Отговори
# 135
  • София
Ronisset, , радвам се за новините!
ditmade, пиеш ли нещо?

Пия ентерол и натриев цитрат. Нурофен за температурата и това е... Дано ми не бързо, че съм като парцал.

# 136
Влизам аз, и какво да видя? Мънички сладурчетааа 🥰🥰🥰 прекрасни са!
Аз имам въпрос относно кърмата.. почти нямам, цедя само веднъж на ден, просто за да не ми се запушат каналите, но от бременеенето така ме болят зверски гърдите... И като цедя ме стяга корема, лошо ми става направо. Някоя мама пила ли е нещо за спиране на кърмата? Звънях да питам АГ, но не успях да се свържа.. ще съм ви много благодарна, ако споделите опит 🤗🤗🤗

# 137
  • София
Здравейте, регулира се кърмата, даже една сутрин се събудих с твърди гърди - нещо което не ми се беше случвало отдавна Grinning. В момента в който спря цикълът - всичко се оправи. Явно той е бил виновника. Simple Smile Много ми помогна и сминдухът на капсули, но го спрях като се регулира. Поздрави Heart

ditmade, много е гаден този вирус, искрено ти съчуствам... Дано да се оправиш бързо! Малката я подмина като бях болна, дано и при вас да е така!
Ти с какво се оправи?

# 138
Влизам аз, и какво да видя? Мънички сладурчетааа 🥰🥰🥰 прекрасни са!
Аз имам въпрос относно кърмата.. почти нямам, цедя само веднъж на ден, просто за да не ми се запушат каналите, но от бременеенето така ме болят зверски гърдите... И като цедя ме стяга корема, лошо ми става направо. Някоя мама пила ли е нещо за спиране на кърмата? Звънях да питам АГ, но не успях да се свържа.. ще съм ви много благодарна, ако споделите опит 🤗🤗🤗
Здравей! Аз пих Достинекс, изписа ми го мамолог. Не знам, май без рецепта не го дават

# 139
  • София
Радост че, мисля, че не е препоръчително докато си бременна да пиеш нещо за спиране на кърмата. Цеденето пък може да предизвика контракции, както и кърменето. Най-добре, остави сама да си спре кърмата - просто ако почувстваш напрежение, цедиш по малко до облекчение.

# 140
Благодаря ви. Ще се постарая да удържа положението, докато се свържа с лекар, за да не стават бели Simple Smile

# 141
Подкрепям напълно Съни! Ако е само едно цедене и количеството не е много, остави да спре сама или започни да цедиш по малко през ден, после през два и полека спри, иначе може да си предизвикаш контракции, ако продължиш дълго с цеденето. За пиене и аз не смятам, че е удачно нещо. Ако имаш притеснения, свържи се с консултант по кърмене.

# 142
ditmade, не искам да те отчайвам ама нищо не ми помогна, какво ли не пих... Просто само си мина, но обезателно прахчета за оводняване на организма, че беше страшно. И много чай от шипка ✌

# 143
  • София
Пия ентерол, деган и натриев цитрат аз. Глюкоза също и си направих някаква илачия за оводняваме, че не знам на пазара какво има...само ден е минал, а сякаш е седмица.

# 144
Пия ентерол, деган и натриев цитрат аз. Глюкоза също и си направих някаква илачия за оводняваме, че не знам на пазара какво има...само ден е минал, а сякаш е седмица.
Преди години правих на баба ми електролитна напитка. Ето тук има в края на статията
 https://www.magipashova.com/2016/07/voda-electroliti/

# 145
Честито за новото бебче толкова хубава новина преди празниците.

Днес мисля да питам педиатърката да пуснем изследвания за тоя сопол  вече трети път задна хрема само бистър сопол ама ето пак подкашля 2 седмици нищо и после сопол ,не знам каква е причината .Нищо друго няма като температура  само хреме задна.

# 146
Момичета, при яко подсичане, като оставяте бебето по голо дупе, сухо ли е дупето или с кремче? Оставям я суха, но не съм сигурна правилно ли е.. благодаря предварително..

# 147
Радостче, може и двете, но според мен по-добре на сухо да мудиша кожата, кремовете запушват порите.
Ох и мен нещо се опитва да ме тръшне вирус от няколко дни имам леко разстройство и вечер много ме тресе.
Малката от сутринта пак е със сополи милата и нея ще я мъчат зъбите. Няколко вечери спи неспокойна дано бързо да избива първия зъб, че се измъчихме.
Аз гледам да замествам по-бързо храненето за да намали количеството мляко заради алергията. Откакто захранвам вече започна по 2 пъти на ден да ака. От изследванията за алергия не излезна да има, но еозинофилите са й завишени и това показва алергична реакция.

# 148
Патенце, благодаря!
Взимай мерки да се опазиш от вируса, че са много страшни.. а за заместването на хранене, аз за 10 дни заместих ударно обедното хранене с тиква и малко морков.. много се хареса тиквата, може би затова имах такъв успех. От днес ще слагам и картофче, да видим.. успех, повече чайчета и на топло стой, дано се размине

# 149
И ние с Мм го изкарахме много тежко тоя вирус, но слава богу малката се размина... но и при нас тая задна хрема не минава изобщо явно докато не избият зъбчетата ще я влачим. Вече много се виждат две зъбчета долу и се надявам до няколко дни да избият, че се буди вечер иска да яде и малко взех да я изпускам кога по колко яде .
Оздравявайте бързо всички! Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт