Отговори
# 90
  • София
Радостче, честито! Планувате ли го или е станало без да се усетите? Аз толкова кураж за такава малка разлика не бих имала Wink И сега, както нямам цикъл, не знам дали е възможно, ама то ние и секс не правим, де 😂

# 91
  • WonderLand
Аз пак съм бременна.. малката буба ще има братче или сестриче.. ♥️♥️♥️♥️♥️ дано се справя..

АААААааххх че хубавоооооооо!!! Честито Радостчеее HugHugHugHeartHeartHeart Лека бременност ти желая от сърце Flowers HibiscusFlowers HibiscusFlowers Hibiscus Тъкмо си мислех, че е време скоро някоя от нас да влезе пак в играта Grinning Кога е термина?

# 92
Планирахме бебка като стане на 9 месеца да започнем да опитваме, защото искаме децата да са с малка разлика.. пък то стана без да ни пита.. иначе и ние почти не сме правили секс.. как е станало.. и докторката се очуди много Wink)

# 93
Радостче честито. Не се тревожи ще бъдеш супер мама. И моят мъж вече иска второ че той си наближава 40 и ще пълним къщата. Успех. Мисля че като нямаме цикъл е най - опасно и най- лесно се забременява.

# 94
По изчисления термина е 16ти юли 😁🥰😁
Благодаря ви много за подкрепата!

# 95
  • София
Радостче и от мен палци горе! Ще ви е трудно, няма как, но ще са си в една възрастова група и ще растат задружни!
Честит празник на именниците днес! Аз имам тийн рожденичка+ майка и зет именници, ще се яде рибка няма как!
Болните оправяйте се, тежки празници идват, дано да ги посрещнем здрави !

# 96
Радостче, Честито! Ах каква хубава новина! Дано да ти е леко и безпроблемно! ❤

# 97
  • София
Радостче, смела майка си ти. Дано имаш помощници, че аз с две години разлика и направо съм полудяла, а даже си имам баба наблизо. Прекрасно е децата да са с малка разлика според мен. Аз много държах на това. Че и трето искам, но този път ще почакам да стане малкия поне на две и нещо,че с три бебета ще откача...

Последна редакция: пт, 06 дек 2019, 14:16 от ditmade

# 98
Радостче,честито!!! ❤❤❤Прекрасна новина🎆!!! Бъдете живи и здрави цялото семейство!🌞🍀💞
ZedTeeEm,честит празник и на Вашата къща🐠🍰🎂

# 99
Жълтъка започнах аз на 6 месеца през ден . Първо по 1/4- после след пет дни по 1/2, а сега давам по цял.
Радостче, какво те тормози? Явно не е гладно детето. Аз бебе, което да седи гладноне познавам. Ако иска ще пие мляко. Ние се кърмим и изобщо нямам представа по колко суче, но и аз не сменям повече от 4-5 памперса на ден и то не много напишкани. Обаче детето си е спокойно, весело, жизнено, пухкаво. Не се напрягай толкова.

Здравейте, мами 😊 Аз от скоро ви следя.
Имам си бебе Георги, роден на 27 юни.
Във връзка с притесненията колко яде и защо не яде и моят син последната седмица много се дърпа и намали количествата (на АМ мляко е от 2я месец). И аз все гледам шишето и се тюхкам, но ще цитирам уважавана от мен неонатоложка "няма бебе с нормален мозък, което да умре от глад🤣!" като се притесня, си спомням нейните думи.

# 100
Честито за новото ни бебче!
Честито и на празнуващите днес - да са здрави и честити!
Ние сложихме ваксините. Дуйгу дори не разбра, че я боцнаха. 65 сантиметра е и 5500 грама. Ходихме в болницата в която се роди и според доктора не е слаба предвид рожденото тегло. Препоръчаха ни да направим ваксина против менингит. Не е задължителна, заплаща се и е различна от тази включвна в многовалентната. Някой ще прави ли такава?
Доктора ни включи и капки желязо,  продължаваме и със захранването. Общо взето това е.

# 101
Радостчетооооо, честитоооооо, колко хубаво само! 😍😍😍🤗😘Пожелавам ти леко бременеене и пухкаво и сладко бебче на финал. Да се похвалиш момченце или момиченце ще си имате.
 И ние искаме децата да са с малка разлика, ама с този юнак лудвам, та ще изчакаме с опитите още някой месец, макар че и ние и без това не успяваме да се видим.
Даная, аз искам да сложа, но не знам от кога може. Един познат, който се занимава с това, ми каза за нея и чакам повече информация.

# 102
Здравейте момичета! Някой знае ли, ако си позволиш вечер с 2-3чаши вино и няколко цигари, колко време трябва да мине преди кърмене. И необходимо ли е цедене и хвърляне на кърма? Благодаря предварително!

# 103
Радостчетооооо, честитоооооо, колко хубаво само! 😍😍😍🤗😘Пожелавам ти леко бременеене и пухкаво и сладко бебче на финал. Да се похвалиш момченце или момиченце ще си имате.
 И ние искаме децата да са с малка разлика, ама с този юнак лудвам, та ще изчакаме с опитите още някой месец, макар че и ние и без това не успяваме да се видим.
Даная, аз искам да сложа, но не знам от кога може. Един познат, който се занимава с това, ми каза за нея и чакам повече информация.

Cheburita, в нашата книжка с календара за ваксините пише: На възраст ПОД 2 години през 3 месеца 2 дози. НАД 2 годишна възраст се поставя 1 доза.

Тоест би трябвало да може да се сложи по всяко време преди 2те годинки предполагам трябва да е с някакъв период след жива ваксина. При нас примерно днес беше третия прием на хепатит, многовалентна, пневмококова и живата полио. Днес е 6.12, на 7 януари ни казаха, че може да отидем ако искаме да я направим. Тогава съответно ще е на 7 месеца без 1 ден бебка.

# 104
Благодаря за отговора! Аз мисля, че в БГ още не са я пуснали, става въпрос за Менингит тип 2, ако не се лъжа. Щом може още лреди 2 г. няма да е лошо, може би преди нашата жива, която е за морбили, да се бие. Да видим кога ще я вкарат първо и на каква цена.

Общи условия

Активация на акаунт