Поредната тема за един брак без щастие

• 24 487
  • 297
  •   1
Отговори
Знам че ви писна от теми за изневярата, но не мога повече да държа съмненията в себе си. Не ми пука че някой познат може да прочете какво съм писала, няма да пиша от "анонимен", това е живота, не се чувствам виновна за да се крия.

Семейство сме от 2 години и половина. След раждането на детето нещата между нас нещо се сринаха, преместихме се да живеем при родителите му, тъй като той остана без работа няколко седмици преди да се роди дъщеря ни. Никакво време нямахме един за друг. След лятната отпуска нещата се пооправиха, починахме си, порадвахме се един на друг, презаредихме батериите в общи линии. Проблема е че от две - три седмици го подозирам че поддържа връзка с друга жена. Всичко започна когато една вечер ме помоли да му проверя фейсбука, видях че има покана за приятелство от една жена, казах му, той я видя, каза че му е съученичка и бивша приятелка (не изпитах ревност защото това е било преди повече от 12-13 години и повече като се замисля). Мина тази вечер...След няколко вечери човека се присети да си ползва скайпа, при условие че не го беше ползвал от повече от година...да си призная на другия ден надникнах в скайпа му и видях че същата жена си я добавил и в скайпа и са си писали но хронологията беше изтрита... На другата вечер СМС на служебния телефон, мъжа ми имаше работа и ме помоли да го прочета, видях че е от жена със същото име като "новата му приятелка", пишеше само "лека вечер", прочетох му го и дойде момента да му поискам обяснение какво става...Каза че телефона е служебен, той от скоро е на тази работа, тоя телефон и карта са били на предишния служител и не познава тази жена..Само дето интуицията ми подсказва друго. От тогава седи по цяла нощ на компютъра, сменил си е паролите на всякъде (никога преди не ми е минавало през ума да го проверявам по този начин, но съмненията не ми дават мира), служебния телефон му е винаги в джоба и винаги му е изключен звука  Sad  Прибира се навреме, обаче е нервен, не се държи добре, не ме кара да се чувствам желана и обичана....
Мъчно ми е и не знам какво да направя....Не мога да спя като хората, не мога да се отпусна, все съм под напрежение... Опитах да разговарям с него, реакцията му всеки път е различна...първо се засегна че му нямам доверие, другата вечер пък ми се изсмя на въображението, а на следващия ден след сериозен разговор ми каза че никога не би направил нещо такова, освен заради мен и заради детето.
В чудо се видях, не знам какво да направя....дали да го притискам още да ми каже, дали да се правя че нищо не се случва, дали да се държа по топло с него ...или по студено? Не съм вярвала че подобно нещо може да ми се случи  Cry Cry Cry

Последна редакция: нд, 31 окт 2010, 19:20 от Анонимен

# 1
Не разбирам какво толкова се е случило, че чак брака да е на ръба...
Не си създавай излишни негативни емоции.

# 2
И аз това се зачудих.
Нищо му няма на брака ти, ами ти си на ръба...
Що не си гледаш детенцето, ами си пълниш главата (че и тази на мъжа ти) с глупости?

# 3
Абе аз детето си го гледам  Wink
И никога не съм си позволявала да го подозирам, но човека започна да виси до 1-2 ч. на компютъра, да се държи грубо с мен, да си крие телефона от мен....  Съжалявам че не ме разбирате  Cry

# 4
Разбираме те..
Ама това, че виси пред компа нищо не означава. Ти пък стой до него. Crossing Arms
Сигурна ли си, че си крие телефона? Щото и аз винаги си изключвам звука в къщи..

# 5
  • на плажа
 Герганче, успокой се! Явно си от тези, които седят и се самонавиват( да си призная и аз съм такава). Погледни фактите - мъжът ти е на нова работа, прибира се уморен ( леко се е отдалечил от вас, защото вероятно новата работа изпива цялата му енергия), седи доста по-дълго време пред компютъра( приеми, че иска малко да се откъсне от реалността и да избяга във виртуалния свят), прибира се навреме от работа ( значи няма "извънкласни" занимания), не се чувстваш желана - това е субективно чувство ( ако го гледаш с подозрение и намръщени как да иска да се люби с теб).
 Помисли си малко над тези неща. Ако е възможно - отиди за няколко дни на гости на родителите си и излез на кафенце със старите си приятели, за да се поотпуснеш. След това се прибери при благоверния си и виж как ще погледнеш на ситуацията след паузата.

# 6
  • Канада
Аз те разбирам, но тъй като той няма желание да споделя с тебе, няма много какво да направиш.
"на ръба" е малко пресилено казано , не мислиш ли?
Опитай да се успокоиш и да анализираш ситуацията,  задай си въпрос:"би ли се разделила с мъжа ти, ако има връзка с друга?
И, знам че звучи банално, но помага, ако имаш  странични занимания, виждаш се с други хора, и т.н.

Пий едно по-силно тази вечер
  bouquet

# 7
И никога не съм си позволявала да го подозирам, но човека започна да виси до 1-2 ч. на компютъра, да се държи грубо с мен, да си крие телефона от мен....  Съжалявам че не ме разбирате  Cry

И на мен да ми ровят така из телефона и компютъра, не само ще ги крия, но и други, по-лоши работи ще правя...   Mr. Green
Не вкарвай зорлем в грях човека.  Laughing

# 8
сменил си е паролите на всякъде (никога преди не ми е минавало през ума да го проверявам по този начин, но съмненията не ми дават мира),
Най-лесното нещо е да си направи изцяло нов е-мейл, за който въобще не подозираш, или нов юзер за скайп, както и женското име да стане в адрес бука на телфона "Пешо" или "Иван". Така че и да се тръшкаш и да не се - каквото има да става ще става.
Мисля си че прекаляваш с подозренията и това няма как да не се отрази на отношенията ви.

# 9
Не се вкарвай във филми. Може само да му се флиртува малко, може и да не е така. Каквото и да е, ти, честно да ти кажа, няма какво да направиш. Или ще мине, или ще се задълбочи.

# 10
Благодаря ви за мненията, поне са честни  Wink
Прави сте че ако реши най лесно е нов скайп, нов мейл и т.н. въпреки че  аз му върша нещата на компютъра, той определено е на "вие" в отношенията си с конпютъра  Grinning

Как` Сийка само веднъж съм му проверила скайпа без негово знание, предишните пъти той ме накара да му погледна фейсбука (да му взема заплатата там от някаква игра  Laughing ), той ме накара да му прочета смс, защото мариноваше едни пържолки, от доста време сме заедно никога не съм си и помиляла да му проверявам личните кореспонденции.

Както и да е....може и да си въобразявам, като цяло писах че брака е на ръба не само заради мойте подозрения а и заради отношенията ни. Пак казвам доста студен, доста груб, избягва да прекарва времето си с мен... Всеки уикенд се ангажира с нещо, може просто да си виси в гаража, но гледа да не е вкъщи. Общо взето от последния ни разговор преди, 2 седмици приблизително, въобще не съм повдигала тази тема и с нищо не показвам че го мисля. Той как да ме види че съм начумерена (не че съм) като не се засичаме вкъщи.
Каквото и да има ще излезе на яве, тогава пак ще пиша  Wink Женската ми интуиция не ме е лъгала до сега  Wink

Не се вкарвай във филми. Може само да му се флиртува малко, може и да не е така. Каквото и да е, ти, честно да ти кажа, няма какво да направиш. Или ще мине, или ще се задълбочи.

Много си права и аз с това се успокоявам - че и да има нещо и да няма нищо не мога да направя, само да се пусна по течението и да чакам Confused

# 11
Поуспокой топката, изчакай, спри да повдигаш темата.
Ако има нещо, ще си проличи.
Но недей да се тръшкаш и да водиш "сериозни" разговори в момента.

# 12
Всеки уикенд се ангажира с нещо, може просто да си виси в гаража, но гледа да не е вкъщи.

Ти пък гледай да го ангажираш с нещо вкъщи. Например да постои при бебето, докато ти излезеш с приятелки или по някаква твоя работа - фризьор, козметик, на пазар просто...
Не си ли осигуриш сама почивката, няма кой да се сети за теб.

# 13
И според мен няма нищо притеснително, ако имаше нямаше да те кара нито от телефона да му четеш, нито от фейсбука. Всичките ти подозрения идват от това, че в момента си си в къщи и сама се вкарваш във филми.
А и всяко семейство има моменти които са по хладни отношенията.

# 14
bobolinka е казала нещата много точно. Мъж, който има какво да крие, едва ли ще те кара да му четеш съобщенията.
Успокой се, гледай да намирате време за себе си.   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт