Пазаруване от НМ, тема 38, декември 2019

• 40 030
  • 776
  •   1
Отговори
# 660
  • Пловдив
Минах през магазин днес...ами нииищо! Ама нищо! И е егати и смешното намаление Stuck Out Tongue Winking Eye
Суитчъри по 30лв и тениска за 15, ами ... мерси!

# 661
DeVa ,снимай една такава картичка,да видим за какво иде реч?Че, напоследък взеха да ме разпитват тия от НМ как изглеждала и какво пишело но нея,къде съм я получила.....Rolling Eyes и още 10 тъпи въпроса....Аз получавам до офис на Еконт пратките и картичките сигурно там отиват.

# 662
Тета, доколкото помня миналата година си беше взела едно палтенце. Как са размерите? Ти ппц си 38, но от него си беше взела 36. Моряшко се водеше...

# 663
Моряшко нямам. Имам от бялото вталено с цип .

В Уйкики също има готини палтенца под 100 лв.

# 664
Дами, някой да има тези боти https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0537076006.html
Интересува ме какъв е цветът на живо и качество, благодаря.

# 665
Поръчах тази роля. Някой има ли мнение, виждал ли я е? Нося между Л и Хл.. Много съм скара на с размерите им. Искам да ми е по свободна.

# 666
Ето картичката, моята е скромна, за 10 %.
Скрит текст:

Да взема да им пиша да сложат и имейл адрес, до другия, да не губим време в ровене! Stuck Out Tongue Winking Eye

# 667
Очаква ли се скоро код според вас? Предните години как е било? Дойде ми парка, но размера ми е неточен, явно мерките в индийския сайт са неточни...

# 668
Миналият януари имаше БД и безплатно връщане по някое време

# 669
Не помня за безпл. връщане, но дано да е имало и пак да има. Пуснали са някои намалени зимни дрехи, но не е уау, все пак.
Днес наизвадих пуловери от резервния гардероб - все НМ и Уайкики, купувани преди 10-11мес. Попрекалих тогава, дано сега се въздържа, защото ноември и нач. на декември накупих пак, то заради хващащия код, де, иначе нямаше...  От Пепко се въздържах вчера, имаше опашки на касите, май предимно детски и домашни потреби купуваха хората.
От НМ дебна едно тийн худи/суитчър за 45лв., но не искат да ми го намалят.... Аз пък ще чакам.

# 670
  • София
Дългият не хваща ли вече? Пробвах с няколко акаунта, но не става Sad

# 671
Намерих мейла, декември е било.
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА И БЕЗПЛАТНО ВРЪЩАНЕ: Валидно за всички поръчки. до 31.12.2018.

# 672
При мен си работи, вчера пуснах поръчка с него.

# 673
Момичета, има ли тема за размяна на покупки от НМ, имам несполучлив подарък.

# 674
Получих тези боти, страхотни са, точно каквото исках. Но са ми малко тесни, нося 36 номер, поръчах 36 номер, но можеше 37 да поръчам. Малко трудно ги обух първоначално. Като ги разтъпках унас с по-дебел чорап и се поразпуснаха. Ще се погодим Grinning

Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт