МАЙското дете се стяга за море! (73)

• 9 774
  • 282
  •   1
Отговори
# 225
  • София
Катка, много хубаво да си изкарате и да си починеш!  Simple Smile
За отхрачване, втечняван на секрета, аз пия АЦЦ, което става и за деца. Не й ли изписаха нещо такова? Много е добро.

Сиска, мисля, че расте, защото се разнася...ама не съм сигурна. И нашата стъклена масичка е обект на яко млятене и не знам кога ще сдаде багажа. Оградила съм я  смебели, ама дребното вече е силно и ги избутва...
Дени е скица голяма Grinning

Пък аз с хора, освен бабите, скоро не съм се виждала Rolling Eyes Аман от тоя вирус....

# 226
Ние бяхме до Младост вчера, даже на обяд водих Теа в тв, много й харесаха пултове, монитори и т.н., ходи да дърпа огромните гнезда от кабели, размята касети, а пък колегите ми, нали всички й обръщат внимание, направо й станаха любими. След това откарахме в Заимов докъм 2, но никой не видях, а беше такава нечовешка жега и всички места с яка сянка без пейки.
Днес тъкмо да се обадя на Тия и Пат елина да се видим, че бяхме в Младост, и то се изсипа порой. Някой ден.... Впрочем преди това бях до Кауфланд, но не се сещам къде е тази градинка....

Да споделя вчерашната ни ужасна случка - сутринта преди да тръгнем на пътешествие до София, в бързината докато оправям багажи и т.н., влизам до банята да измия гърнето на принцеска и понеже вътре беше мокро, затварям вратата, за да не влиза тя, да се цапа и т.н. Точно пускам чешмата и чувам страшно сгромолясване на нещо тежко... и писъка на Теа. Изтръпнах. Отварям вратата - нъцки, не може, нещо я затиска, Теа продължава да пищи. Успях да отворя 5 см - какво виждам - Теа по гръб, съборила закачалката, която Слава Богу не я беше затиснала централно, а до едното рамо. Теа затрупана, пищи, закачалката препречила пътя на вратата и не мога да изляза, за да я освободя. Едвам-едвам успях да я избутам, докато я вдигна да я видя и опипам, сърцето ми прескочи 300 пъти. Наистина, Слава Богу се беше разминала без нищо - само затрупана от 2-3 чанти (празни) и дрехи. По една случайност, и аз не знам защо не бях сложила готовата за път раница, която тежеше сигурно 10 кг.... Просто не ми се мисли. Как е успяла да я събори (закачалката е масивна, води се виенска - кръгла с 2х4 закачалки от всяка страна) не ми ражда главата. Вече просто не знам - на тема сигурност продължавам да се изненадвам на какво е способна....

Отивам да я видя, че пак имаме проблем с приспиването и в момента се дере с пълна сила. Не върви дистанционното приспиване при нас.

# 227
  • Му Кинд Оф Плаце
Хм, днес папагалът клъвна Фелипе, пък аз съм вирусна, та няма да дой да на срещата с Кроче, кутсуз, кутсуз, значи.

# 228
Катка приятно изкарване
martea било е ужасно но важното е че накрая всичко е завършило добре...
Сиска Дени е страхотен бе  Peace
Днес наистина е по добро временцето даже при нас е облачно вече, както го дават може и да завали и затрещи...в крайна сметка важното е да се разхладим малко

# 229
Мартеа важното е , че всичко е ок.

# 230
Ох Мартеа и на мен ми запрескача докато четях... важното е че всичко е наред. Де да знам - не може ли тия подвижните мебели (закачалка, стъклени масички за останалите ) да ги махнете бе хора...за известно време докато нашите малки вихрушки-дистроерчета поотраснат? Де да знам...аз нямам такива неща и може и да не съм права в предложението си - щото то да махнеш добре ама кое да му изпълнява функцията на това махнатото  newsm78 .

Навън е някакъв студ.... направо да вадя ръкавиците и шапките.... поне ще е приятна разходка.

# 231
Уф, мали, чувствам се като млада и зелена кърмачка. Боли ме едната гърда, имам бучка и вдигнах и Т - отдавна не ми се беше случвало, заради непрекъснатото сучене на малкото комарче. Странното е, че това се случва точно на габа-та, от която Дени цяла нощ сука. Започвам да действам по въпроса, вече имам опит Crazy

И тук разхлади, даже прекалено...

bouquet

# 232
О времето е екстра, малко хлад сега е 18 градуса.

# 233
  • Му Кинд Оф Плаце
Тук е жегааа.
Трябваше да се люшкам на лодка и да си хвърлям въдичката днес   Rolling Eyes Cry Ма съм болна, главата ми е като кофа, а настроението-под нулата. Нищо не се случва, ако тръгна да планирам, уф. И на почивка няма да идем, то пък ква почивка като мъжът ми излезе в отпуск, а аз се разболях, че май и детето натам отива  Confused Така продължително и депресирано не съм се чувствала в живота си, ъф. Че и куп разни други дреболии, дето само ще увеличат общия ми фон на оплакване.

# 234
Калина, да няма и ПМС, при мен това е основен фактор (и в момента)
Сиска, почвай лецитина, зелето и т.н, ти си знаеш, моят успешен опит е с ориз с мляко.
Тиа, мразя я тая закачалка, но нямаме избор - в една стая сме още, таткото много обича да си хвърля дрехите по нея.

Теа е със зъборастеж отново, не спи (заспа в 12, събути се в 7), непрекъснато суче. Ех, тези зъби...

# 235
  • Му Кинд Оф Плаце
Хех, Мартеа, успя да ме разсмееш, щото си дадох сметка, че карам постоянен ПМС и от време на време - цикъл  Mr. Green

# 236
Мда... ПМС... и мен това ме чака тая седмица....

Мартеа градинката всъщност е силно казано срещу Кауфланд - срещу е, но през булеварда и зад единия блок.

# 237
щото си дадох сметка, че карам постоянен ПМС и от време на време - цикъл  Mr. Green

те това е и мойто положение Mr. Green 2 седмици ПМС, една цикъл и една СМС. Около 2-3 дни отпуск, туй то.

# 238
Най-после и аз се стопчих да кача снимки

ето ни тук
и тук

# 239
Честита годишнина Ками! Много любов и щастие ви желая!
Стискайте палци, заминавам за Враца за да се дипломирам.На 8 и 9 са ми изпитите.

Общи условия

Активация на акаунт