"Под прикритие" - се завръща по Нова тв. от 7 януари 21.00 ч.

• 36 203
  • 814
  •   1
Отговори
# 585
И аз това се чудя тези, които гледат за пръв път, не ви ли се иска да изкоментирате тези силни сцени?
Много тъжно за Зори.
Бахарови ги бива, спор няма. Те затова са арогантни и със самочувствие и двамата, но Захари по има покритие.
Аз сега забелязах този комисар, охрана на Попов, голям симпатяга и има присъствие.
Днес в новините говориха същите неща - за пратки, хероини.. действителността си е същата като филма и ще си продължава  за жалост.

# 586
За тези, които не са гледали сериала, да кажа, че утре следват още по-силни сцени Smile И един още по-силен сезон.

# 587
Тази серия не я бях гледала. Много силна беше, настръхваща. Попов разкошно го изигра. Мартин както винаги без реална емоция, но вече му свикнах и не ме изненада. И певицата много, много силна игра. Очите и бяха като скъпоценни камъни, блестящи, пълни с тъга.
Гледайки новините и аз за момент се обърках дали не гледам филма...

# 588
Които гледаме за първи път сме яко спойлирани. Smiley Не скърбим. Къртица ли е имало или подслушваха телефона на Попов и дъщеря?

Аз както хвалих сезона, взех да губя нишката. Кой пък е този Сюлейман?

# 589
  • София
Месут Сюлейман мисля, че беше другото име на Бардем, синът на Фарук. Псевдоним.
Реално той е прекия поръчител на убийството на жената и синът на Куката. Този лошо гледащия Хасан дето Куката го съсече с меч (ама не го дадоха само загатнаха) е изпълнил неговата поръчка. Остана Куката да елиминира две имена. Бардем и самият Фарук. Таз Кука истински Рамбовец. Simple Smile

# 590
Скрит текст:
Спомних си един филм дето тримата цигани се казваха - Рамбо, Роки и Силвестър   Simple Smile))

# 591
Да отговоря на питащите - за първи път гледам сериала и не съм развълнувана и покъртена от последните серии. Може би защото героинята Зори ми се струваше съвсем излишна, но си мислех, че щом я има ще има драми около нея. Снежана изключително много не харесвам, та това се прехвърли и върху героинята й. Темелкова все е в унес. Как не показа емоция, мимика, някаква динамика??? Умряла работа! Този турски език ме побърква! Сезонът не ми харесва, но гледам.

# 592
  • ГО
Турският език е причината да спрем да го гледаме с интерес. Снощи гледах, моят мъж, който беше фен - не. Снежана не ми харесва и не ме трогна смъртта ѝ. Чудно ми е, обаче, с какво дъщерята на Попов е по-важна от всички млади момичета, които Джаро е очистил, че се поколеба да извърши атентата, когато я видя и чак се предаде, след като умря тя. Железният, непоколебимият, Джаро се трогна от смъртта на дъщерята на най-големия си враг...

# 593
  • София
Защото двамата са били големи приятели и знае, че и Попов би пазил дъщеря му. Според мен беше емоционално решение за всичко преживяно в миналото от преди да станат врагове.

Аз сега го гледам за втори път и пак ме трогна разговорът на Джаро и Попов.

# 594
Йоанна за мен си играе много добре.
Мен ме трогна и моментът,когато се разменяха баща и дъщеря.Какво са длъжни да преживяват децата на мафиотите..тъжно.
Смятам,че Джаро се отказа да убива Попов,защото въпреки всичко са били много близки.Той още на турчина си каза,че не може да го направи.Изобщо историята им е много интересна-как от колеги и най-големи приятели стават най-големите врагове и от двете страни на закона.

# 595
Аз нещо грешно съм смятала,мислех,че вече почва 5 сезон,но явно съм се объркала.Гледам и се чудя защо Мариан Вълев го спрягат за секс символ(или може би се бъркам и само женкар го водят)?Ами не ми харесва визуално лично на мен има нещо много нечистоплътно в него,сякаш прекалява с някой порок.А в самия сериал на моменти ми преиграва с физиономията ,която прави (една такава на отвращение, пренебрежение...),незнам някой дали разбира какво имам предвид точно.Обаче явно точно в тази роля много го харесват хората,ММ страшно му се кефи.
Иво Андонов се оказа,че все пак има душа-мисли за Куката.
 Явор Бахаров ми е супер анти, физиономията му, наистина ролите на гадняр много му подхождат.
Бойко ми е много сладък😁,но тук успява да избяга някак си от детското в себе си.Чудесна роля прави.

# 596
Навремето някъде бях чела, че на Михаил Билалов му бил омръзнал сериала и затова сценаристите се решили да убият героя му. Не знам доколко и дали изобщо е вярно. Аз лично бях много разочарована, когато Джаро го застреляха и дори не можех да си представя, че е възможен нов интересен сезон без него. И още нещо, което ми направи впечатление чак при потретното гледане на този сезон - в началната серия Попов казва, че знае къде ще бъде Фарук, но не споменава откъде я има тази информация.

# 597
Да,Джаро беше емблемата на този сериал.И на мен не ми се искаше да умира( за първи път гледам сериала).Имаше харизма ,макар,че беше от лошите.

# 598
Ами ето де, от Ерол. Той е казвал май, че си има източници като го питат.
Ама голям е сладурчо този Бойко.
Рени, права си за Вълев,точно така си е.
Аз пък за трето гледане и пак имам пропуск, защо убиха семейството на Куката? Какво са правили турците в Испания (там ли беше жена му?), нали чак сега започнаха да работят с тях?

# 599
Ох, много ми харесва Бойко Кръстанов в тази роля! Играе момчето.

Общи условия

Активация на акаунт