Любители на кучета - 100

• 47 575
  • 766
  •   1
Отговори
# 645
  • София
На Бизу гушката ще му изям!
Боже, Естела, как гледаш "Осем герои", аз не мога, навремето го гледах без да знам за какво се разказва, е такъв рев не съм ревала никога, ама никога и за нищо. Не мога да си го причинявам, изобщо не мога да гледам филми с животни, дори да са с хепи енд.
Оскар пък си поряза пръстчето на задния десен крак, та сме с риваноли, антибиотици на прах, изобщо красота. Съвсем малко е, ама на кофти място и той като ходи го разранява.

# 646
Много, много съжалявам за Барт!
Денис имаше една USB светеща пръчка от Лидъл пак, слава богу, нищо не е станало, даже част от нея още я има и си играе. Но повече такива няма да му се купуват явно.
На Хачико и двамата с ММ ревахме като магарета, а Денис се чудеше защо по нощите той се опитва да спи, а ние подсмърчаме и го гушлявим.

# 647
  • Варна
На Бизу гушката ще му изям!
Боже, Естела, как гледаш "Осем герои", аз не мога, навремето го гледах без да знам за какво се разказва, е такъв рев не съм ревала никога, ама никога и за нищо. Не мога да си го причинявам, изобщо не мога да гледам филми с животни, дори да са с хепи енд.
Оскар пък си поряза пръстчето на задния десен крак, та сме с риваноли, антибиотици на прах, изобщо красота. Съвсем малко е, ама на кофти място и той като ходи го разранява.

Душко, гледах Того, а Героите и Хачико не съм сигурна дали ще ги гледам някога, защото аз цивря и за хубаво, и за лошо. 😁

# 648
  • UK
и аз гледам да не гледам такива филми, че само допълнителни негативни емоции ми трябват... Едно време на Балто как плаках като малка (анимацията) Sweat Smile

Тройна и четворна брадичка от всичкото плюскане последната седмица...

Ние имахме гости една седмица... първия ден Джинкс се мъчеше да доминира, ама като почна сестра ми да го храни и да му дава команди, после ходеше само да се гуши и да си дава дупето за чесане. Laughing Сега обаче за НГ ще имам други гости, с които той не е свикнал (нито пък те с него) и се притеснявам малко дали няма да е прекалено досаден Thinking

# 649
  • Варна
Аз също ще имам гости, но съм предупредила, никви бомбички и че ще има много близане, натискане и ще чакат за лакомства от масата. 😂

# 650
  • Bарна, морето, сините вълни
Boriana, бързо да му минава на Оскар, като на кученце. Kissing Heart

И аз съм много ревлива, ама гледам от време на време сълзливи филми. Снощи плаках на Красавицата и звяра, предната вечер на Бурлеска, въобще на всичко мога да рева.
Фаворит са ми Кучешки живот 1 и 2.
У. Брус Камерън има доста книги за кучета, ама на книга плача два пъти повече.

# 651
  • о`майна лунна нощ е
Филми с животни се старая да не гледам. Достатъчно ми е на живо да се издухвам емоционално заради човешката тъпота и жестокост. Няма нужда да си го причинявам и на кино/филм. Изобщо - категорично зорлян НЕ гледам неща, които да ме разстроят.

А играчката Мечо - подарък ни е. Швепса много му се радва. Това е първата играчка, която носи в леглото си. Тя и един рог от елен /също подарък/ са му любимите от вчера Wink . Аз също много им се кефя. Осигуриха ми час и половина спокойно кафе с приятелка у дома иначе ни вдига като ято патки - не ни позволява да стоим на едно място, все ни дърпа да играем, да хвърляме играчки, да го занимаваме ... Досажда яко. А тази сутрин куче у дома нямаше Simple Smile Рог, Мечо, рог, Мечо.

# 652
Днес като се прибрах от работа забелязах, че Фрея си тръска много често главата. Четох, че може да е поради проблем с ушичките. Възможно ли е да е от това? Иначе е жизнена, хапва, играе си, няма секреция и мирис от ушичките. Дали да не я водим на ветеринар утре?..Питах мъжете вкъщи, нищо не били забелязали днес, мъжка му работа. Angry

Последна редакция: нд, 29 дек 2019, 20:37 от mjusi

# 653
  • София
Здравейте, искам да попитам тези от вас, които хранят кучетата си със суха храна, от коя марка сте доволни. Моето куче е средна порода - 18 кг. на 6 месеца. Когато я взехме ядеше Royal Canin, Maxi Junior, имаше много газове от нея и накрая започна да повръща. Сменихме я с друга, на която даже името не запомних. Новата отначало й се отразяваше добре, но отново предизвиква много газове и се опасявам, че отново ще й разстрои стомаха.
Пробвахме Orijen за подрастващи кучета, но излиза много скъпо. Яде и готвена храна, но рядко.
Вие каква гранулирана храна давате на вашите любимци?
Предварително благодаря!

# 654
На 6 м 18 кг не ми се вижда средна порода Simple Smile
Аз на кучето давам висок клас гранули, като се ориентирам по цената и марката.
Proplan
Genesis
Jusera
Но заведете кучето на ветеринар, много е вероятно да изпише лечебна храна, може да има проблеми със стомаха.

ПС
Джина си изяжда зелето, морковите и другите зеленчуци в манджата. Вчера дори морков от ръката ми взе - рендосано парченце. Наистина е време да престана с предубежденията какво няма или ще яде и какво няма да направи и просто да опитвам Simple Smile

# 655
  • София
Офффх, за трети път пиша тоя пост.

Духче, внимавай със зелето, предизвиква газове.
Тиква, тиквички, чушки, ябълки, цвекло, аз дава и банан сега.

Хубава суха храна е отнсително понятие.
Acana
Taste of wild
Orijen
Alfa Spirit
ND
Tundra

От тези най-добре и се отразява на моята Alfa Spirit. Вие трябва да намерите коя е освен добра като състав и добра за вашето куче.

# 656
  • Бургас
Пък моята от тиквата така се пос..а...
Обелки от краставици също давам аз, марула.
Морковите не ги беля.
Установих, че варените зеленчуци ги усвоява по-добре.

# 657
  • София
Е може, тя ще си види. На моята нищо и няма от тиква.
Ве усвоява боровинки, например.
Краставица давам, ама взимам лятото и само за нея, защото аз не обичам.

# 658
Ние даваме ND на дребното. Много му харесва. Пробвахме и с Хилс, но не я яде с апетит. Готвено не даваме, от масата също.

Да похваля Арчи - вече сяда преди да получи купичката с храната си. Научи се много бързо, чак не вярвам. Предвид, че е много малък.

# 659
  • Sliven
Много съжалявам за Барт, дано стопаните имат сили да преодолеят загубата.
Ние не даваме никакви такива гумени, пластмасови, силиконови играчки, защото нищо не се опира на нашите терминатори. След 2 минути вече има парченца и ако Роузи не гълта, то глупчото Оли всичко гълта и не връща. Играят само с меки играчки и като започнат да вадят силикона той се взима - колко материал за възглавници имам вече не е истина. Laughing
А колко им е студено и спят със заровени муцунки, как не се душат не знам Open Mouth

Последна редакция: пн, 30 дек 2019, 12:52 от dida78g

Общи условия

Активация на акаунт