Пазаруване от НМ, тема 38, декември 2019

• 40 025
  • 776
  •   1
Отговори
# 675
Брадли, благодаря.
Аз се включих в темата ви и в пазаруването след Нова година, та затова не помня... Имам си нов акаунт и дългучът се хвана, ама по моя начин - първо бюлетин, след 15 мин регист. на нов акаунт.

# 676
  • have faith and be patient ..
Тока им повече от 5-6 см ли е?

# 677
  • Пловдив
Момичета, има ли тема за размяна на покупки от НМ, имам несполучлив подарък.
Има, да. Потърси,  пиша през телефона и не мога да копна линк в момента.

# 678
Да, 9 см. е. Но не се усеща, защото е дебел. Лесно се ходи с тях.

# 679
Намерих мейла, декември е било.
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА И БЕЗПЛАТНО ВРЪЩАНЕ: Валидно за всички поръчки. до 31.12.2018.

Да, до НГ беше БД и връщане.
Сега няма такива екстри. Crazy

# 680
Извинявам се, ако вече е коментирано, но когато човек диретно се сблъска с нещо чак тогава тръгва да чете по-внимателно.Въпросът ми е-когато връщам продукт, за който съм използвала талон за отстъпка-губя ли я или да звъня на централата да ми го възстановят?

# 681
# 682
# 683
  • have faith and be patient ..
Да, 9 см. е. Но не се усеща, защото е дебел. Лесно се ходи с тях.

Благодаря, проблема е че ставам доста над 180см с 9 см 👠. За това нещо към 5-6см търся, само да доближа 180, без да минавам.. 😁😁Кофти е да си дълъг една свястна буйка не можеш да си сложиш..

# 684
Кашмирения винен пуловер е много уголемен. Добре, че взех м. Не знам дали ми харесва, довечера ще меря.

# 685
  • София
Кашмирения винен пуловер е много уголемен. Добре, че взех м. Не знам дали ми харесва, довечера ще меря.

Получих го тази сутрин. Не го определям като уголемен, а като несъразмерен - направо странна кройка. Основното тяло е огромно, а ръкава е тесен и къс, тъй като основната част пада и настрани, поради което стои много странно и несъразмерно. Жалко, аз много се надявах да стои по-добре, защото ми излезе на добра цена, но като го премерих разбирам защо има на тази цена наличности от него. Моят го връщам още днес.

# 686
Моя кашмирен пуловер ми е перфектен!И като дължина,дължината на ръкава също ми е точна,на ширина ми е свободен,но аз така харесвам да нося пуловери по-свободни,не опънати по тялото.Поръчах р-р М и размерите,дадени в индийския НМ точно си отговарят!Искам още кашмирени пуловери Heart Eyes

# 687
Ще видя довечера колко и дали ще се одобря
Чакам и този

# 688
Здравейте. Благодаря на всички за съветите за дължината на дънките с двойни размери. Получих 28/30 и наистина са ми точни. При ръст 164 см ми стигат точно до кокалчето на крака. А поръчката с другия размер ми я анулираха поради изчерпана наличност. Но така пък ми изгоря талона с 25% намаление. По телефона ми казаха, след като си получа др поръчка да се обадя, да ми възстановят сумата на отстъпката , но честно казано за 4 лв ми е неудобно да ги търся.
И още - момичета, изумявате ме какви пари давате за пуловери.  Не е беден българския народ, ей... Simple Smile С най-добри чувства !

# 689
  • София
Моя кашмирен пуловер ми е перфектен!И като дължина,дължината на ръкава също ми е точна,на ширина ми е свободен,но аз така харесвам да нося пуловери по-свободни,не опънати по тялото.Поръчах р-р М и размерите,дадени в индийския НМ точно си отговарят!Искам още кашмирени пуловери Heart Eyes

Ръкавът е точен на дължина, но с падналото рамо. На мен също ми е свободен, но твърде свободен. Отговаря на размерите в индийския сайт. На мен това не ми е първия върнат кашмирен пуловер, предпочитам един или два, но да стоят като хората.

Общи условия

Активация на акаунт