Любители на кучета - 100

• 47 613
  • 766
  •   1
Отговори
# 450
  • Варна
Верно? Представям си каква олелия е било. 😂
Но Роузи е желязна.

# 451
  • София
Туиг, аз затова казах, че и аз винаги съм с особено мнение.
А и при Еми работата е на собственика, тя вади информацията, дава насоките и осигурява ( което е важно в нашия случай) относително контролирана среда с кучета и хора, за да обучаваш кучето си не само на теория. Но кучето си го обучаваш сам.
Предполагам, че стандартните кучешки училища върщат същата работа, но там има само малки групи от кучета на едно ниво,  а и цената, местоположението и времето на никоя не ми отговаряха на възможностите.

# 452
Верно? Представям си каква олелия е било. 😂
Но Роузи е желязна.
Догодина, живот и здраве, организирам варненската глутница да ходим на обща снимка. Satisfied

# 453
  • София
Котето почина от старост, мисля че 18 години...
Не помня показах ли един размазан от кеф Балу

# 454

Арчи вече сам се качва и слиза от табуретката.Smile

# 455
  • София
Толкова хубави снимки показвате и много ми се иска да намачкам всички муцунки и гъзунки. Heart Eyes

Аз утре ще водя Харли в клиниката да го ъпгрейдна. Време е за ваксината срещу кашлица, а и отново има проблем. Този път на предните лапички, отдолу между възглавничките има нещо като екзема и постоянно се ближе. Пролетта също имаше такъв проблем, но през лятото закрепихме положението,обаче сега нещата ескалираха и е крайно време да се вземат мерки.

Ето го и него, много си хареса тази постелка и често си лежи върху нея.

# 456
  • Бургас
Тонка, пробвай да мажеш лапите със сребърна вода. Така махнахме на Елза папиломите от устата. За седмица се свиха и прибраха.
Много ценя аз сребърната вода, много семейни здравни проблеми решавам с нея.

# 457
  • София
Тинтина, това не са папиломи, а червени ранички и по средата тъмночервено към черно ядро. Ама и аз как го обяснявам.. Ако утре ми треснат лечение за 100 плюс лева, ще почна със сребърна вода. Grin
След случая с кървящата му брадавицата, която излекувах за 2 седмици и помен няма вече от нея, си имам не едно, а две на ум спрямо ветеринарите и методите им на лечение.

# 458
Тонка бързо оправяне! Направо ви завиждам на всички за снимките. При нас не става... Купихме шапцица и дрешка,, която ще му седи като наметало и ще се пробваме за снимки.
 Иначе беснее, беснее и после се прави на света  вода ненапита!
Ето ви един спящ Ари:

# 459
  • Bарна, морето, сините вълни
Хмм, къде е Ари? Зад завивката всякаш виждам нещо, ама не съм сигурна. Той пък и той чернуш, крие се в тъмното.

# 460
  • София
Проклетнице, и аз не видях, но харесах за всеки случай 😂

# 461
Аз видях само една лапи да се подават 😁
Тонка бързо да му минава лапичката на Харли. Сподели после какво са казали ветеринарите. А за брадавиците май и аз ще пробвам твоя метод. Тоя Ветомун нищо не помогна.. всичките си стоят и ни са пораснали, ни са намалели на размери.

# 462
Наистина трудно е да се види 🤣 Увил се е - само малко лапички и ушаци, ето

# 463
  • Варна
Сребърна и розова вода, много помага, антигъбично, имуностимулиращо.

# 464
Добре дошла на Анабел!
Ние си отгледахме настинка и бълхи. Сега отивам да боря настинката с кардио, а като се върна ще къпя Джина с Biogance, а утре пипета за външно и цистал за вътрешно. Ако съм добре искам да идем на тренировка при Еми ама ме е страх да не хвърлим някоя бълха на другарите там .

За криво разбрания щатски либерализъм не ми се и коментира.

Последна редакция: сб, 21 дек 2019, 10:48 от Анонимен

Общи условия

Активация на акаунт