Февруарският рожден ден наближава, голям купон се очертава

• 47 741
  • 744
  •   1
Отговори
# 450
Аз на самия телефон или таблет не му давам да гледа и пипа. Обикновено ако му пусна клипче веднага излиза и влиза където не трябва или набира някой по телефона. Пускам ютуб по тв когато яде задължително има няколко късометражни филмчета който гледа,през друго време пускам песнички ако му е скучно.

# 451
При нас телефони и таблета са строго забранени!Не знам вашите деца как са,но моят синковец е като зомбиран,и ако допуснем грешката да му пуснем ютюб дори и за един път после настава голяма драма и не иска да прави нищо друго.Пускаме му само тв,но в момента баба му ни е на гости и познайте Triumph

# 452
И моят е от негледащите.Даже сега като сме в болницата не поглежда тв и издивява все вътре,пускам му на тела разни неща,но не са му интересни.Катери се навсякъде и скача по леглото ужас е.Иначе от приятелки знам за цели колекции с детски канали с клипове във тубата,другата жена пуска на нейната някакви с Маша и мечока и Ало,слънчице.Разрови из там,със сигурност има голям избор и колекции,разнообразието е голямо поне.

# 453
Лещичка, какво му е на дребното? Бързо да излизате от болницата!

# 454
Реши да опита течен прах за пране от зареденото чекмедже докато пусках пералня.Бръкна и си напъха ръката в праха и после в устата.За щастие глътна само няколко капки и само с активен въглен и система му се размина,но сме под наблюдение за 48 часа.Никога до сега не е посягал дори,а винаги се навърта като пускам за да натисне дисплея.И като чух че отваря викнах не,ама кой ли ме слуша.Взе да вика че пари и да реве и веднага в спешното отидохме.

# 455
Леле, дребните са.....нямам думи!
Пак малкият дявол, а и бързо се оправя.
В коя болница сте?

# 456
Да,тепърва му идват само дивотии в главата.Не е като да не са заключени и да не е говорено, че не се пие нищо такова ама ...В Кърджали сме,пълно е с грипни.Ние сме с една мадама опитала хапчета за подагра 😁.На година и половина сама си сваля предпазителите и отваря шишенца 😁

# 457
Значиии, повече от моето ако ме чуете да се оплаквам, да ми напомните тези сручки Grinning

# 458
  • София
Лещичка, съчувствам ти. И аз съм го играла този филм, но с много опасно лекарство.

# 459
Как се отразява бебешкият пубертет при вашите деца?

# 460
  • Велико Търново
Честит рожден Ден на хлапетата на въртоглава, горди и още някоя мама имаше....извинявам се че не помня!
Днес и моетп диване става на 2 и ви черпя за негово здраве, макар и виртуално!

# 461
  • пловдив
Днес и нашата принцеса става на две!
Да са живи и здрави, усмихнат и слънчев ден! 🙂

# 462
Да са ви живи и здрави рожденниците!
Да слушат с двете уши Simple Smile

# 463
Ехе много рожденици днес Simple Smile
Да са здрави и много щастливи Cake

# 464
Да са  живи и здрави рождениците 🎂🎉🎈 весел празник!

Бебешки пубертет нз дали е но определено зъбите са на дневен ред при нас. Пробиха долните кътници но докато излязат целите ще ме изяде, постоянно ме хапе,мрънка 🤯

Общи условия

Активация на акаунт