Февруарският рожден ден наближава, голям купон се очертава

• 48 009
  • 744
  •   1
Отговори
# 240
  • Down Under
Тук тортите по поръчка са мнооого скъпи. Питах на няколко места и ми искат над 200 долара 😱 айде няма нужда 🙃 купувам готови пандишпанови блатове, леко сиропирам с компот и правя най-обикновен домашен крем ванилия от яйца, мляко и брашно. Мажа и нареждам блатовете. Прибирам в хладилника да стегне и после отгоре мажа с глазура от пудра захар и масло с хранителна боя. Става много бързо. Поръчах пластмасови животни и един топър с името на малкия и просто ще ги на сложа отгоре, нещо такова

Последна редакция: вт, 07 яну 2020, 15:49 от gordi

# 241
И аз съм решила да се пробвам да направя домашна торта,миналата година я поръчах. Темата ще е трактори,багери 🚜 чудя се с бисквити или готови блатове за торта да купя,маскарпоне и шоколад ще сложа, той нашия шоколад не е ял сега ако иска ще хапне все пак ще е рожденик. Общо взето ще я направя като за големи,те др деца които ще дойдат вече ядат шоколад, така че съм без угризения. Качвам примерна снимка на желаната торта,а дали ще се получи 😂

За подарък изобщо незнам ,ще ме питат всички,дано измисля,че някой от гостите държат да е подарък не пари.
Мислех за триколка такава която става после на колело, някой има ли да сподели впечатления, още миналата година мислех да вземем но взехме лятна количка,сега вече ще върти педалите,може би 😄

# 242
И ние вкъщи с няколко приятели и децата им. Догодина здраве и живот в детски кът ама не парти клуб, а просто ресторант с детски кът.

# 243
  • пловдив
РД и аз мисля с приятели вкъщи. Миналата година бяхме в детски център и пак изкарахме добре, но за тази година този вариант ми се струва по-добре.
За торта не съм мислила още.
Забелязвам напоследък, че ако малката намери някой бонбон покрай кака си-отваря го и си го хапва... Мислех си, че не обича много сладко, но явно трябва вече да крия от нея.
Имаме много играчки от каката и се затруднявам с подаръка за РД.

# 244
  • София
Миналата година беше с Бронхиолит рожденичката. За сега нямам планове. Февруари месец до сега е бил много болнав и не планирам срещи с други деца.

# 245
Ние миналата година бяхме у дома с приятелчета,  тази обаче мисля в детския кът.  Ходихме на един рд нс едно от децата в заведение и с аниматори за децата.  Беше много весело и децата се забавляваха. Но понеже с е малък град и не съм сигурна дали аниматорките няма да повторят програмата.  Не че нещо, децата са малки и ще им е весело. Ама мен не ме изкефи персонала и обслужването. У дома не ми е много дообезопасено. Моите деца знаят къде не може да пипат и знаят че бия шрез ръцете.  Ама другите дечица с които излизаме не всички са кротки. Има много бръкливи, а натурията ми е голяма. ММ каза не ми се канят гости у дома и да се съсипеш от слугуване и приготовления. Навън,  хапваш пийваш,  децата играят и си тръгвааш да си почиваш. Мислех и да не го правим,  но все пак е празник за тях.

Последна редакция: ср, 08 яну 2020, 08:03 от vartoglava

# 246
Vartoglava, права си, но само са вметна, че все пак всяко дете си има родител. В смисъл като ходим на гости аз наблюдавам какво прави сина ми, колкото и да е обезопасено, защото знам, че си е джаста праста. Та все си мисля, че и другите родители си наблюдават децата уж Grinning

# 247
Vartoglava, права си, но само са вметна, че все пак всяко дете си има родител. В смисъл като ходим на гости аз наблюдавам какво прави сина ми, колкото и да е обезопасено, защото знам, че си е джаста праста. Та все си мисля, че и другите родители си наблюдават децата уж Grinning
Дааааа,  така е и не е.  Две от децата с които играем са много палави и бръкливи.  Колкото и да се ооитват да ги спрат родителите им не успяват винаги.  Едното миналата година беше отворило скринс с дрехите и писле два чада нагъвах и подреждах. Другото  беше ошетало всички кухненски шкафове,  извади решетката на фурната,  обиколи навсякъде и бръкна където можа. Майка му само успяваше фа каже,  моля те недей и тичаше да прибира следващото извадено нещо и да затваря шкафове.  Аз имах друга работа и не се включих.
Ра такааа. Децата и родителите са различни. Имам и една мама с близнаци,  която у дома няма да дойде с тях,  точ о защото са палави и не ѝ се играе пъдар. Иначе навън и в детски кът ги събираме.  Спореь нея моите са по-спокойни и възпитани.... Да като крещя като истеричка по тях и бия през ръцете.  Joy

# 248
Ние не сме решили къде ще сме.
Мами помагайте за памперса. От няколко дена пак го мъча, но просто си седи на гърнето и нищо. Дори и не пишка. Днес след закуска го сложих ( защото знам че тогава ака) , стоя известно време,игра си с играчките , сложих му нов памперс и хоп се изака там. Скарах му се, казвам къде трябва да ака, че не е малък вече...
Другото, което си мислех е направо във вц-то да го пробвам със седалката.
Помагайте с разни техники и хитрини.

# 249
При нас засега нищо не помага. Знае за какво служи гърнето, сяда на него и имитира, че ака, но с дрехи. Дума да не става да я съблека и да седне.
Рождения ден ще празнуваме вкъщи. През деня ще поканя дечица, вечерта баби и дядовци. Ще купя украса, торта ще поръчам. Хола ни е голям, ще направя някъде кът с много играчки - кубчета, книжки, разни такива неща да се занимават децата.

# 250
Tweety, не се карай, че после няма да иска съвсем да седне.

# 251
Момичета бебе Джони се нуждае от помощ , ако можете помогнете
https://m.bg-mamma.com/url.php?u=aHR0cHMlM0ElMkYlMkZiZy5oZWxwa2F … zbXNnMzk5NzYxMjg=

# 252
  • Down Under
Насилствено няма да стане приучаването на гърне. Показваме, обясняваме, сяда не сяда, но без да повишаваме тон. Моят младеж сядаше без проблем и вършеше и двете нужди, сега изведнъж взе да отказва. Слагам го, той веднага става и се изпишква на пода. Не е лесно, но така ще е докато не се научат. И този момент ще дойде, при едни по-бързо при други не чак толкова. Постоянство си трябва
https://m.bg-mamma.com/?topic=1108988

Последна редакция: пт, 10 яну 2020, 05:52 от gordi

# 253
И аз бих те посъветвала да не се караш. Само обратен ефект и стрес от гърнето ще си докарате. Може да му вземеш книжки за гърнето. Ние имаме за Каю. Също ако има плюшени играчки, може да изпишквате тях "наужким". Да им сложите гащи и така. И другото, което се оказа че много помага, просто слагаш гащите за през деня, въоръжаваш се с търпение, моп, кърпи и обясняваш, че вече памперс ще носи само докато спи. Децата много бързо рязбират какво става като се напишкат в гащите и че не е приятно.
Аз пък за рождения ден реших да поръчам батут надуваем. Помещението ми е достатъчна голямо за един малък батут, а нашите диванета много обичат.

# 254
Аз си признавам, че не съм го насилвала и не ми е фикс идея да махам памперса. Пробвах няолко пйти, очевидно не беше готов, ревеше. В яслата ходи на гърне, но както каза госпожата, защото другите седят, но още не разбира баш какво прави там. Ще свикне, аз съм спокойна, няма възрастен с пампперси Joy

Общи условия

Активация на акаунт