"Под прикритие" - се завръща по Нова тв. от 7 януари 21.00 ч.

• 36 199
  • 814
  •   1
Отговори
# 570
Аз нали гледам за първи път сериала и сезона ми харесва. Мартин беше некадърен "престъпник", сега си е некадърно ченге.
В този сезон поне са с освежени прически. Тодоров (Любен Кънев) е много симпатичен. Снежана Макавеева си е супер в ролята на тийнка, а сега студентка, чието семейство се разпадна.
И турската нишка не ме дразни, постарали са се да е автентично. Актьори, атмосфера, турска реч. Само се чудя Джаро как прелита от София - Истанбул - Южно Черноморие или обратно, разбирате...ясно, че действието се развива за дни и седмици, но малко Батман го раздава.
И държанието на Попов е разбираемо, след провала в трети сезон, този започна с наказанието на неговите хора и заточение някъде в подземията. За него е мисия на живота да залови Джаро, с доказателства, съд и присъда, съответно и неособено адекватните му действия спрямо останалите престъпни босове/групи, както и с подчинените си.
Бойка Велкова е твърде фриволна за ролята на прокурорка, може да е търсен образ, но това е което някак дразни.  Самата ѝ длъжност предполага по-обран външен вид и поведение или нашите очаквания са такива. Smiley

# 571
  • ВАРНА
Едно е сигурно - доказаха от екипа на Д.Митовски и Гочев че не знаят как правилно да харчат изтрещелите пари за бг.стандарта с които разполагаха! 

Изхарчили са само за епизодите в Истанбул за няколко дни над 560 000 лева. 
  - За да видим три кадъра на кръст -  като доказателство че наистина снимат в Истанбул - един път далечен кадър над моста на Босфора и няколко пъти крайбрежната гъзарска алея на ултра богаташите квартал Бешикташ и един път как Джаро яде дюнер за 5 сек.  около джамията.
И после всички серии вътре в голямата "истанбулска" къща - резиденция - която реално е до София! 
 Абсолютна тъпотия. 

Ама никаква поука не си взеха и става още по бутафорно нататък в сериала  -  отиват в Италия само дето  Италия в очите на Митовски  е Евксиноград

# 572
Да бяха си останали с трите сезона. Този е някаква кръпка, нещо, като нищо. Женският състав е покъртителен. Харесвам само Лилия Маравиля и Милянкова.

# 573
  • sf
Аз и Койна Русева.

# 574
Страхотна е тук Йоанна! Нищо общо с мекотелото от Братя Simple Smile Аз тук си я харесах и като актриса и визуално.
По нататък ще става още по-интересна..
Снощи се появи Ерол, хайде да свършва този безинтересен сезон и да почва 5-ти.На коя серия сме?
 В момента  тече българската Банда на Оушън 😁

# 575
  • София
Много тъпо парче е Мартинчо.

# 576
Снежана Макавеева -  дърта 35 годишна бивша манекенка - гадже е на  Мариян Вълев в живота още от времето на сериала.

Моля, моля!  35 си е супер възраст.  Simple Smile
 Дори за манекенка.  
За Снежето иначе нямам какво хубаво да кажа.

Донсита, Койна - да! Като каза Койна, та ето я Койна в един клип. Миро пее а Димо като един двойник ходи напред назад и гледа лошо
https://www.youtube.com/watch?v=xp2d4xZS-gQ

# 577
От снощната серия се обърках тотално!  Куката  голяма игра играе. Да не се обърка. Мартин само тича... Пълна какафония

# 578
  • София
Предполагам за всички е станало ясно, че Мартинчо уби колегата си. А защо не стреля нагоре във въздуха и той не знае...
Уви тепърва идват още драми...

# 579
Предполагам за всички е станало ясно, че Мартинчо уби колегата си. А защо не стреля нагоре във въздуха и той не знае...
Уви тепърва идват още драми...

Някакъв рикошет ли се получи?

# 580
  • Велико Търново
А всъщност той беше ли наясно, че Манолов беше зад вратата?
Защото ако не е знаел, може да е стрелял там, за да изглежда, че не е улучил Близнака.

# 581
А всъщност той беше ли наясно, че Манолов беше зад вратата?
Защото ако не е знаел, може да е стрелял там, за да изглежда, че не е улучил Близнака.

Е разбира се, че не беше наясно. Не би го убил нарочно, искаше да спаси Близнака просто. Убийство по непредпазливост е, но това не значи, че не е убийство. Иронията е, че 3 години като "престъпник" не уби никого, а го направи като официален полицай.

# 582
  • Велико Търново
Да де, значи поне има отговор на въпроса защо не е стрелял във въздуха.
Разбира се, че не споря дали има убийство или не.

# 583
  • София
В случая не беше необходимо да стреля така все едно е стрелял по Близнака, защото бяха само те и нямаше свидетели. Просто глупава постъпка. А и нали каза на колегата си да мина отзад, ами това бе точно отзад. Нямам думи...
А Куката го направиха някакъв зъл отмъстител бетер комиксовите герои и тези на Тарантино. То бива, бива ама се оляха.

# 584
  • София
Извинявам се за двойния пост, но никой не пише вече 3 дена.
Много тежък епизод. Спомням си, че когато го гледах за първи път не бях изненадан. За всеки случай слагам в спойлер ако някой все още не е гледал епизода.
Скрит текст:
Бе ясно, че Попов ще оцелее, но цялото това своеволно решение на дъщеря му да си дойде от Лондон и после като се срешнаха и репликите, които и отправи Попов бяха като на сбогуване. Така че ни подготвяха. Пенев добре изигра сцената. Погледа на Захариев в края също бе много добър. Билалов не го коментиараме, той е ясен.
Любопитно ми тези които гледат сега за първи път какво ще кажат след финала на сериата? Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт