Поредната тема за един брак без щастие

• 24 492
  • 297
  •   1
Отговори
# 30
Престани да го разпитваш за нея, защото така му насочваш вниманието именно към тази жена!Дори и да няма нищо ще стане. Не му говори въобще на тази тема, бъди усмихната, мила и любезна, ако си се отпуснала по време на бременността, стегни се. Не го притискай с разговори, натяквания и мрънкане, защото ще го накараш да си мисли, че си ужасна, а ти всъщност не си такава. Ще го отблъснеш и тласнеш точно в ръцете на оная, която го разбира, която мила нежна и винаги усмихната, с която ще се забавлява. Бъди ти тази жена, не ставай мрънкаща, вечно отчаяна, депресирана и истерична съпруга. Трудно е, но ще се справиш. Дори и да ти е изневерил, това не е краят. Ще се си дойде у дома, където ще гопосрещне любящата му съпруга и тогава ще се чувства виновен, че е постъпил така с теб.
Надявам се да не е, но ако не спреш да си вкарваш филми, силно ще наклониш везната в полза на другата, а тя като гледам така не се свени да го притеснява, дори и когато си е вкъщи.

Това е досущ като цитат от женски списание Tired. За съжаление обаче, тези клишета не важат в реалният живот. Ако един мъж вече не те иска, не го привличаш, ако ще и да го посрещаш със чаша 12 годишно уиски и поднасяйки му скъпа кубинска пура, облечена в ношничка от последната колекция на Виктория сикрет... в чем разница( както казва баба ми) Confused. В каквота и да се облечеш, както и да се държиш, пак си си ти...защо си мислите че може да ги излъжете с някаква клоунада, заучени приказки и престорено мили думи, когато отвътре ви напира и буца е заседнала на гърлото  Rolling Eyes

# 31
Ми то от четене на форуми тъй става  Mr. Green
Шанталче, права си, така е, но все пак исках да се успокои малко жената, защото, ако наистина хистеряса и почне да го притиска, а той все още нищо не е направил е много вероятно да направи. Казвали са ми го мъже. Не оправдавам постъпките на мъжа й, а нейното поведение е нормално. Не мога да й кажа да се разведе, например...
Исках да помогна и смятам, че някои от съветите имат смисъл, естествено, ако мъжът й все още има чувства към нея, а това е някакво увлечение. Иначе наистина няма смисъл. Ама и той не ще да си каже.

# 32
Как изкарахте жената истерясала, евала!?
Мъж, който те кара да му проверяваш фейса, скайпа и телефона изведнъж си сменя паролите и си държи телефона в гащите. И вие твърдите, че няма нищо и жената е луда  ooooh! евалата, браво!
Герганче, първо се опитай да се успокоиш доколкото е възможно и да мислиш трезво какво искаш и как да го направиш.
За мен мъжът ти е срещнал стара любов в труден за него момент (нова роля - станал е баща, нова работа) и вероятно е увлечен.
Тя му се струва привлекателна вероятно, загадъчна и интересна. Склонна съм да мисля, че не е прекрачил още границата на физическата изневяра, но скоро и това може да стане.
Аз, от позицията на моята връзка бих питала защо е сменена паролата и защо телефонът не е на обичайното му място.
Но това съм аз и моята връзка.

# 33
Успокой се, гледай си детето, остави мъжа си малко да диша. Peace
Явно за пръв път ти се случва да се съмняваш и тайно да ревнуваш. Аз да ти кажа от опит, че е по- добре да поизчакаш малко и да видиш как ще се развият нещата. И пример ще дам. Понеже см вряла и кипяла  преди, по навик си преглеждам на милото гсм- а.
Още в началото на връзката ни, мине се не мине, смс със женско име- Сготвила съм, няма ли да дойдеш?, а аз по това време в което го канят съм на работа. #Crazy Оказа се, че е вкарал майка си с име в тела си, за което и хабер си нямам, че така й викат.
Втори случай- миналия месец виждам че му е звъняла някаква Руса. Аз-пас.
Отиваме на сбор и той ме запознава с приятеля си- по прякор  Пъца. Вкарал му е името на латиница.
Така че може би нищо не е така, както изглежда. Stop
И пощи на стари гаджета съм разбивала, много ясно че ще си сменят паролите и т. н. Никой не обича да го следят.
Не се вкарвай във филми. Изчакай и не коментирай нищо с него. То ще си покаже.

# 34
  • в белята
Мен ако питате ,жената си е много права да си мисли ,че нещо става,такива отклонения от поведението хич не са безпричинни.Само дето и вие сте прави ,че ако има нещо да стане ,то ще се случи,той навил ли си го е напръста ,тя и скандали да му вдига и да не му ,пак ще го направи.

# 35
Как изкарахте жената истерясала, евала!?
Мъж, който те кара да му проверяваш фейса, скайпа и телефона изведнъж си сменя паролите и си държи телефона в гащите. И вие твърдите, че няма нищо и жената е луда  ooooh! евалата, браво!
Герганче, първо се опитай да се успокоиш доколкото е възможно и да мислиш трезво какво искаш и как да го направиш.
За мен мъжът ти е срещнал стара любов в труден за него момент (нова роля - станал е баща, нова работа) и вероятно е увлечен.
Тя му се струва привлекателна вероятно, загадъчна и интересна. Склонна съм да мисля, че не е прекрачил още границата на физическата изневяра, но скоро и това може да стане.
Аз, от позицията на моята връзка бих питала защо е сменена паролата и защо телефонът не е на обичайното му място.
Но това съм аз и моята връзка.

абсолютно  Peace
Трябва да има комуникация,независимо какво става Peace.Не да се тръшкаш или пъшкаш,а просто да поговорите.
Въпреки че повечето мъже са пулиовци и до последно твърдят че нищо няма,от някакъв страх да не ги разобличиш Thinking.Незнам,сама казваш за интуицията си,тя не лъже Peace.Картите на масата и по сериозен разговор.Туй с оставянето да се осъферяса за мен е погрешен ход. Naughty..Аз лично не мога да стоя и да си кротувам,ако знам,че на мъжът ми нещо му се случва и крие от мен. Naughty

# 36
Не знам как може да живееш с човек който те лъже.

# 37
От други подобни теми съм научила, че в скайпа, телефона, нощни излизания и т.н. място няма само собствената жена, за всички други може ...

Странно, само аз ли виждам нещата като авторката.  Rolling Eyes ...

Не си само ти.
Не знам как ще има съмнения, че я лъже и ще седи мирна?
Грешката й е, че се е издала, че е напипала нещо. Трябваше да мълчи, докато види, че има/няма нищо, сега той ще се крие и трие по-старателно, ако наистина има други.

# 38
Явно си притеснена /и кой не би бил де/,дано да е само нереално терзание и всичко е ОК. Ти си го познаваш най-добре и ако нещо те тормози си в правото си да търсиш какво е то. Особенно промяната в поведението, може обаче да има логична причина-моят съпруг например също спира звука на телефоните си след звънене през ноща и резултата беше събудено-ревящо бебе CrazyСлужебният и личният му телефон стоят на видно място винаги, и ако внезапно изчезнат и не се вадят и аз ще се чудя.
Колкото за лекото отчуждение, мисля че много двойки преминават през такива етапи на връзката си. Дай малко време и на него и на себе си,повялвай щом "лампичката" свети няма да остане скрито дълго време. Важното е ,че си показала че не дремеш геройски и няма да пропуснеш леката крачка встрани.

# 39
Цитат
Дай малко време и на него и на себе си,повялвай щом "лампичката" свети няма да остане скрито дълго време. Важното е ,че си показала че не дремеш геройски и няма да пропуснеш леката крачка встрани.

И докато дава време на себе си и на него,може нещата да се задълбочат...
И според мен не му е чиста работата.Не е много ясно дали е точно изневяра,обикновен флирт или нещо друго,но че нещо става с него ,е от ясно по -ясно.
Първо е бил внимателен,обичлив,целувки и т.н.,после-студен,груб и незаинтересован.
Първо ,пълно доверие на жена му да му чете СМС-те ,скайп и фейса,после -обрат на 180 градуса.
Избягва да седи в къщи,все си намира работа някъде другаде...
Трябва да си съвсем голяма бяла птица,да не ти светне лампичката,че нещо става...
Не знам авторката,но аз не бих могла да живея така...със съмненията,лъжите, криенето,тайните...това не е вече брак и отношение...
Може би не трябва да го питаш точно за друга жена, а например :
Защо си е сменил паролите навсякъде?
Защо си крие телефона?
Защо не иска да е с теб и дъщеря си?
Аз направо бих му ги забила тези въпроси...

# 40
Аз пък като прочетох всичко и първата мисъл, която ми мина през главата е че се опитва да я накара да ревнува  Laughing
Когато си седиш у дома и ..............меко казано изтрещяваш при подобни ситуации, аз лично щях да седна и да си кажа какво ме мъчи  Crossing Arms, не мога да седя и да чакам

# 41
Аз пък като прочетох всичко и първата мисъл, която ми мина през главата е че се опитва да я накара да ревнува  Laughing
И от какъв зор?    newsm78
Ей така,за разнообразие, да я потормози малко,че живота й е песен....
Това пък ми е още по-далеч от разбиранията за брак и семейство.
Нарочно да мъчиш другия...   

# 42
Ами първо я кара да му чете смс и фейсбука, след това става потаен, почти веднага.
Дразни я , според мен, може би му е дотегнало да я гледа намръщена и сърдита и иска с ревност да я накара да се заинтересува отново от него , от връзката им...........
Това хипотетично  Thinking

# 43
Бе направо детектив да наема авторката я посъветвайте, така ще е най-сигурна (до някой следващ път), за вас човек няма ли право на свобода, доверие, неприкосновенност на личние е-мейли, телефони и пр?

А аз мъж дето умира да се завре в къщи да обгрижва жена си и детето във всяка свободна му минута още не съм срещала.

# 44
Ама защо решихте, че е намръщена, сърдита, дебела и грозна, само и само едва ли не да оправдаете поведението на завалията човека изпаднал в нова обстановка - сменил си работата и станал баща. Е ако всеки в това положение почва да търси нещо навън, то нямам думи.
Не знам само него ли се опитвате да оневините, тая дето се бута в леглото му или се опитвате да убедите сами себе си, че мъжете Ви не Ви изневеряват, понеже разпознавате нещо от тях в тази ситуация?

Общи условия

Активация на акаунт