Поредната тема за един брак без щастие

• 24 502
  • 297
  •   1
Отговори
# 15
  • София
Хехе Grinning Сладурана Hug Пожелавам ти дълги години семеен живот и това да ти е най-голямото "на ръба" Mr. Green
Присъединявам се към мнението, 4е психясваш поради факта, 4е седиш вкъщи с бебето, а за него животът извън дома продължава. Май на доста жени така им се отразява. Да продължаваш да го притискаш няма смисъл- и да има нещо, ако е решил да играе невинен, няма да си признае ей така, само защото си го питала десет пъти. Според мен си избий тази глупости от главата, давай го по-лежерно, запо4ни да се занимаваш с нещо извън май4инството, демонстрирай пълно спокойствие по темата - дори и да нещо, като спреш да си вреш носа навсякъде, е по-вероятно да го хванеш в грешка. А сега е моментът да се запиташ искаш ли да го хващаш въобще. Защото едно е да имаш подозрения, друго е да знаеш...И ако знаеш - какво? Ще си промениш живота радикално или просто ще си го съсипеш ка4ествено? Защото ако е второто, по-добре въобще не се навирай между шамарите.
И все пак, интуицията ми подсказва, 4е просто се газираш за разнообразие Laughing Ние жените много го умеем това.

# 16
  • София
Може и да е от стоенето вкъщи с детето, може и да не е.....
Направи се, че вече не те интересува какво става с него и го наблюдавай....Времето ще покаже ти ли си с богато въображение или той е с богато задгранично досие.....

# 17
  • София
Герганче, гледай си куклата и и се радвай. Каквото има да става ще стане.
Пробвай като се върне от работа да го ангажираш повече с детето - да играят, да се занимават двамата.
И не търси и не рови - започнеш ли да търсиш нещо  ще го намериш.
И аз имам служ. телефон, наследен от предишна служителка.
За всички празници получавам СМС от непознат, поздравява ме човека. ...

# 18
Oх, дано всички да сте прави и да си внушавам, въпреки че съвапденията стават много  ooooh!   Със сигурност си пише с нея в скайп и най вероятно през телефона... Нещо май му липсват сладките ученически години, вярвам че ще си пообщува с нея и ще осъзнае че те вече не са онези хора, които са били  Crossing Arms
belinda дано това да ни е най голямото "на ръба", до сега не бях се сблъсквала с подобни съмнения, не ме беше пренебрегвал...Не говоря само за сексуално пренебрегване (даже там е достта деен на последък), ами няма ги дребничките неща, няма ги мъничките жестове, няма целувка за лека нощ, няма целувка като се прибере от работа или като излиза за работа.... Избягва разговорите с мен.

ако имаше нямаше да те кара нито от телефона да му четеш, нито от фейсбука.
bobolinka Мъж, който има какво да крие, едва ли ще те кара да му четеш съобщенията.

Пак казвам че това беше преди, след СМС-а, който се оказа от нея, не само че не ме кара да му чета СМС но си крие телефона, преди телефона му стоеше на нощното шкафче сега го няма никакъв, настройва си алармата на моя телефон, случвало се е да му звънна и да го виждам как му свети в джоба но не звъни  Naughty

Aisha така е и него го търсят много непознати на тоя номер, редовно се провеждаше разговора "Ало, да, Не, Лъчо вече не е на този телефон"....Въпроса е че името съвпада с новата му фейсбук и скайп приятелка  Twisted Evil

П.С. Промерних заглавието, щом ви се струва пресилено   bouquet

# 19
  • София
Хм...Пренебрегва те, казваш...Мъжете, когато имат нещо страни4но, поне докато е в на4алото, стават по-скоро обратното - самата любвеобилност, щедрост и лигня. От гузна съвест. Като се стигне до пренебрегване, изневярата ве4е не е основният проблем. Така 4е според мен със или без друга жена, имаш върху какво да работиш Peace Може би трябва да се замислиш в тази насока.

# 20
Странно, само аз ли виждам нещата като авторката.  Rolling Eyes
Факт е, че има промяна на основна линия на поведение, била е една преди, сега е друга. Не мисля, че при мъжете това става просто е така, хрумнало му. Със сигурност има причина, която явно той не иска да каже, дали е толкова сериозна не зная, но все пак е начало на нещо, което може би и самия той не знае какво е.Може би изненадващо го е намерила тази стара приятелка и сега му е интересно какво става около нея и ... полунормално отношение дет се вика.  Laughing
За туй още не е почнал с подаръците и лигнята, белинда, защото още не е стъпал в страничната локва.

Но чак брак без щастие, много тежки думи, по скоро пожелавам да е кратък период, еуфория някаква , всяко чудо за три дни.

# 21
Искрено съжалявам за това, което ще напиша, но за мен този мъж със сигурност получава повече смс от типа лека нощ. Човек когато не крие нищо не си крие телефона в джоба без звук, още по-малко пък служебния, който по подразбиране или ще е изключен или трябва да се вдигне. Че има нещо с тая жена, аз съм 100 %. От тук нататък е въпрос на избор на авторката как да постъпи - или се прави, че няма нищо и тактично обсеби времето и вниманието му или обърни листа. Напълно е възможно да е нещо мимолетно, но докато се убеждаваш, че няма нищо - в което и ти не вярваш - нещата може да се окажат по-сериозни.

# 22
kamelia_petkova, pasinet мога само да ви благодаря за разбирането   bouquet  bouquet  bouquet Съгласна съм с всичко, много точно сте ме разбрали за ситуацията  Confused

# 23
Престани да го разпитваш за нея, защото така му насочваш вниманието именно към тази жена!Дори и да няма нищо ще стане. Не му говори въобще на тази тема, бъди усмихната, мила и любезна, ако си се отпуснала по време на бременността, стегни се. Не го притискай с разговори, натяквания и мрънкане, защото ще го накараш да си мисли, че си ужасна, а ти всъщност не си такава. Ще го отблъснеш и тласнеш точно в ръцете на оная, която го разбира, която мила нежна и винаги усмихната, с която ще се забавлява. Бъди ти тази жена, не ставай мрънкаща, вечно отчаяна, депресирана и истерична съпруга. Трудно е, но ще се справиш. Дори и да ти е изневерил, това не е краят. Ще се си дойде у дома, където ще гопосрещне любящата му съпруга и тогава ще се чувства виновен, че е постъпил така с теб.
Надявам се да не е, но ако не спреш да си вкарваш филми, силно ще наклониш везната в полза на другата, а тя като гледам така не се свени да го притеснява, дори и когато си е вкъщи.

П.П. Не знаеш той дали й е казал,, че има жена и дете Naughty Има всякакви мъже..

# 24
Хм  Thinking Всички успокоявате авторката , че си внушава ... може би не е лошо да и дадете кураж , но честно казано , аз мисля , че подозренията и не са безпочвени .
Напълно съм съгласна с Паси и с Камелия - човека е гузен  Rolling Eyes
Няма причина да си държиш телефона в джоба , ако не очакваш компрометиращо обаждане .
Това , че е деен в секса за мен също е отправна точка  Simple Smile , защото когато аз имах странична връзка , която продължи около година , точно в тази област бях много дейна и изобретателна ...
Не знам на какво точно се дължи ... Всъщност знам , но няма да го напиша , за да не разочаровам много авторката ...
За мен този мъж е кривнал от пътя и то здраво се е захласнал ... Не знам имало ли е вече секс или тапърва предстои , но това няма значение .
За съжаление , Герганче , не знам какво да те посъветвам ...  Rolling Eyes

# 25
То че има нещо-има. Поведението и отношението на един мъж не се променят ей така изведнъж без никаква причина. Дали проблемът е афера с друга жена,дали охлаждане на чувствата-можем само да гадаем-но определено има нещо не съвсем наред.
Как ще реагира авторката е нейно решение-ще премълчи ли,ще разпитва ли,ще си затвори ли очите или ще иска да разбере какво става..Пък и времето ще покаже,когато нямаш доказателство черно на бяло можеш само да се разкъсваш от съмнения и тревога.
Изчакай,пък ще разбереш,такива неща не остават скрити,особено ако още в началото им има такава промяна в мъжа.  bouquet

# 26
Я, вече втора страница, а още никой не я е посъветвал да се разведе.
Странно!  newsm78

# 27
Цитат
ако си се отпуснала по време на бременността, стегни се.
Е, този съвет просто ме уби! Shocked Crazy Ако се е отпуснала по време на бремеността....и ако е така, защо се е отпуснала? Защото е родила неговото дете. Трябва ръка да й целува за това, че си е развалила фигурата и сега стои вкъщи да му гледа детето.
Цитат
Не го притискай с разговори, натяквания и мрънкане, защото ще го накараш да си мисли, че си ужасна
Леле, тоя мъж да не е някой принц, бе? Да не го притиска, да не му мрънка....някои жени направо се заслужават мъжете им да се държат с тях като с.....
Герганче, просто седни и му кажи всичко, което мислиш и чувстваш, без да се караш с него, но му дай да разбере, че е длъжен да те уважава. Уважението означава на първо място честност спрямо теб. Още в началото на брака на мъжете трябва да стане ясно, че не могат да си правят каквото си искат, оставиш ли ги, един ден непременно ще ти се качат на главата.

# 28
Добре де, на мене ми е любопитно и искам да питам авторката, ако наистина разбере че мъжът й изневерява, какво ще стане, какво ще направи? Въобще... каква е идеята и ползата от отговорът на този вековен въпрос "Дали мъжът ми ми изневерява" Thinking

# 29
Цитат
ако си се отпуснала по време на бременността, стегни се.
Е, този съвет просто ме уби! Shocked Crazy Ако се е отпуснала по време на бремеността....и ако е така, защо се е отпуснала? Защото е родила неговото дете. Трябва ръка да й целува за това, че си е развалила фигурата и сега стои вкъщи да му гледа детето.
Цитат

Е извинявай,ама то че се отпускат по време на бременност повечето жени си е неуспорим факт,ама друго е да да останат запуснати(все пак жената си решава дали да има дете или не,и знае за понапълняването).И да не правят нищо да си възвърнат фигурата поне малко по близко до това което са били преди бременност.
Но с другото съм съгласна,да седне с мъжа си да си поговорят "право куме в очи" и да си каже притесненията.

Общи условия

Активация на акаунт