"Под прикритие" - се завръща по Нова тв. от 7 януари 21.00 ч.

• 36 154
  • 814
  •   1
Отговори
# 720
  • София
Е, просто нямаха доказателства срещу него. Това бе нарочно организирано от психопат Христов.
Не е истина как изпрати флашката с досието на Ерол. Боклук пълен. Но и сценаристите са за бой голям. Не може така да разрушат един образ колкото и некадърен да е актьора. А за това не е виновен той, а този който го е одобрил и търпял чак до края.
Иво какъв боклук излезе. Насилник.

# 721
Остана една нощ в ареста и там двама полицаи го биха с палки, на сутринта го пуснаха. А днешната серия беше страхотна, с много силни сцени, поне за мен.

# 722
И мен тези действия и на Иво и Мартин адски ме издразниха, а не е като да ги гледам за първи път. 😁
Но Ерол е пич ще се справи. Не знам защо си говорехме тук, че Ивайло има по подходяща визия за ролята, като застанат с Бойко ами никаква разлика не виждам. Единствено Бойко е с по-нежни черти и има тясно личице и малка главичка и оттам детското излъчване.
Мернахме и Влади-домакинът днес в Черешката, мъничка беше ролята, но много приятен.
Не бях забелязала тази закачка с Кирил Ефремов и неговото представление 🙃

# 723
  • Велико Търново
Не бях забелязала тази закачка с Кирил Ефремов и неговото представление 🙃
Явно нещо съм пропуснала, за какво става въпрос?

# 724
Когато Тишо се разхождаше и говореше по телефона с Куката за продажбата на колата и внезапно се спря пред постер на постановка в Сълза и смях-на постера беше той Simple Smile

# 725
И аз не бих обърнала внимание на това 😁 виждала съм и друг път такава сцена, но сега не мога да се сетя къде.

# 726
  • Бургас
Видях и една жена с маска 🤔😂още от тогава се е пазила от коронката 😷

# 727
  • Велико Търново
Когато Тишо се разхождаше и говореше по телефона с Куката за продажбата на колата и внезапно се спря пред постер на постановка в Сълза и смях-на постера беше той Simple Smile
О, наистина съм пропуснала. Но не самата сцена, а това, което е било на постера. Еййй, това с мигането още от времето на "Под прикритие" е, значиии. Също като мястото на снимките в хотел "Маринела" - явно е запазено за "мафиотите" из бг сериалите.
Мен пък ме досмеша как не позна гласа на "брат" си. Толкова години заедно, знаят си и кътните зъби, пък не успя да долови нотката на гласа.

# 728
Хора, "офиса" на Иво много прилича на Драго от "Братя" Grinning

А Мартин наистина ли прати досието на Ерол? Anguished

Попов бая риба е наловил този последен сезон...неговите сцени сигурно за ден са ги заснели.

# 729
  • Велико Търново
Именно, именно...
Затова споменах хотел "Маринела" в предишния си пост (а и в темата за "Братя" писах).
И не че прилича, направо си е същото помещение. Само диваните/фотьойлите са други.
А, може и пердетата да са сменени - тях не ги сравних.

# 730
Ванилия,аз съм много наблюдателна...понякога Joy,друг път нещо ще ми "извади"очите и пак няма да го видя.
А за интериора на бърлогата на Иво се сетих още първият път като влезе в нея.И то защото съм запомнила тази шахматна стена от бърлогата на Денис.Все съм срещала такова нещо за под,ама за стена не бях та съм го запомнила.Но понеже съм срещала и в други продукции същият похват и не го споменах.
При предишните си гледания все съм се опитвала да оправдая Марто,че прави всичко възможно да заловят Иво и малко се поувлича,но сега твърдо смятам,че той играе срещу Ерол.Направо долно поведение,от ревност ли ,защото Ерол не му върви по свирката ли не знам ,но много ниско падна.

# 731
Именно, именно...
Затова споменах хотел "Маринела" в предишния си пост (а и в темата за "Братя" писах).
И не че прилича, направо си е същото помещение. Само диваните/фотьойлите са други.
А, може и пердетата да са сменени - тях не ги сравних.

Не съм писала/чела 2-3 теми в "Братя", отворих и чак зуумвах да видя часа в който си постнала Smile То бива единомислие...Smiley Аз на мокета се разхилих, че Драго нали на земята спи.

В нищо не го оправдавам, тотален егоист го раздава Мартин. Може би е опит да постигнат образ на циничен непукист загубил любов и приятелство, но не се е получило. От човек който е бил внедрен години, все се очаква да е комбинативен и най-вече екипен играч, щото и в престъпния свят разчиташ на "бойни другари". А тук неговите хора падат като домино.
Не знам, тотално счупен образ, колкото и да е некадърен, сценария и репликите не ги е измислил Ивайло.

# 732
Не знам при вас как е, но не ми се иска да свършва, е готин е сериалът, много при това. За втори път го гледам и аз и пак си го харесвам.

# 733
До там му докараха образа на Мартин, че да се молим някой да го застреля най-после. В момента по нито един параграф не се държи нормално. И да пратиш досието на ченге под прикритие, при положение че ти си бил в това положение ми е направо умопомръчение. И образа на Попов скапаха малко, но там имаше логика, тук низините бяха крайни и неочаквани.

# 734
Попов си е в пъти по-добре от Мартин.

Според мен, освен, че Иво постоянно ги прецаква, поведението на Мартин се дължи на това, че докато той беше под прикритие Иво не го понасяше и не успя да спечели доверието му, а сега Ерол директно го направи брат. Провал след провал.

Общи условия

Активация на акаунт