Инсулинова резистентност и отслабване - Тема 23

• 33 025
  • 763
  •   1
Отговори
# 120
Все едно да питаш как да пия алкохол без да се напивам като свиня.

Можеш всеки ден да пиеш алкохол и нито веднъж да не се напиеш като свиня.

Радвам се за теб.
Ако ти сече пипето поне мъничко би се сетила за сравнението, но явно не си.

# 121
# 122
Чудесно.
Сега някои хора тук ще решат, че след парче торта може да пийнат оцет и всичко ще е тип топ  Mr. Green

# 123
В " Код затлъстяване " Фънг обяснява че приемането на 1,2 чаени лъжички ябълков оцет преди по - обилна на въглехидрати храна е способен да понижи КЗ и пика на инсулина с около 40% май беше.
Ако на това може да се гледа като един вид неутрализатор !
Не бих лежала на тая кълка. Докато установиш, дали е вярно за теб изобщо, бая поразии може да си направиш.

# 124
Или просто може да започнат да го включват по - често към зеленчуци било задушени или на салата, непосредствено преди прием на бобови или зърнени, аз поне така процедирам когато си позволявам тези храни .

# 125
Изказано е предположение, не е доказано. Не е казано и, че при всеки ще е 34%. Всъщност, това е малко като да се каже, че яденето на пълнозърнести и зърнени води до по-малко наддаване на тегло в сравнение с хранене с бяло брашно- но в действителност и двете вдигат инсулин и КЗ и разликата между тях не е толкова голяма...Примерно, дали КЗ след хранене ще е 9 или 10- все е зле...
За инцидентно хапване на малко количество бавни вгх добавяне на оцет може и да намалява "щетите", но всеки трябва да знае сам за себе си колко е това количество...и колко често....

# 126
Чудесно.
Сега някои хора тук ще решат, че след парче торта може да пийнат оцет и всичко ще е тип топ  Mr. Green
Ами, остава си за тяхна сметка.

# 127

Изказано е предположение, не е доказано. Не е казано и, че при всеки ще е 34%. Всъщност, това е малко като да се каже, че яденето на пълнозърнести и зърнени води до по-малко наддаване на тегло в сравнение с хранене с бяло брашно- но в действителност и двете вдигат инсулин и КЗ и разликата между тях не е толкова голяма...Примерно, дали КЗ след хранене ще е 9 или 10- все е зле...
За инцидентно хапване на малко количество бавни вгх добавяне на оцет може и да намалява "щетите", но всеки трябва да знае сам за себе си колко е това количество...и колко често....

От 18 годишна съм минала на пълнозърнести, типови и ръжени хлябове.
Дали има ефект?  Laughing
Разбира се споделяла съм, че съм прекалявала със сладко, но съм имала и много дълги периоди не съм. И не съм отслабвала. И съм се чудела защо съм отказвала сладкото, а продължавам да съм дебела и гладна.
Въглехидрата си е въглехидрат. Пък да му викат торта, картоф, ориз или хляб, все ми е тая.
Ама всеки е свободен  да си троши главата и да яде пълнозърнести нещица. И да вярва на недоказани глупави изказвания като на Александрия.
Значи ако хапна салата от маруля с повечко оцет по логиката за оцета, после мога да хапна парче торта.
Или преди това.
Bybs, чувствай се свободна да ядеш ежедневно торти, бисквитки, баклави,  пълнозърнести неща, ориз, картофи. И да пиеш оцет Joy
След 6 месеца ела и докажи успеха си с ОГТТ.
Същото се отнася и за Александрия.
Защото аз като правя нещо, съм писала  какво правя и съм доказвала с изследвания.
Всичко останало са простотии на квадрат.

# 128
  • София
Здравейте пак!
Помните ли ме, питах за приятелско дете с инсулин на гладно 43, тегло 85 кг  и "лечение" от професор Витаслим + лекарство.
Искам да се оплача от всичко - не са започнали никакво лечение - нито хапчета, нито спорт, нито кето, нито нищо. Яде само джънк
Питах тук доста, вие отговаряхте, съветвахте и мен как да се държа.
Пиша, зя да си излея болката от случващото се.

# 129
Ами, нищо не можеш да направиш... родителите са отговорни в случая. Моята племенница е с наднормено тегло, на 10 години е, казвала съм до какво може да се стигне. Изследвания не знам да са правени... А майката е мед. сестра.  "Насила можеш само да вземеш, не и да дадеш!".

# 130
  • София
Здравейте,
Развили сте темата доста, пък някой мод ми е изтрил благодарността и не съм я проследил Grinning
Вчера, за пръв път от 8 месеца, ядох бисквити и шоколад, ама буквално преядох. Ако бях прочел това за оцета, щях да го пробвам. Така и не разбрах за на гладно ли е или за след консумация на сладко Grinning

# 131
  • София
За преди ядене е.

# 132
  • София
Здравейте, пуснах си ОГТТ, но в лабораторията дойде жена в много критично състояние и я пуснах пред мен, а пък те се забавиха с нея и втората ми проба (глюкоза и инсулин) е взеча час и 20 мин. след първата. Смятате ли че това би направило резултатите недостоверни?

# 133
Възможно е леко недостоверни да са.
Друг път не пускай. Колко пък критична да е била.

Роналд, и аз не разбрах. Всъщност не ме е интересува.
Някой тук искали неутрализатори на инсулин  Joy

ЗаСлон, вреш се между шамарите. Осъзнай се.

# 134
  • София
Възможно е леко недостоверни да са.
Друг път не пускай. Колко пък критична да е била.

Роналд, и аз не разбрах. Всъщност не ме е интересува.
Някой тук искали неутрализатори на инсулин  Joy

ЗаСлон, вреш се между шамарите. Осъзнай се.
Ами доведоха я в инвалидна количка и дори не изглеждаше жива... Ще обясня на лекаря и се надявам да няма големи отклонения.

Общи условия

Активация на акаунт