Лекарства - дозировки , странични ефекти , взаимодействия ...

• 924 256
  • 2 912
  •   1
Отговори
# 2 820
Какво може да се очаква при многогодишен прием на анитидепресант с помощни вещества макрогол и титаниев диоксид?

# 2 821
Депресантите имат много странични реакции - напр. констипация.

# 2 822
Ооо,това е едно леко стр.действие.Чакам отговора на специалиста за помощните вещества....

# 2 823
Изписаха ми Азатрил 250 за бронхит
В листовката пише доза , две хапчета в еднократен прием, три дни, после по едно през 12 часа
Лекарят ми ги изписа през 12 часа от първи ден, правилно ли е?
Отговори ми че така щадял бъбреците, а приема пак бил 500мг за 24 часа.Преди това пих Ципрофлоксацин, който не повлия и настинката премина в бронхит.Сега се тревожа  да не е малка дозата на Азатрила, и само да тушира проблема , и след спирането му нещата да се повторят

# 2 824
Някой пие ли абилифу антидепресант как се чуства от това лекарство

# 2 825
  • Тука, под липите стари...
Вземам Ривотрил по 0.125 мг. вечер, предписан от невролог. Сега личната ми лекарка ми предписа Ноотропил (Пирамем) сутрин, като ми обясни, че се комбинира чудесно с Ривотрила и няма проблем да се вземат и двете лекарства. Така ли е според вас?

# 2 826
Дали в Бългрия се продава парацетамол под формата на таблетки за смучени за деца или други болкоуспокояващи под такава форма?

# 2 827
  • Пловдив
Вземам Ривотрил по 0.125 мг. вечер, предписан от невролог. Сега личната ми лекарка ми предписа Ноотропил (Пирамем) сутрин, като ми обясни, че се комбинира чудесно с Ривотрила и няма проблем да се вземат и двете лекарства. Така ли е според вас?

Пускам ти извадка от листовката на ноотропил.

"Какво трябва да съобщите на лекаря, преди да започнете лечение с Ноотропил?

Уведомете Вашия лекар за всички медикаменти, които вземате или планирате да вземате, включително и тези закупени без рецепта.Ноотропил не взаимодейства със следните антиепилептични средства: клоназепам, карбамазепин, фенитоин, фенобарбитон и натриев валпроат."

Активната съставка на ривотрила е клоназепам.

# 2 828
mimimibg,
благодаря много!

# 2 829
Азатрил (Азитромицин) има силно изразен сьрдечен страничен ефект при голям брой пациенти,които го приемат.
Отделно другите му неприятни странични ефекти.
Свьршиха се другите антибиотици ли,че този е изписан?

Самуел,
Доколкото те "познавам" лекарствата,които са ти предписани са с дьлбока сьмнителност.
Действието на Ноотропил и до ден днешен не е разгадано,нито има изседвания за положителен ефект.
Ривотрил прави доста поражения в централния компютьр.
 Peace

# 2 830
Някой пие ли абилифу антидепресант как се чуства от това лекарство

Абилифай е препарат за лечение на шизофрения.

# 2 831
Oт антибиотик Азитрокс направо ми се разказа играта.Това въобще не го пийте.

# 2 832
Подкрепям,че Ривотрил е ужасно лекарство. Намери начин докато е време да ти намалят дозата и да ти сменят терапията. Прави страхотна психическа, освен силната физ. зависимост. Имала съм цели два микрорайона на Люлин, пристрастени от един психиатър  ooooh!

# 2 833
Какво може да се очаква при многогодишен прием на анитидепресант с помощни вещества макрогол и титаниев диоксид?

Макроголът не дава странични реакции, освен при свръхчувствителните към него организми.

Титаниевият диоксид го има в почти всяка таблетка. Това е вещество, което дава белия цвят на белите таблетки. Той е противопоказен при бременност във високи дози.

Поздрави,
маг.фарм. Антон Вълев

# 2 834
Подкрепям,че Ривотрил е ужасно лекарство. Намери начин докато е време да ти намалят дозата и да ти сменят терапията. Прави страхотна психическа, освен силната физ. зависимост. Имала съм цели два микрорайона на Люлин, пристрастени от един психиатър  ooooh!
Ох, ошашкахте ме с този Ривотрил. Знам, че предизвиква зависимост, но ... Моята доза е ниска, но пък вече година го вземам. Cry Ще направя всичко възможно да го спра, пък ще видим.

Общи условия

Активация на акаунт