Великобритания - тема 80 Юбилейна Пред Коледна; Коледна; След Коледна

• 35 839
  • 732
  •   1
Отговори
# 135
  • Пазарджик/Лондон
Мери, Аве, много благодаря за разбирането и подкрепата:)

# 136
  • Истински се вижда само със сърцето.
Момичета черпя с домашна торта, че съм рожденничка и да ви пожелая светли и уютни празници на всички 😍

# 137
Честито Илейн, много здраве, късмет и хубави моменти със семейството. Страхотна торта 🤤🤤🤤

# 138
  • Оптимист по принуда
Илейн, да си здрава! Flowers Hibiscus

Дай разрез на това съвършенство де Heart Eyes

# 139
  • Истински се вижда само със сърцето.
Ох много тъпо го разрязах, че не затоплих ножа, ама ще сложа ☺

# 140
  • Оптимист по принуда
ооо, нееее Sob

Yum

# 141
Илейн, честит рожден ден, изглежда страхотно тортата.

# 142
Честит рожден ден, Илейн, да си жива и здрава дълги години!
Разкошна изглежда тортата!

# 143
Честит рожден ден и от мен, ное с теб сме един след друг ден, моя беше вчера😂. Моята торта и тя домашна, но не е за показване. Направих бислквитена и е в тава. Показах я на майка ми, много ми се смяха. Иначе през деня водихме децата да видя Санта, много се забаляваха. Беше направено в различни стаи, в една с дръвчета, в друга със изкуствен сняг да играят. После видяха и дядо Коледа и им даде поименно подарък, на малкото книжка, на голямото-домино.

Свързах се с хоум офиса за биометричните данни, на който му е интересно да чете, незнам как да го направя скит текст.
Много ми помогнаха, пише уж че до 10 дни отговарят, но вече няколко имейла разменяме, почти веднага, ако не на другия ден ми пишат. С онлайн формата, която аз попълних, може само в тия центрове, които на мен са ми далече. Каза ми, че ако е с хартиената форма по пощата, вече може и в в пост офис, където правят биометрични данни. Тъй като аз вече съм я събмитнала и платила, ще ми пратят форма за рефънд, но може да отнеме месец. Междувременно аз ако имам пари може да си пусна и хартиената форма.

# 144
На рожденичките - да сте много здрави!

Ох, бая трупнах аз на корема последните 10 дни от ей такива благинки като на снимката по-горе🙈Толкова много се насъбраха, че до Великден ще има да дояждаме. 😜

# 145
  • Пазарджик/Лондон
Момичета, знаете ли как да получа достъп до Замунда и Арена? Възможно ли е изобщо?

# 146
http://emigrantche.blogspot.com/2017/04/zamundanet.html?m=1
Бг хакер всичко може.
Весела Коледа на всички момичета. ⛄

# 147
Весела Коледа! Бъдете благословени! Мир и любов да царят в дома ви!

# 148
  • Bristol
Честито Рождество 🎄 💕 Simple Smile

# 149
  • София
Честит Рожден Ден, Илейн!
Светли празници на всички!

Общи условия

Активация на акаунт