Отговори
# 330
Аз така бях с баткото- зъби, болести- нееее, да си е в кошарата да не свиква при нас ??!!? По-голяма будала не съм била. Толкова нощи съм прекарала надвесена над кошарата или вземам кърмя връщам през 20 Мин , не да си го взема и да си починем и двамата. И какво стана- сега ще прави 7 г и познайте- тепърва започна да се влачи в леглото ни нощем, явно ревнува, че бебето е в нашата стая. Действително като беше малко по-малък не можеше да спи при нас, което по почивки беше кофти когато нямаше легло за него в стаята, но никога не е късно да започне да иска при нас. Сега с малкия въобще не мисля да се мъча- сега като е болен го взимам или най-малкото допитам кошарата до леглото. Той започна също да се буди по сто пъти нощем, или от болестта, или са зъби. Гушкайте се, че така бързо тече времето- кога големият ми беше бебе, сега ще тръгва на училище.
Иначе бебчо го кръстихме на 3 месеца още

# 331
Момичета, може да ви прозвучи глупаво, но вчера носейки бебка, главичката и беше допряна до моето ухо и АЗ чувах шум/звук/ от нейната главичка. Днес пак си допрях ухото и отново го чувам съвсем слаб  и тих шум..
Много се притесних, чак в 12ч. ни е прегледът, а до догава ще откача...Някой нещо подобно да е чувал, знам ли...

# 332
Гушкайте си децата и не му мислете как ще се научи и как няма. Сега са малки и може да им се радваме. Баткото ми много миличък и обича много да се гушка и аз много съм доволна.
И при нас се почнаха колики май от няколко дни й давам овесена каша и вечерното приспиване е страшно и през нощта мрънка. Снощи й давах Лефакс и беше малко по-добре.

# 333
Момичета, може да ви прозвучи глупаво, но вчера носейки бебка, главичката и беше допряна до моето ухо и АЗ чувах шум/звук/ от нейната главичка. Днес пак си допрях ухото и отново го чувам съвсем слаб  и тих шум..
Много се притесних, чак в 12ч. ни е прегледът, а до догава ще откача...Някой нещо подобно да е чувал, знам ли...

Какво се оказа? Надявам се да сте добре!

# 334
Шумът се чува и от баща и също.На прегледа каза,че е от налягането и кръвообръщението, каза някакъв термин, но го забравих.Черепът е мек , тънък, в тази зона и без подкожни мазнини. Много спокойно реагира, като и казах за шума, уж ме успокои, но пак ми е странно , голям ужас изживях....
Вече сме на 6м, качили сме само 200гр, вече сме 6,600кг, 67см.
Но тя продължава да хапва по  само 120мл и то не винаги, захранваме се от 2 седмици, с мъка изяжда 40-50гр. зел.пюре .

# 335
Моя човек съвсем спря да ака след това захранване. Вече два дни само пръцка Disappointed Relieved Ще спра малко тия пюрета, докато се изака милото. То не, че изяжда кой знае колко, но сякаш има колики пак. Снощи много плака и се свива Sad

# 336
Ние до сега никога не сме имали проблем с акането. Дори след “най-бебешкия период” се е случвало да пропусне ден инцидентно, но сега след захранването се случва по-често.

# 337
Моя човек съвсем спря да ака след това захранване. Вече два дни само пръцка Disappointed Relieved Ще спра малко тия пюрета, докато се изака милото. То не, че изяжда кой знае колко, но сякаш има колики пак. Снощи много плака и се свива Sad

На нас много ни помогна пюре от сини сливи за акането. Хапна 40 гр пюре след няколко часа ака 2 пъти даже. Първия път една топка и втория път вече беше нормално

# 338
На нас пък захранването ни подейства добре и ака по 2-3 пъти на ден. По-гъсто е  Вече и баткото така от захранването започна да ака.Явно на мойте деца млякото им действа "запичащо". След нова година ще замествам и закуската, че малката нещо взе много да хапва. Мляко повече от 150мл много трудно изпива, а пък следобяд кашата с плодово пюре нещо не я засища за дълго въпреки, че изяжда около 190гр. Голяма гладница ама като гледам другите с какви мерки са  нормално тя вече е около 9кг. бузанка и над 70см. Баткото и той ми беше така с гривнички и му викахме Шар-пей или Мишелин, а сега е малък в сравнение с другите му връстници.

# 339
  • София
Аз малко на обратно, първо заместих вечерята. Не точно я заместих, той пак си суче за приспиване, но много по-малко. Давам му кисело мляко с бисквити към 7, че да свиква, аконо искам да изляза да не се чудя какво да правя (след като отказа кърма в шише). И от както давам киселото мляко (вече 4 дни), започна да ака нормалнои без дарадонки.

# 340
А какво кисело мляко даваш?

# 341
  • София
А какво кисело мляко даваш?
Хармоника 3.6 или Верея 3.6

# 342
  • WonderLand
При нас зъбите мнооооого мъчат детето. През два часа иска на гърда. Захранвам от 9 дни, но повече от 70-80 грама пюре не иска, иска аи млякото. Може да пробвам да правя пюрето с кърмата дето имам във фризера. Иначе е голям рев през цялото време, надявам се да се покажат вече тея зъбки, че откачаааам. Акането поне за сега е окей, но треперя на всеки зеленчук. Днес дадох повече картоф с мъничко тиква, да видим дали ще има проблем.

# 343
И малчо го мъчат много зъбките. Едно почти се е показало, но е много нервен. Снощи се буди 10 пъти поне.
Аз съм захранила вече с морков, тиква, карфиол, ябълка, круша, слива и банан. Като следобедното ни е напълно заместено, а на обед хапва 80гр.зеленчук и доябда с ам. Тези дни ще вкарам и месо по препоръка на гастротто. Давам дуфалак вече втори ден по два пъти и ефект никакъв. Този запек е нещо страшно...

# 344
Петя, не помня, дали си споделяла, а масаж на коремчето правиш ли? Малчо ака доста рядко, 7-10 дни, и забелязах, че когато му правя интензивни масажи по няколко пъти на ден и се пооправят нещата, намаляват дните, добре му действа определено. Друго се сещам, топла вода сутрин на гладно и  мазнина в менюто да се въведеш, малко зехтинче да кажем.

Общи условия

Активация на акаунт