Отговори
# 270
Някое бебче имало ли е проблеми след захранване с картоф? Въобще не очаквах  картофа да не и понесе, но има яки газове, пъпки и е много крива и неспокойна след 2 дни на картоф.

А къде са излезли пъпчиците?Около устичката ли? До колкото знам има вероятност да се получи алергия към картофа, но се случва много много рядко.
Не, пъпките са са по вратът(отзад), по гърба и хълбоците и по същия начин се будеше с рев като при колики и за това се чудех дали не е нещо друго, а не от картофа.

# 271
И при нас след смяната на часовника се получи объркване. Ставаше към девет по принцип,след това в осем. От около месец в пет,шест,седем. Аз обаче го взимам при мен и му правя мляко. Така заспива и спим до 8:30. Общо взето го уча,че докато е тъмно се спи. Не се става😄.
За белият морков го въвеждах като нов зеленчук. Ако нямаше проблем със стомахчето сигурно щях да го дам смело. Въпреки,че по спомен е с по различен състав и с най-малко полезни вещества.
Irinapa,според мен заведи детенце да погледнат пъпчиците. При каката се случи да се появят ситни пъпчици след употреба на хексалгин(аналгин) имаше и по коремчето. От тогава не давам аналгин. Нямам идея дали при бебе хранителна алергия се изразява и с пъпки,но за твое спокойствие. Макар,че картофа е с възможно най-малко алергени. На малчо избягвам картофа. Дори след тиква с картофи го боли корема,запича и има газове.

# 272
Някое бебче имало ли е проблеми след захранване с картоф? Въобще не очаквах  картофа да не и понесе, но има яки газове, пъпки и е много крива и неспокойна след 2 дни на картоф.

А къде са излезли пъпчиците?Около устичката ли? До колкото знам има вероятност да се получи алергия към картофа, но се случва много много рядко.
Не, пъпките са са по вратът(отзад), по гърба и хълбоците и по същия начин се будеше с рев като при колики и за това се чудех дали не е нещо друго, а не от картофа.

По мое мнение, не е алергия от картофа, но по-добре да го види специалист

# 273
  • София
И при нас промените се появиха със смяната на времето. Преди заспиваше 8:30-9 вечерта и се будеше в 6:20 като по часовник. След това взе да се буди в 5, в 4... а сега понякога заспива късно към 10 и се буди след час, после 1:30 - 4/5 - 6/7 и ставаме след 8. Нооо не иска да заспи без да си цокне и няма ли да му е много това хранене? За сметка на това пък през деня огладнява вече на 3:30 - 4 часа. Успокоява се през нощта като си хапне и едва ли ще спираме, не мисля, че му е в повече щом се чувства добре.

# 274
И при нас нещо става с това спане. Преди заспиваше в 22:30 и ставаше в 9:30-10:00 хубав спокоен сън , от няколко седмици е страшно днес в 2:30 се събуди докато не и дадох колкото искаше да яде даже изгубих мл по едно време не заспа до 4 Sad зъби ли са кво са не знам, още е с хрема и покашля от хремата от седмица и нещп. Давах виброцил с коларгол и синекод и фенистил, ама вече станаха 5 -6 дена и спирам . В чудо се виждам вече

# 275
И бебка не спи, преди заспиваше късно и спеше до късно. Сега заспива късно с 300 зора (1.30 снощи), буди се няколко пъти, но в 10 е е будна. Кърмих я, но преяде и повръщаше, после я разнасях на ръце, но само се напъва да става, да сяда, та не можа да заспи. Накрая пак я кърмих, голям зор беше.

# 276
  • София
Моето пък никога не е било от спящите, така че не ми прави впечатление нещо да се е променило. Обаче, като ви чета с това захранване, страх ме хваща. Бебо още има проблеми с корема, пък направо не ми се мисли как ще го захранвам....

# 277
Ние със спането биваме, не се е променял още. Заспива след млякото около 10:30pm и се буди сутрин между 6 и 7,хапва и пак спи до към 10ч.Но нещо трудно го оригвам сутрин. Не ми се беше случвало преди. До кога трябва да ги оригваме?

# 278
Леле, аз заспи ли я мятам в кревата, никога не съм я оригвала през нощта. Моята бебка се буди супер лесно и заспи ли, не я закачам. Ето снощи заспа към 23,30, обаче реших да й оправя завивката и от там до 1,30.

# 279
Аз вече не оригвам. И също много лесно се буди.
При нас също със съня е трудно - заспиване към 22:30/23:30. Към 3 имаме будене, после към 5 и към 8 ставаме. Нощем я кърмя малко колкото да заспи, но се случва и да се събуди да си е играла в леглото без да издава звуци някакво определено време и да е разсънена та тогава по-трудничко заспива отново. Аз и работя от вкъщи колкото успея и с домакинството нямам помощ и с това неспане и накъсан сън направо се чувствам много изтощена.

# 280
  • София
Оригвала съм го май само първите два месеца. Обаче и той много месно се буди. Само като го погледна и се ококорва ужас е..За това и системата за приспиване е страшна. Заспива в едната стая, приспивам баткото в спалнята и чак катотогава всички са заспалиси местя кошарата в спалнята(все още спим в една стая всички).

# 281
Мале, мале Simple Smile) Значи да се стягам в кръста и каквото сабя покаже. То не си представях да е другояче, ама надеждата умира последна... и дано спрат вече с тоя часовник напред-назад, че напролет пак ще го ядем Stuck Out Tongue Winking Eye

# 282
И аз се включвам с промяната в съня на бебка. Преди лесно заспиваше рано рано, сега доста по-трудно и по-късно. Мале верно пролетта пак ще сменят времето 😒 ии ние така, в едната стая приспиваме после я местя, като че ли не иска да заспива самичка, но наближи ли годинка ще я местя в стаята ѝ. Ии тя много лесно се буди 😊
Имаме две долни зъбчета, които лесно излезнаха, но сега май пробиват отгоре и я тормозят миличката, през нощта се буди и си я взимам да си цокне, да се успокои.
Имаме и ние хрема и бяхме днес на преглед. Да ви попитам колко ви взимат за преглед, нашата педи днес ме обрули 40 лв (в София сме).

# 283
  • София
Не ми взимат...как ще ми взимат по здравна каса...На частно по 40 лева да, като ходя при Стаменов, ама неговоя личен не ми взима нищо.

# 284
Така като Ви чета момичета , само моето дете ли се храни през нощта? Как издържат вашите последно да ядат преди полунощ и да спят до 7 8 9?

Общи условия

Активация на акаунт