"Под прикритие" - се завръща по Нова тв. от 7 януари 21.00 ч.

• 36 190
  • 814
  •   1
Отговори
# 555
  • Бургас
Гущера ми е много противен!

# 556
Ох, аз се смях на пеняването на Куката и Мартин в началото Grinning

# 557
Много добър баланс - страшните сцени редуват с някакви по-лежерни. Някои лафчета са в десетката.

# 558
  • Бургас
Много добър баланс - страшните сцени редуват с някакви по-лежерни. Някои лафчета са в десетката.
Като,, п*дераския тик так,, 😂 Много се смях! Бях го забравила!

# 559
  • София
Гущера е отврат.
Мен много ме бе яд как в този сезон го изкарват Попов уникален глупак и инат, като магаре на мост, все да е неговото и все контра на Мартин. Нито едно умно и точно решение на взе. Само се репчи насам-натам и нищо.

# 560
Те Попов и Мартин тотално ги скапаха след 3 сезон. Мартин от друга страна така и не излезе от филма и продължава да си действа като престъпник.

# 561
Много брутални сцени! Не издържам и не ги  гледам. Наистина Попов и Мартин сякаш са други хора, особено Попов. Не ми харесва вече.

# 562
На мен Попов ми харесва. То всички харесвам вече, даже с Мартинчо свикнах, само от новата любима на Попов направо тръпки ме побиват.

# 563
Тази жена ми е абсолютно антипатична както беше Снежа (какбешеиметона актрисата) в Братя. Красиви жени, но надменни и некадърни като актриси.

# 564
  • ВАРНА
Снежана Макавеева -  дърта 35 годишна бивша манекенка - гадже е на  Мариян Вълев в живота още от времето на сериала.

# 565
Снежана Макавеева -  дърта 35 годишна бивша манекенка - гадже е на  Мариян Вълев в живота още от времето на сериала.

Нещо лично ли имаш срещу нея? И не е ли на 31 в момента във връзка с друга жена?

# 566
  • София
Мисля, че не са гаджета от години.

# 567
Ама чакайте, ние говорим за възрастната актриса, която е гадже на Попов(съдийка ли беше?) . И аз споменах другата възрастна и червенокоса в сериалът Братя. Вие къде отидохте за Макавеева?! Joy А че тя е неприятна персона съм съгласна, но пък добре играе и е млада.

# 568
  • София
На мен Попов ми харесва. То всички харесвам вече, даже с Мартинчо свикнах, само от новата любима на Попов направо тръпки ме побиват.
Бях забравила коя е и сега я проверих. Абсолютно некадърна и непоносима, същинска Снежа от Братя.
Тази тук, добре че е прочутият й мъж, иначе се съмнявам, че ще има изяви където и да е.

# 569
  • Велико Търново
Снежана Макавеева -  дърта 35 годишна бивша манекенка - гадже е на  Мариян Вълев в живота още от времето на сериала.
Ни в клин, ни в ръкав!
За изказа - да не говорим!

Снежа от "Братя" - Деляна Хаджиянкова.
"Гаджето" на Попов, Доротея - Бойка Велкова (съпругата на Теодосий Спасов). Прокурор е сега, после става съдия.

Общи условия

Активация на акаунт