Пазаруване от НМ, тема 38, декември 2019

• 39 829
  • 776
  •   1
Отговори
# 735
  • have faith and be patient ..
Във взетия от мен размер ми стои малко вталено и това ми допада. Мерки, дано измерих добре
Скрит текст:
158 р-р:
Дължина -75 см (от рамото)
Ширина (под мишници) - 49 см едностранно , талия - 45 см едностранно
Ръкав - 61 см
Ширина рамене - 41 см
Взех такова на голямата ми дъщеря, не и е малко, но кройката определено е вталена.. То е от по-малките размери.. 116 мисля,  но ми изглеждат абсолютно еднакви

# 736
Роклята за която питах, и поръчах, е огромна, ще връщам.

# 737
Благодаря за размерите, да питам тежи ли якето или е леко(пера и пух)? Не зная колко грама или кг са тез перушини вътре в якето? (Не съм пробвала подобно. И аз за дъщеря ми искам, но да не е черно. Тя излиза в ранни зори по тъмно и стои по спирки.)

Питам сериозно , нищо че в-сът ми изглежда хумористичен Simple Smile

# 738
На мен ми е леко, имам палта, не ги нося точно, защото ми тежат, но зависи с какво се сравнява - например имаше едни лидълски, олекотени, не пух и пера - е по-леки са (не съм вземала, но съм виждала), но не са и сравними естествено. Няма как да го измеря за грамаж, нямам подходяща везна😳
P.s. Намерих си мейла от Еконт, пише 1.34 кг

Последна редакция: чт, 02 яну 2020, 17:50 от fenyx

# 739
Фани, супер неща, много ми харесват, мисля че ще си довллна

# 740
Мерси, Хепи. То ми харесаха и на мен, обаче се обадих по телефона за мерките, нещо се колебаех. Полата за размер 44 била 87 см.в талията, което ми е много на мен, а 42 била 82см и съм на косъм там. Не знам дали ще продължавам да пълнея, пък е памук, пък искам да ми е разкроена, не искам да ми изпъкват меса, като ме стяга и поръчах 44, ама то това огромно ще ми е. Няколко пъти го попитах и това ми даде по телефона човека.
Пък сакото уж е от едрите жени, пък то умалено май, бюст 106 на 44 номер, рамене дали 41 см. това мисля ми е малко, но не посмях 46 да поръчам.
Поне клина ще ми стане със сигурност, другото..явно не съм вече в никоя категория. За пръв път разбирам на 44 номер талия 87см. и 5см от един до друг номер. Ама пусти точки...много ми харесват точките на мен и рискувах.
А сакото на пролет ще върви на всичко, аз имам на какво да го нося, само да ми стане, пък и вълна има пише...  може и на морето да си го взимам за вечер, не е дебело май, мека материя ми се вижда, ще пиша като дойде, ама пак съм на тръни така виртуално.

Последна редакция: чт, 02 яну 2020, 18:22 от Анонимен

# 741
Момичета, някоя да е наясно онова тъмносиньото форумско палто има ли го в магазина на НМ на главната улица в Пловдив?
В два софийски мола търсих, умряла работа откъм модели.

# 742
Момичета, някоя да е наясно онова тъмносиньото форумско палто има ли го в магазина на НМ на главната улица в Пловдив?
В два софийски мола търсих, умряла работа откъм модели.

Нямаше такива, никакъв цвят.

Честита Нова Година, момичета! Heart
Много успешни покупки на всички!

Лолита още ли празнува?
Нова тема?

# 743
Форумското палто е леко намалено гледам във всичките му разцветки, синьо, беж, черно, дори зелено някакво е излезнало. Обаче е пак скъпичко, но по-евтино от в магазина (тук се питаше) на 109лв е сега.
https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0661794002.html

# 744
  • Popovo
Ей, само в черно не го намалиха.Гадинки. 😈

# 745
  • Пловдив
За много години, момичета! И аз го заглеждам палтото, но се надявам да го намалят още... Исках само да Ви питам отговаря ли си като размер или е уголемено?

# 746
На мен ми е добре моят номер. Взех 44 и ми е добре, иначе взимам пуловери С, блузи 40-42 , но за палто заложих на моя си номер по БГ и ми е супер, не ме стяга, не ми е голямо, има място за по-плътна блуза, точно ми е. Гледам има оценки, че е леко уголемено, ако пишеш кой номер си все някой ще има като теб и ще измери.

# 747
И аз взвх номера, който нося по принцип и ми е таман.

# 748
  • Пловдив
Благодаря ви за отговорите! По принцип, за връхни дрехи съм 42 бг размер и 36 европейска номерация. В сайта са с европейска номерация,  нали?

# 749
  • sofia
Момичета, трябва ми спешно код за 15%. Утре ще нося дрехи и го връщам. 🤗

Общи условия

Активация на акаунт