдив
И ние се борим с кашлица. За пръв път е толкова сериозна, в момента пие сироп Acc kids, капки за нос и я водя през ден - два на УНГ за да й види гърлото, че беше доста червено. Инхалатор имаме, но плаче като го види и не ползваме.
И аз мисля да давам стодал, преди време го пиеше и имаше ефект.

# 423
Момичета някоя от вас има ли CHIPOLINO Триколка , интересува ме дали се сгъва ?

# 424
Момичета, съвсем различна тема, но ... как заспиват децата ви? Аз от както го отбих, го приспивам с песни на телефона и понякога детски... за съжаление. Заспива за 20 минути.
От няколко дни заспива сам, докато ми гали ръката и се чудя дали да не махна песните и детските, но от друга страна ме е страх да не му стане ритуал и да иска само и единствено с мен да заспива. Плийс за съвет...

# 425
До скоро заспиваше като ми държеше ръката, но лека по лека като лягах и директно му обръщам гръб. В началото протестираше и ми търсеше ръката, но вече свикна и за 10-15 мин заспива сам без нищо. Понякога си пее и си говори неговите и после се унася.

# 426
Гушка се с мен в кошарата.  Въобще не допуска опция да не съм при него.

# 427
  • София
В ергономичната раница заспива. Носим я около 1 час докато заспи. Вчера успя да си подобри рекорда и заспа в 1.30 часа.

# 428
Заспива гушнал ме.И денем и вечер.Ляга,гушва ме и е заспал.Пробвали сме баща му да гушка не го иска.Не искам да се учи да прегръща играчки или възглавница,щом така му е по лесно и спокойно за мен не е проблем да легна 10 минути до него.От както спи при нас е така,преди това го оставях в кошарата и така заспиваше,но беше малък.Когато е готов сам ще  си заспива.Аз почнах да търся обзавеждането за стаята му,трета година седи празна и е крайно време. Дано пожелае там да си спи след като я обзаведем.

# 429
Заспива сам в кошарата като се повърти малко, но държи да съм в стаята, периодично ме проверява и чак тогава заспива.

# 430
  • Велико Търново
Заспива сам в кошарата, но САМО с едно негово си одеалце.
В яслата е без одеялото си и пак заспива, но вкъщи става бедствено положение ако го оставя без одеало.

# 431
Ох да, забравих и при нас я има тази обсесия, но с един точно определен чаршаф. Съответно която завивка/одеало искам се пъха в този чаршаф и като се наложи да се пере...ужас. Добре, че имаме сушилня.

# 432
  • пловдив
Аз искам да похваля всички мами, който са научили децата да заспиват сами. И с двете принцеси не ми се получи. Първата спеше с нас и досега й е супер трудно да заспива сама. Сега малката заспива    
на гърда. Но, вече трябва да я отбивам. Сега беше болна и от няколко дни явно зъби я мъчат и съответно не ми се получава.
Никога не съм си мислела, че толкова дълго ще я кърмя, даже съжалявам как не я отбих  по-рано за да няма драми.

# 433
Заспива на леглото до мен и после го местя във неговото си легло,през това време чета книга и не ми пречи.Но все повече започвам да се замислям как ще го науча да заспива сам във собственото си легло,и ми се струва,че ще е дооста дълъг труден период.

# 434
От няколко дни и аз се опитвам да го науча сам да си заспива в леглото.Една маймуна за сега ми е помощник и заспива с нея.Обличам и потник и гащи и заспиват двамата Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт