Лекарства - дозировки , странични ефекти , взаимодействия ...

• 916 738
  • 2 912
  •   1
Отговори
# 2 460
# 2 461
какво ви е мнението за Бромоваксон /май така се казваше   Embarassed / и някои използвал ли го е ?

# 2 462
  • София
Здравейте, маг. Вълев,
Бихте ли ме посъветвали кой препарат да избера - Ескимо Кидс или Звездичките на Валмарк? А също по каква схема и колко време да се пият.
Синът ми ще бъде първокласник тази година, а не е ходил на градина. Затова ми се иска да подсиля имунитета му и да му помогна да се справи със стреса, който му предстои от промяната и натрупването на голямо количество нова информация. Той е много емоционален и понякога е много активен.

Благодаря предварително.

# 2 463
Здравейте!
Педиатъра ни предписа Бромховаксом , какво ви е мнението за този вид ваксина или по скоро подсилвател на именната система  Thinking

# 2 464
Здравейте, маг. Вълев,
Бихте ли ме посъветвали кой препарат да избера - Ескимо Кидс или Звездичките на Валмарк? А също по каква схема и колко време да се пият.
Синът ми ще бъде първокласник тази година, а не е ходил на градина. Затова ми се иска да подсиля имунитета му и да му помогна да се справи със стреса, който му предстои от промяната и натрупването на голямо количество нова информация. Той е много емоционален и понякога е много активен.

Благодаря предварително.

Здравейте!

И двата продукта се доказаха като добри, така че - каквото му харесва на малчугана на вкус.

Поздрави,
маг.фарм. Антон Вълев

П.С. Сезонът започва, учениците да ни радват повече, ви пожелавам! Подгответе се за обичайното начало на учебната година- въшките Simple Smile Не е кой знае какво, но си е задача за справяне в семейството.

За тези, които са последователи на ваксините, сега е времето да се ваксинирате против грип! Последователите на хомеопатията - започвайте схемите с хомеопатичната профилактика.

# 2 465
  • София
Благодаря Ви!
Много ме изненадахте с предупреждението за въшките. Не очаквах точно такъв проблем. Превантивно прави ли се нещо?  
По отношение на грипа. Ако не вземаме хомеопатични препарати и не правим ваксина, какво препоръчвате като профилактика?

PS Колко месеца мога да давам Звездичките?

# 2 466
Здравейте!
Педиатъра ни предписа Бромховаксом , какво ви е мнението за този вид ваксина или по скоро подсилвател на именната система  Thinking

само цитирам, бих желала да ми кажете тези които имат опит с и него , и разбира се маг.фармацевта

# 2 467
  • Burgas, Bulgaria
хора кажете AЦЦ може ли да навреди,мъж  казва 4е според него детето вместо да се оправи се е задръстило
на 2г.4м е и не може да хра4и ако това е от зна4ение миналата седмица му изписаха това и Сумелитролим и 5 дни беше на това ,сега от стряда не е ама има да се 4исти кашлицата-мога ли да продължа да давам или  newsm78

# 2 468
Здравейте! Много съм щастлива, че открих тоя форум, защото отдавна имам проблеми с нежеланието на лекарите да коментират предписаната терапия с пациента, особено ако той е "в час" с някои неща и ги затруднява с въпроси. Възхитена съм от професионализма на фармацевтите тук и особено от маг.фармацевт Антон Вълев. Синът ми /23/ от 4 години има проблем със запушен нос и стичане на секрети отзад в гърлото, което стана след тежка инфекция, лекувана с два антибиотика. Влачи го всеки ден, но когато го удари вирус, става страшно. Синусите са чисти, алергичните тестове отрицателни. Сега изкара особено тежка и продължителна криза и му предписаха Кларитин сутрин, Кетотифен вечер. Добра ли е според вас тая комбинация и колко време е редно да продължи? Освен това Ринолекс, Коларгол 2%, пръска и  Авамис, но от кортикостероидите носът му кърви.

# 2 469
  • София
имам следният много спешен въпрос
на бебе са направени първите две имунизации Тетраксим като са направени през приод от пет месеца, от втората са минали още пет месеца
има ли смисъл да се прави третата сега

# 2 470
имам следният много спешен въпрос
на бебе са направени първите две имунизации Тетраксим като са направени през приод от пет месеца, от втората са минали още пет месеца
има ли смисъл да се прави третата сега
да. и продължете по план.

# 2 471
  • София
тоест ефектът от имунизацията няма да намалее или изобщо да е никакъв, от факта че са минали толкова дълги периоди между ваксините
питам толкова упорито, и питам тук, тъй като двама педиатри не са се изказали с категорично мнение по въпроса
направо са си казали, че нямат представа

# 2 472
тоест ефектът от имунизацията няма да намалее или изобщо да е никакъв, от факта че са минали толкова дълги периоди между ваксините
питам толкова упорито, и питам тук, тъй като двама педиатри не са се изказали с категорично мнение по въпроса
направо са си казали, че нямат представа
няма да е 98%, а около 96% ефективността. може да попитате Бърди, виждам че вече се е върнал на работа.

# 2 473
Здравейте!

Здравейте, ted!

Моля ви, потърсете с търсачката из форумите тук, писах много подробно за Изопринозина. Мисля, че едното подробно описание дадох в темата за херпесите, а другото трябва да е било тук- в темата за лекарствата.

Бронховаксом не е ваксина със сигурност, той е противовирусен препарат, който би могъл да се ползва за профилактика на вирусни заболявания.

Но, прочетете  с търсачката, за да не повтаряме всичко отново.

Поздрави,
маг.фарм. Антон Вълев

# 2 474
  • Burgas, Bulgaria
хора кажете AЦЦ може ли да навреди,мъж  казва 4е според него детето вместо да се оправи се е задръстило
на 2г.4м е и не може да хра4и ако това е от зна4ение миналата седмица му изписаха това и Сумелитролим и 5 дни беше на това ,сега от стряда не е ама има да се 4исти кашлицата-мога ли да продължа да давам или  newsm78

ние сме с Т 38 и ще го водя на лекар в 17 4аса,май с тази кашлица това АЦЦ ни забата4и ......-20дни ве4е и сега изведнъж Т

Общи условия

Активация на акаунт