МАЙското дете се стяга за море! (73)

• 9 771
  • 282
  •   1
Отговори
# 240
Честита годишнина и от мен  Wine Glass приятно изкарване...
Kamij успех на изпитите  newsm10
Момичета не знам как е при вас но тук се издавихме в дъжд от нощес вали и продължава, най-лошото е че не ни мърда цял ден в къщи  Wear Umbrella
сега отивам да сръбна кафенце  kaffeetrmker_2 малката обикаля тук намерила е едни слънчеви очила и само си ги слага Sunglasses

# 241
       Нека някоя мама ми прати на ЛС името и паролата на албума ни в снимка.бг, че нещо не ме пуска вече втора седмица.

# 242
kamij, стискам много силно палци!!!

Ето снимчици от нашето море. Доста са, та който има време за губене, може да изплакне очички.
В морето
На плажа
Скъпи моменти
Бургас
Срещите ни с Вали и Ксения, и Ава и Катка (забравихме да се сним …  Руми бяха с нас)

п.с. Buba, Криси прилича на принцеса с тази рокличка Heart Eyes

Последна редакция: пн, 07 авг 2006, 14:23 от Сиска

# 243
Всички снимки са страхотни, Калоян е абсолютно момченце вече, много е пораснал, адашката е страшна сладурка, а снимките на Камиж и Сиска ....ами искам на море вече...

# 244
Мартеа, ти нещо много постни мнения напоследък пускаш Wink Пиши си, пиши си  bouquet

Дени спи вече 4 часа, заспа в 11,30 Rolling EyesНе е болен...Но нашите бели нощи продължават, много зле спи напоследък (а си мислех, че по-зле не може да стане)

# 245
Здравейте и от нас! Grinning Бяхме почти три седмици на вилата и днес се върнахме. Там беше много хубаво, чист въздух, минерална вода, слънце, мисля, че добре се отрази на Пламен. Апетитът много му се подобри, пу-пу, всеки ден го обливах в басейнчето му със слънчева вода и го оставях да се посипва целия с пясък, който бях сложила в първото му коритце. В София е ужасно задушно, но хубавото е, че все пак е по-разнообразно, на вилата малко ми доскуча накрая, защото сме буквално в гората.
Да похваля Пламко, че проходи!!!!! Още преди месец се пускаше, но беше много нестабилен, грешката е моя, признавам си, защото все го държа за ръката и съм му зад гърба, та чак сега защрапука по-уверено!  Grinning
Връщам се да чета какво сте изписали

# 246
Мартеа, ти нещо много постни мнения напоследък пускаш Wink Пиши си, пиши си  bouquet

ии, колко си наблюдателна!
а, не, възпитавам се Grinning

# 247
Честито на Пламъче! Все да са му гладки пътищата!

# 248
  • Варна
Искам и тук в темата да се извиня на Кроче и Доли, че не можах да се видя с тях. Много съжалявам момичета.
Калина, да се оправяш по-скоро. Вземай сериозни мерки, защото ми се стори много зле по телефона  bouquet
Мартеа, наистина много кофти случка с Теа. Добре че всичко се е разминало.
Ками, честита ви годишнина.
Аз да се оплача какво стана вчера. Хванах се да разчиствам 20-тината торби със стари прежди останали от бабата на мъжа ми, които ми въдят само молци, но които той не дава да изхвърля и сложих Иво в леглото на сестра му, което е 80 см над земята и е с преграда висока около 70 см, но като се сложи дюшека става някъде около 55 см. Той се мотаеше из него и нещо шумулкаше и в един момент вдигам глава и виждам Иво как прелита над леглото направо като състезател по овчарски скок и се стоварва по дупе на земята. Направо изтръпнах зцялата. Той обаче най спокойно стана и хукна да прави бели. Уж го бях сложила набезопасно място, а той човека се готвел парашутист да става. Sick
Честити първи крачки на Пламъчето.

# 249
Офф,Наси нещо взе да плаче нощем Thinking,зъби ли, що ли?Днес пък е толкова непослушен и само се инати Crossing Arms.4 пъти ми разпиля чертежите из цялата къща,а знае че там не се пипа,но отива казва "НЕ" и пак си прави каквото си иска.На обяд вече ми писна с неговите инати и го оставих хубаво да се нареве.Сега малко ме гложди,незнам правилно ли постъпих,щото голям рев падна,докато не заспа,понеже ината не му позволява да спре току така буз да е постигнал своето Close.Ама нещо трябва да се направи той така хубаво се е научил нещо като не става и веднага полягва на земята и почва да реве.Онзи ден пък падна от канапето с главата напред под масата и сега носът му е почти целия в една рана Cry.Все по-често започнах да се сещам,че лятото си отива и пак ще се затваряме в къщи,та се чудя да го пратя на ясла,че поне да е сред децата ли newsm78?

# 250
Все по-често започнах да се сещам,че лятото си отива
болната ми тема, а ако тръгна скоро на работа - дотук с безметежните разходки със съкровището. Ех, най-прекрасно лято! Неоценими са тези моменти, да им се насладим! Всеки ден си го повтарям, като започна да се ядосвам на белите й.

# 251
Сиска,разгледах снимките,много лъчезарно детенце си имаш-звездичка! Hug

# 252
Неоценими са тези моменти, да им се насладим! Всеки ден си го повтарям, като започна да се ядосвам на белите й.
И аз все по-често си го повтарям. Особено откакто от 10-ина дни почти не спим нощем ( кътниците....си мисля аз). Като си помисля, че другото лято по това време аз ще работя, а Дени ще ходи на градина и ще се виждаме само вечер... ConfusedА и ме хваща страх как до другото лято да се справим с толкова сложни задачи, като ползване на гърне, заспиване без цица, сучене само сутрин и вечер. Пък и с безобразното будене нощем трябва да се справя, щото в това състояние не виждам как мога и  на работа да ходя. Дени има ужасно неспокоен сън, откакто се е родил и виждам че май просто няма оправяне, организма ми ще трябва да се приспособи и колкото издържа (сега поне денем успявам да дремна и не ми тежи толкова).

Гита, мартеа, мерси  bouquet

Честити ходещи крачета на Пламен!

# 253
Това с нощния сън и на мен ми е болна тема. Сиска, и Пламен от както се е родил все се буди нощем. Преди около месец вече не издържах и помолих майка ми да спи у нас, уж да го отучвам от ц..ата. През деня рязко ми се завиваше свят, повръщаше ми се от недоспиване. А познайте Пламен престана ли да се буди нощем - и на вилата бяхме с майка ми така че той доста време не суче нощем, НО пак се буди и то по 4-5 пъти на нощ. Давайте съвети как да направя по-спокоен съня му. Зъб не се е показал от три месеца, венците на кътниците му са като балони, но пък всичко със зъби ли да си обяснявам newsm78 Според мен става дума за навик, който трудно ще изкореня. #Crazy

# 254
Дона, пробва ли с Хамомила? При нас май не е навик, защото имаме почивки от по 3-4 нощи. Мисля, че е покрай зъбите.

Общи условия

Активация на акаунт