Любители на кучета - 100

• 47 627
  • 766
  •   1
Отговори
# 420
  • У Диспансера ...♥♥♥
Коледна снимка и от нас 😋

# 421
Луци и топката:

# 422
  • Bарна, морето, сините вълни
Нарцисчева, прекрасни сте! Heart Eyes Ама това си е чисто пренебрежение към писанчо. Grinning

# 423
  • София
Дес, могат да глобяват за без повод, за непочистване при акане и за без документи. Намордника не е задължителен.

Нарцисче, ама верно, къде е котето.
Не че не сте прекрасни и без него, ама ...

# 424
  • У Диспансера ...♥♥♥
Ми на, после ме хвана яд, че не го взехме и него .
Ама той не обича чужди хора много, и аз за да не го стресираме.
Живот и здраве другата година ще го взема обаче 🙂

# 425
Нарци Чудесно семейство сте 🤗

# 426
  • Стара Загора
Запознайте се с Анабел. Hug

# 427
Добре дошла на Анабел, сладурана е!

Нарци, много хубаво семейство сте! Страхотни снимки!

А черното шоколадче с топката е очарователно!

# 428
  • София
Нарицисче, много яки снимки! Страхотни сте! HeartHeartHeart

Барби, провървя и на тази принцеса Heart EyesHugKissing Heart

# 429
Много хубави снимки сте показали! Бонбонки сладки! 😘 Нашето бебоче е момченце,  на 2 месеца. В събота или в неделя ще си го вземем, дано да не се появи някаква спънка.

# 430
  • Bарна, морето, сините вълни
Много сладка госпожица е Анабел! ❤️ Харесаха ли се с Барби?

# 431
  • Стара Загора
Много сладка госпожица е Анабел! ❤️ Харесаха ли се с Барби?

Ами... Да кажем, че Барби не е във възторг. Определено се опитва да ѝ покаже кой е шефа, изключително много ме ревнува и не позволява малката да ѝ навлиза в личното пространство. И все пак смятам, че ще свикнат. Цял ден ги вардя да не стане беля, въпреки че Барби сами ръмжи и лае, не се спуска да я хапе, но преди малко реших да вляза да се и къпя, а те да се разбират помежду си. Резултатът беше, че малката не ѝ е било позволено явно да се качи на дивана, но иначе нямаше никакви скандали. Смятам, че катализатор за разправии съм аз и когато ме няма ще бъде спокойно.

Наистина много се надявам да се получат нещата, защото малката живееше в къща, на двора, вързана, докато се намери решение за нея... Защо на двора ли? Защото хъркала... Защо вързана? Нямам обяснение. Без коментар съм относно това.

# 432
Ох милата Анабел. 😣 Добре,че си я спасила от синджира. Хъркала?! Е има ли някой,който да не знае,че френчитата хъркат?! 🙄  Спирам,че се ядосвам.
Хмм да не ви запиша ММ как хърка в момента. Освен да му купя една каишка и вън. 🤣

# 433
  • София
Барби, свали ги и двете от дивана за периода на адаптацията. Да нямат поводи за надмощие.

# 434
Един ден, докато правиха пътя, на нашата улица беше кмета на квартала и един човек от общината, ММ слезе да разходи Ерос и се скараха, че Ерос няма намордник. Един вид страх лозе пази. Наистина ме е страх от глоби. Вече написаха няколко. Понякога просто му стои закопчан на врата, но виси,а не на муцуната.

Това е отвратително-куче с намордник. И друг път съм писала, живеем извън Бг и обмисляме скоро да се приберем в Бг,но като чета тук,изпадам в ужас как ще гледаме нашата Райли тук.То не са наморници,паспорти,чипове...Трябва да се съобразявам къде да я разхождам и да не я пускам без каишка.Ами благодаря, ама колкото ш да искам да се върна няма да го направим,заради кучето.Сега я разхождам в училищата,естествено когато няма деце,и не съм само аз.Разхождаме кучетата си без каишки,без наморници.Паспорт никога не носим,чипът не е задължителен.

Общи условия

Активация на акаунт