Любители на кучета - 100

• 47 630
  • 766
  •   1
Отговори
# 405
  • Rock & Roll feeling ...
Такава сладка муцуна има това "магаре" Blush  Как сладко го е огряло слънчицето Yellow Heart

BarbieDi на добър час с новото другарче! Бързо сплотяване с екипа Heart

# 406
  • Варна
Барби, знаеш ли кое е по-хубаво от едно кученце? 😂😘

# 407
  • sf
Две кученцаааа 😍

# 408
  • Варна

Дааааа, имаш едно студено питие през лятото, ако "кацнеш" във Варна.😂

# 409
  • Rock & Roll feeling ...
Хора, вашите кучета усещат ли ви, когато "изневерявате" ? Големия куч никога не прави бели, но когато ме надуши,че съм била при бздомничетата хеле пък с храна ясно ми показва,че не му е приятно - изпика ми се на леглото. Съвсем умишленката.

# 410
Мне. Куче и тийнейджър. Гледката как когато единият намисли беля, вторият скача веднага и тръгва след него с младежки ентусиазъм, блясък в очите и пъргава походка...безценно!!!

# 411
  • Варна
Е,за някои са две кученца, дай боже по две от вид, че и повече. 😂

# 412
  • sofia
Добро утро!
Да попитам от коя суха храна за бебета сте доволни?
Откъде я поръчвате?

# 413
Барби, ще чакаме да видим госпожицата.Simple Smile Големи сладури са френчитата.

Последна редакция: чт, 19 дек 2019, 14:14 от Анонимен

# 414
не казвам, че ще си имам офис куче, ама го казвам. бебе лаб.
нямаше на кой да се похваля..

# 415
  • Bарна, морето, сините вълни
Хибискус, Барби, страхотни новини и да ни показвате сладките муцуни! ❤️

Аз малко ще разваля приятната обстановка, ама съм бясна и се чувствам безпомощна. В квартала на най-оживени булевард (заведения, супермаркет, спирки) има глутница бездомни агресивни кучета. Хвърлят се на пътя и ще стане някоя беля. Днес ни нападнаха, аз не изпитвам никакъв страх към тях, но заради Ерос ни скочиха. Едното се опита да ухапе Еро по корема, а той е с намордник и не може да се защити, сигурно съм изкрещяла много истерично, защото се махна от нас. Обожавам всякакви животни, но за да защитя детето си или кучето бих разбила на някое муцуната, колкото и мъчно да ми е после. Веднага звъннах в общината ни. Човека, с когото разговарях културно ми обясни, че тези бездомничета не са име правомощията. Прочете ми двете писма, които са изпратени през ноември и декември до така наречения ни кмет (потник). Няма отговор, няма и да има. Сигурна съм, че редовно се подават сигнали, защото в групата на квартала редовно някой се оплаква, че е нападнат от тези кучета, а те са страшно много. Само на Кауфланд има 5-6, а горе са още толкова. Когато са заедно са безстрашни. Ако махна намордника и моето куче се защити, трърде вероятно е отново аз да съм виновна и да обявят него за агресивен. Не ми е проблем да не минавам от там, не ми е по път за вкъщи, но не искам така да останат нещата. Затова ни е такава държавата, защото всички си навеждаме главите и пренебрегваме проблема. Обаче не знам какво да направя, щом кмета не се интересува от случващото се, кой аджеба ще го направи?!

# 416
  • София
Дес, не го приемай като критика, ама...
Кучето ти не е за намордник. За въпитание е, и ако поработите малко с него, ще ти е в пъти по-лесен живота. Стегни го малко тоя твоя мъж и да започва.

Иначе, за кучетата съм принципно съгласна, въпреки, че нас никогаш не са ни нападали бездомни.

# 417
Аз не се страхувам, че Ерос ще ухапе човек или куче. Вчера например го мачкаха напълно непознати майка и дете, колкото Монито.
Той върви нормално по улиците, не закача никого, дори и тези, които ни нападнаха. А те не нападат само нас, нападат и хора, които се страхуват.
Съгласна съм, че има какво да се желае във възпитанието на Еро, но не ми е трудно, имаме напълно нормални разходки, тича в градинката, играе, изпълнява разни команди. ММ нвма това време с него, което имам аз, а аз съм и с детето и оставам количката отстрани, за да играя с Ерос навън.

# 418
Despi ако имате някоя организация за помощ на бездомни може да се обърнеш към тях. Не е никак приятна ситуацията. Нали и аз преди време бях в подобна, но магарето успя са се защити сам. Наистина поработете с Ерос за да може да се разхожда без намордник, а от такива агресивни натрапници той сам ще се защити. Сега видях, че си писала докато аз драскам тук. А защо тогава не му го махнеш тоя намордник? Но за бездомните варианта е единствено някоя организация. Пиши им, че са агресивни и нападат и скоро може да пострадат от хората, които са потърпевши.

# 419
Един ден, докато правиха пътя, на нашата улица беше кмета на квартала и един човек от общината, ММ слезе да разходи Ерос и се скараха, че Ерос няма намордник. Един вид страх лозе пази. Наистина ме е страх от глоби. Вече написаха няколко. Понякога просто му стои закопчан на врата, но виси,а не на муцуната.

Общи условия

Активация на акаунт