Отговори
# 360
Мелилакса не е решение за твърдо ако, но пък помага да се изкара по-бързо. Трябва да се внимава какво количество се слага, че предизвиква много напъни и са болезнени. Петя на кърма ли сте? Захранваш ли го? Аз вече съм изперкала и забравям. Виж промени му нещо в менюто при нас с баткото промените даваха резултат.

# 361
# 362
# 363
# 364
# 365
Здравейте, единичния е лидълския, а др. 2 са от ДМ. Левия е еко без избелване с белина и т.н., а в дясно е стандартния на ДМ. Този, който е еко е по- плътен от др. и вътре не е с гранули, а с нещо като вата и като се напълни става по- твърд, но като форма и прилягане ми харесва най- много.

# 366
Мелилакса не е решение за твърдо ако, но пък помага да се изкара по-бързо. Трябва да се внимава какво количество се слага, че предизвиква много напъни и са болезнени. Петя на кърма ли сте? Захранваш ли го? Аз вече съм изперкала и забравям. Виж промени му нещо в менюто при нас с баткото промените даваха резултат.
На ам сме. Захранваме се, на обяд изяжда 90гр. Зеленчук и дояжда с ам, а следобед му е заместено напълно с плодове. Давам най често смесеното на гербер ябълка и слива или круша.
Днес беше страшно, ака около 40 мин. тъкмо излезне и той стисне дупето и започва да пищи, така сигурно 30 мин. Накрая с мнооого напъни и писъци, не рев, а писъци изкара малко и след 30мин. вече се доизака нормално без помощ. От утре вкарвам и месо да видя дали ще има ефект. Гастроентеролога като го гледа на ехограф каза, че няма нищо притеснително и ни върна на дуфалак само, че двойна доза и ни каза задължително да вкарвам месо и плодове по два пъти на ден може и сурови.

# 367
А пробвала ли си да спреш захранването? Моя човек спря да ака като увеличих количеството пюре. Дадох на третия ден неакане Дуфалак и се изака. Това беше вчера. Но спрях и пюретата. Вече втори ден си е само на кърма и ака нормално. Мисля чак в понеделник да дам малко пюре. Просто някои бебета имат по-чувствителни стомахчета и голямото количество пюре не се приема добре.

# 368
А пробвала ли си да спреш захранването? Моя човек спря да ака като увеличих количеството пюре. Дадох на третия ден неакане Дуфалак и се изака. Това беше вчера. Но спрях и пюретата. Вече втори ден си е само на кърма и ака нормално. Мисля чак в понеделник да дам малко пюре. Просто някои бебета имат по-чувствителни стомахчета и голямото количество пюре не се приема добре.
Малчо е с запек от 2 месечен, а го захранвам от скоро, но през тези 4 месеца нищо не помогна. 1вия месец акаше нормално и дотам. От тогава за 4 месеца сме пробвал какво ли не. Даже гастроентеролога ни се скара че не е захранен хубаво и трябва вече да му давам повече плодове и месо.

# 369
Петя, а сменяли ли сте АМ? Аз не разбирам много от АМ, но доколкото знам майките сменят ако се появят проблеми с изхождането. Вероятно сте сменяли де, но все пак... може би като започнеш да въвеждаш глутен ще спомогне прословутата вода от овесени ядки, на която попадах навсякъде като препоръка като търсих инфо заради неакането на бебето ми. Даже четях, че майките дават на едномесечни бебета 😳 както и вода от сварени сушени сини сливи. Броколи въвела ли си? Бобовите може би като започнеш ще се появи ефект, особено червената леща. Съпричастна съм ти, защото ние сме постоянно на нокти ще се изака ли, няма ли, с баткото нямах грам проблеми, акаше на всяко ядене, независимо кърма или пюре и не съм съобразявала въобще какъв тип храна давам- запичаща или не. А сега все да има тиква, тиквичка, като започна кашите ще съм със свито сърце направо... при моето бебе има един ефект като го сложа на бънджито малко след като се е наял, понякога започват да се случват нещата, явно като се пораздруса Simple Smile

# 370
Здравейте, а кой номер памперси използвате? Нашето Данче е с номер 3, на Памперс, но ми се струва, че му стягат.
Днес яде спагети болонезе, няколко лъжички, откак захраних, ака през ден, иначе беше ужас, само два пъти седмично.

# 371
И ние още ползване 3ка, но приключвам последния пакет и минаваме на 4ка мамия. Те са от 7кг, а тъкмо минахме 7, та така Simple Smile вие колко кг сте?

# 372
Петя ако не си пробвала, пробвай смяна на млякото с някое Комфорт. Може да вземеш клизмички Мелилакс и като го усетиш, че му се ака да му слагаш за да му помогне по-лесно да изкара. Може да опиташ през ден или два да му слагаш клизмичка, а не да го чакаш сам за да може да не му се втвърдява толкова,а да е по-меко. Също и стоенето прав или на гърне също помагат. Малката като я сложа в проходилката и за нула време е готова.
Ние сме на Памперс актив фит 5ца много отдавна, че нашата е с дебели крачета и й стягат. Не гледам кг.,а по размера на крачетата.

# 373
  • WonderLand
Ние сме на памперс пантс тройка и пуфис сензитив четворка, в зависимост от това колко шава докато му сменям пелената.

# 374
Ние сме на тройка още. Днес даже купих актив бейби а довчера бяхме на Бейби драй , но ми пропуснаха и реших да сменя...моята бебка е около 7 кг.

Общи условия

Активация на акаунт