Любители на кучета - 100

• 47 607
  • 766
  •   1
Отговори
# 495
  • под тепетата
Честито, Джуджанка! Здраве и късмет!
Добре дошла на малката пухкавелка Фрея! Много щастие да ви дари!
 Нашият принц спи полегнал на възглавница след търчането по поляните цял ден.

# 496
  • Бургас
джуджанка, приеми много лигави целувки за ЧРД!
Фрея да е добре дошла. Имаме познато куче със същото име, ама е йорки.
Биляна, снимково доказателство искааам!

# 497
  • София
Вие през колко време обезпаразитявате кучовците вътрешно,  страх ме е да не лепнем нещо.  😔
Всеки месец обезпаразитявам вътрешно и външно. В клиниката ми дават хаповете, те си водят записки всеки път какво са давали.

# 498
  • Bарна, морето, сините вълни
Добре дошла на Фрея, много да ви слуша, да е здравичка и дълги години да се обичате. И аз имам познато кученце с това име - джакче е.
Честита да си, джуджанка! От здраве да не се отървеш и все усмихната да бъдеш. bouquet И обичана от двуноги и четириноги. Stuck Out Tongue Winking Eye Heart

# 499
  • София
Честито на джуджанка и добре дошла на малката госпожица!
Хах, подранили коледни подаръци и за наш Чарли, ама тоз разбойник успя да им види сметката. Та в тази връзка да питам - какви играчки купувате? Гумени, въжени, плюшени?
В чудо се видяхме.. даже и възглавницата от Икеа за кучета успя да разръфа...
А и той като Лъчко с премяна от Лидл, но беше шокиран като го облякох. Ей го, да му се посмеете малко 😂😂😂😂😀😀😀😀

И в допълнение - ей така се спи...

Последна редакция: нд, 22 дек 2019, 22:23 от Галски

# 500
  • У Диспансера ...♥♥♥
Джуджанка, честита бъди 😘
Добре дошла на Фрея ❤ Голяма е сладурка 🐶
Ама то в нашата тема всички са сладурковци, барабар със стопаните си 😄

# 501
  • София
Галски, при нас плюшените играчки нямат никакъв шанс за оцеляване! Само няколко секунди и експлодират. Играе си с гумени топки и въжета.

# 502
  • гр.Варна
Първо - върнаааах се:smiley: и най щастливи у дома бяха двете четириноги (що ли не съм изненадана Thinking)
Второ - Джуджанка да е много здрава и с късмет дългииии години.
И трето - Фрея и мама да си ни добре дошли и да споделят сладки снимки.
Това е, лягам си, че съм скапана... утре ще очаквам нови муцунки

# 503
  • Варна

Принц Бизу, едната ми голяма любов. ❤

# 504
От нас с Ари (многострадална  Геновева) : Джуджанка много щастие и любов! Фрея добре дошла и много да  те слушат.

# 505
Джуджанка, жива и здрава да си!
Много благодаря на всички! В момента спинка под масата,  а не в леглото си, но не искам да пришпорвам нещата.
Вие през колко време обезпаразитявате кучовците вътрешно,  страх ме е да не лепнем нещо.  😔

На всяко първо число обезпаразитяваме вътрешно.

# 506
Бъди честита, Джуджи Wink Много здраве и щастие !
добре дошла на Фрея!
Студените месеци обезпаразитявам вътрешно на 2-3 месеца, а външно - ако има нужда. До август- септември всеки месец обезпаразитявах и вътрешно и външно, но порових, поразпитах и реших да купя каишка от март месец за външно и да си давам за вътрешно ще видя каква схема. И мисля да давам и за дирофилария отделно, има такъв препарат.
Моята не е да пие от локви, не яде боклуци от улицата та не искам да й натоварвам черния дроб всеки месец с такива силни препарати. Но ето, съседските кифли хванаха бълхи и тя домъкна. След една пипета адвантикс вече е пушка.

# 507
Честита да е Джуджанка и добре дошла на Фрея!!! Heart

За обезпаразитяването - вътрешно обезпаразитявам на 3 месеца, никога досега /с изключение на първия път като я взехме/ не е изкарвала паразити. От средата на октомври до средата на март е само на каишка Скалибор, а след това след тест за дилофилария - нова каишка Скалибор и всеки месец Нексгард спектра. Бълха или кърлеж не съм виждала на нея /пак с изключение като я взехме, имаше доста тогава/.  И аз се опитвам да и щадя черния дроб, надявам се че не съм прекалено безотговорна.

# 508
За вътрешното обезпаразитяване, докато беше малък Макс му давах всеки месец. Като поотрасна започнах през три месеца. Никога не е имал паразити откакто е у дома. Тази година понеже неше на Нексгард спектра май повече от 6 месеца не съм му давала за вътрешно паразити отделно хапче. Иначе съм му взела и тия дни ще му дам, тъй като студените месеци почива от Нексгарда. Хем искам да е предпазен от всякакви гадости, хем ако може да не му вредя много в препарати.

# 509
  • под тепетата
Tintina, не мога да пусна доказателството, че е по-голямо от 5 МБ! Пускам друга за компенсация, на която го играе котка Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт