Великобритания - тема 80 Юбилейна Пред Коледна; Коледна; След Коледна

• 35 859
  • 732
  •   1
Отговори
# 495
  • Leeds, UK
Я кажете освен с паста и тоалетна хартия с какво друго сте са запасили? То само на паста не се живее ей Simple Smile
Чесън, свински крачета и ушички, червено вино и ракия😁

# 496
  • Bristol
Ell, мъж ми го пратих да ми купи ориз, пакетите по 500 грама, дойде си с 2 кила басмати, нямало друг. Та аз с ориз съм запасена.

Мари, щом имате билети, следи ситуацията и в последния момент взимате решение. Аз за пътуването до Комо така ще направя.

# 497
Ориз, олио, зехтин, леща, боб в консерви... неща, които по принцип се консумират у нас, имат голяма трайност и са спорни, т.е. малки като обем в сурово количество и цена, но пък сготвени стават повече. Прах за пране.
Оф, не знам. В някаква степен си отдъхнах като прочетох, че до 10-14 дни се очаква бум на болестта. Беше ясно, че е неизбежно, ами да си минава по реда.

# 498
И консерви с плодове и готови супи. Не съм фен, ама нали уж запасяване правя.

Мери, да, ще следя, но ми се струва рисковано. За края на месец май в Италия ми се струва, че ще се е разсеяло, но за април 2 седмици в България - просто им нямам вяра на нашите, че ще се оправят с този хаос.

# 499
  • Leeds, UK
Да не повярваш купих си тоалетна и кухненска хартия от Морисънс и пакет мокри кърпи😁

# 500
И ние се запасихме, но беше преди истерията и за да си имаме, а не дс се купува. Понякога така пазаруваме. Фризерът е пулен с месо, макарони, спагети, брашно, ориз, боб, леща, сапуни, пасти за зъби, прах, разни компоти, ШОКОЛАД, памперси, кърпи, разни бенешки храни, кус кус, сол, захр, е такива неща. Моркови и картофи, но тях ги ядем много. В Испания тепърва започвали да се запасяват и тоалетната хартия е свършаил

# 501
  • Оптимист по принуда
Аз си чакам DHLа - 1 литър гел за ръце поръчах.
И ние ще отложим пътуването до Бя по изброените от Мари причини.  Иначе билетите са си все така скъпи.
Трябва да купя калпол и нурофен, те също били на изчезване.
Нашето местно MP е с коронавирус, itv бяха на центъра сега като се прибирах.
Не искам да се паникьосвам, не искам..  
Мари, хареса ми идеята със сурвакането Joy

# 502
  • Leeds, UK
Калпол и Нурофен нямаше в Морисънс. Имам един наскоро купен вкъщи и майка ми донесе Нурофен желирани таблетки за деца от БГ. Една година оцетът по-добра работа ми свърши за сваляне на висока температура отколкото сиропите. Оцет има колкото искаш поне😁. Те англичаните не ги знаят тез трикове с чорапките и по мишниците. Имам евкалиптово и ментово масло, ползвам ги като имам грип за дишане. Не знам вече какво друго... Каквото дойде, ще го посрещаме и ще го борим, какво друго ни остава...няма лесно да се даваме

# 503
😂Много ободряващо се посмях с вас😂
Всичко си имаме в магазините, за щастие. С нищо не съм се презапасила. Пазарувааме си седмично, както обикновено и липси на никой продукт няма.
Не го разбирам аз това с тоалетната хартия 😂
Чета сега, че пуснали подписка да се затварят училищата...

Ние нямаме ток. Тъкмо почнах да готвя и хоп - спря. Първият смс от електрото беше обнадеждаващ за 14ч, но вторият гласи 20ч 🙈Ще сме гладни и премръзнали днес, ако не дойде скоро. Че и ММ е на работа и съм сама с децата.

# 504
И ние с нищо не се презапасяваме. Пазарувах онлайн от сейнсбърис и нямаха сапун за ръце, както и никаква позходяща алтернатива. Какво значи това, че всички видове са били изчерпани в склада ли? Досега не си ли миха ръцете тези хора?

От вчера ме боли гърлото, но не се давам лесно. Дано не заразя бебка.

Чакам я тази пролет с такова нетърпение- да се стопли, да излизаме повече. Пък то... пандемии, изолации...

# 505
  • Leeds, UK
На два пъти имахме такъв случай с тока, но поне съм с газови котлони и имам допълнителна стенна печка на газ, освен радиатори,  та поне нямаше студ и глад.

# 506
И ние сме с газови котлони, но запалката им е на ток. ММ със сигурност ще съумее да ги включи, но аз като съм сама не смея да пипам.
За щастие тока дойде😁

Ако човек е на открито, трудно ще пипне вирус. Така, че не е нужно да се ограничават разходките и излетите. Миналите две недели бяхме на вън и дали се разминахме с 15 човека за цял ден и то от разстояние.

# 507
  • София
Ау, да! Сега се сетих, че трябва да се запася с Кианти, че нищо не се знае!:)))
Вчера моят мъж ходи до Asda. преди местните подминаваха щандовете за почистващи препарати поне, а сега - празно нииищо!
Изпрати ми тези снимки:

# 508
  • Leeds, UK
Да не ви пращам снимка на моя склад, ще ми се смеете😁 Ама той си е винаги така зареден, не заради короната. Отваряш и взимаш каквото душа сака на моменто!😁
В Морисън имаше почистващи препарати и белина колкото искаш. Скъпи им идват антибактериалните кърпички на Dettol
обаче 😁

# 509
  • След завоя в дясно
Кое беше девойчето в групата, което работи в аптека?

Общи условия

Активация на акаунт