Лекарства - дозировки , странични ефекти , взаимодействия ...

• 918 089
  • 2 912
  •   1
Отговори
# 510
По принцип алергична реакция се проявява при повторна среща с алергена, т.е. втория ви прием. Но може и да не е от бронхо ваксома.

# 511
вируса ни остави наследство от хъркане на нослето-почти няма секрет .след 6дни виброцил,5-хидрокортизол сега ни изписаха бактробан назал гел за 25лв. Shocked какво мога да очаквам ако и той не помогне newsm78 и забравих дали трябва да продължа с фенистила докато мажем гела Sad
благодаря предварително  bouquet

# 512
Methylprednisolon- казаха ми че е урбазон -вярно ли е ?

# 513
Кеч , вярно е Simple Smile

# 514
вируса ни остави наследство от хъркане на нослето-почти няма секрет .след 6дни виброцил,5-хидрокортизол сега ни изписаха бактробан назал гел за 25лв. Shocked какво мога да очаквам ако и той не помогне newsm78 и забравих дали трябва да продължа с фенистила докато мажем гела Sad
благодаря предварително  bouquet

Ами мажи щом са ти го изписали.Той е добро антибиотично кремче.А фенистила няма нищо общо с него, за това че ако има защо да го пиете, го пийте.

# 515
thank u   bouquet

# 516
темата е много и дълга и не мога да я чета цялата, затова предварително се извинявам, ако се повтарям Embarassed
колко дълго може да се пие Зиртек и има ли смисъл да се пие профилактично?
благодаря   bouquet

# 517
Няма смисъл от профилактика със Зиртек.За какво се притеснявате ?!

# 518
За какво се притеснявате ?!
дъщеря ми няма алергии, никога не е правила алергични реакции. но личната винаги и изписва Зиртек заедно с другите лекарства. досега не съм и го давала, защото съм против даването на антихистаминов препарат на малко дете само за спадане на лигавицата. напоследък често хремата и слиза надолу и става бронхит. хрема, според лекарката, се дължи на алергия. изследвания не сме правили. каза да вземаме 1 месец Зиртек за всеки случай. затова се притеснявам...

# 519
Е това ми се струва малко преувеличено.То ще си проличи че е алергия още първите дни след прием на Зиртек.Друг е вупроса че на нея и е трудно да определи какво му има на детето.

# 520
  • София
Здравейте и от мен! Искам да попитам дали прием на Ципрофлоксацин може да повлияе на резултата от тест за овулация?

# 521
не, но изобщо не е добра идея да опитваш да забременееш на фона на Ципрофлоксацин. Отложете този месец.

# 522
  • София
А защо? (сигурно въпросът ми е страшно тъп, за което се извинявам Embarassed). Според моите изчисления трябва да спра Ципрофлоксацина 2 - 3  дни преди овулация.  newsm78

# 523
  • В средата на времето
Синът ми вече 4-та седмица е с хрема. Две седмици пръсках в нослето само Стеримар, но когато сополите взех да придобиват зеленикав цвят започнах да слагам Виброцил - 10 дни. През това време хремата намаля, но не изчезна. Появи се кашлица, според педиатъра от стичащите се секрети към гърлото. Спрях Виброцила и започнах да давам Коризалия (пак по предписание на педито) ..за сега не виждам ефект. Кашлицата продължава. Гърдите са чисти. Днес изписа Зиртек капки за 3 дни..щели да повлияят на лигавицата на носа и от там да се пребори кашлицата. Но съм много скептично настроена.. Crossing Arms..ще помогнат ли въобще в случая тези противоалергични капки?!

# 524
А защо? (сигурно въпросът ми е страшно тъп, за което се извинявам Embarassed). Според моите изчисления трябва да спра Ципрофлоксацина 2 - 3  дни преди овулация.  newsm78
ами тогава си ок

Общи условия

Активация на акаунт