Лекарства - дозировки , странични ефекти , взаимодействия ...

• 919 372
  • 2 912
  •   1
Отговори
# 735
Цитат
здравейте!от години сам с заден ринит,секрета е много обилен и леплив,с една дума мъка!правила сам графия,микро биологиа,нищо не се открива,но проблема си седи,целогодишно сам така.пила сам какви ли не антибиотици.споделих с една аптекарка и тя ми предложи да опитам NEO-RINACTIVE,но като прочетох листовката ме хвана страх.моля за информация и съвет!
Не се страхувай, ефекта е локален. Може да даде добри резултати особено ако ринита е алергичен.

# 736
  • Бургас
Благодаря ,Хитко!

# 737
Благодаря за информацията Хитко!  bouquet

# 738
  • София
Полуспешен въпрос - Може ли Биопарокс и Тантум Верде да се ползват с Метотрексат и Метилпреднизолон.

# 739
благодаря!:)

# 740
Полуспешен въпрос - Може ли Биопарокс и Тантум Верде да се ползват с Метотрексат и Метилпреднизолон.

Може да се приемат едновременно. Да се има в предвид че и Метотрексата и Метилпреднизолона имат изразен имуносупресивен ефект, т.е подтискат имунната система. Това може да е от значение при определяне продължителността на терапията с Биопарокс.

# 741
  • София
Здравейте и от мен.
Синът ми трябва да пие Зиртек. Въпросът ми е абсолютно забранени ли са му шоколада и ядките? Защото ако е така става мнооого сложно.....

# 742
Здравейте и от мен.
Синът ми трябва да пие Зиртек. Въпросът ми е абсолютно забранени ли са му шоколада и ядките? Защото ако е така става мнооого сложно.....

Какво имаш в предвид? За какво пие Зиртек и какво общо имат ядките и шоколада? 

# 743
  • София
Има алергична кашлица. Гърлото не е червено, гърдите са чисти. Такова е заключението на докторите - да пие Зиртек около 10 дена, НО да не яде шоколад, евентуално само бял.

# 744
Ами щом така са казали докторите. Може би наистина малко се прекалява с шоколада, дори и да не е виновникът за конкретния случай. Предполагам че ще издържите 10 дена Grinning. Успех

# 745
  • София
Благодаря за отговора.

# 746
  • София
Ами щом така са казали докторите. Може би наистина малко се прекалява с шоколада, дори и да не е виновникът за конкретния случай. Предполагам че ще издържите 10 дена Grinning. Успех

Дано става въпрос само за тези 10 дена....Защото изумлението ми беше безкрайно....
Благодаря за отговора все пак Hug

# 747
  • София
Дъщеря ми е на 5 години и в момента е със силно зачервено гърло и хрема.Изписаха ни антибиотик Фромилид на 12 часа.Вече има 4 приема.Това,което ме притеснява,че два дни поддържа температура,всъщност вече трети ден.Първия ден беше много висока-39,9,вчера по-ниска,а днес през деня нямаше,но след сън качи 38 градуса отново.Та,въпроса ми е-колко време след започване на антибиотика да очаквам да спре качването на температурата?За първи път в живота си пие антибиотик и аз си мислех,че едва ли не за един ден ще и мине.Нормално ли е два дни да поддържа температура?

# 748
Следете я тази нощ. Ако детето качи отново температура още утре се свържете с педиатъра. Ако АБ е подбран и/или дозиран правилно спрямо състоянието и килограмите на дъщера Ви не би трябвало да имате повече проблеми с температурата.

# 749
  • София
И в момента е с температура-38,5,при положение ,че цял ден не е имала.Педиатърката каза,че вечер е нормално да има температура Confused.Но е доста по-жизнена от вчера и общото и състояние е доста по-добро.

Общи условия

Активация на акаунт