Мъжете защо изневеряват?

• 7 354
  • 195
  •   1
Отговори
# 30
  • here and now
....., като знаете че и той ви иска до полуда и ви ревнува от всички и ви казва че ще сте само негова......?
Луд, ревнив и всички сте само негови, а той .... общ?
Ти да видиш...

# 31
Алис, много точно.
И понеже заглавието е “Защо изневеряват” - защото могат и имат с кого..)
И защото 99 % са комплексари и така си чешат егото.

# 32
Хаха , аз с такива женени и обвързани не се занимавам . Иска на две места да го огрява ...

# 33
Аз не разбирам, защото толкова много презирате на думи мъжете, които изневеряват, а в крайна сметка си лягате с тях.

Мъжете и жените имаме различни нужди в една връзка. Ако мъжете са по-скоро с една жена зади сексуалната сигурност, то жените са по-скроро за емоционалната сигурност. Ако подсъзнателния страх на жените да не останат сами и неразбрани е тяхната слабост, то мъжката такава е да няма какво да боднат на шиша. Най-лесния начин да редуцираш страха е като диверсифицараш източниците - затова жените имат приятелки, а мъжете имаме любовници. Така, де, но когато една жена търси емоционална подкрепа от други хора, никой не му вика изневяра. Между другото, точно това се случва в тази тема - група слуайни хора биват вкарани в интимния крък на тази връзка по желание само на едната страна. Сега, за да има баланс във вселената, авторката задължително трябва да прави секс с него, а незадоволените лелки да спрат да завиждат.

Благодаря за вниманието

# 34
H7akhu, много добър пост.
Но ти си нямаше работа да напишеш тези неща и сега ще те разкъсат

# 35
Скрит текст:
Аз не разбирам, защото толкова много презирате на думи мъжете, които изневеряват, а в крайна сметка си лягате с тях.

Мъжете и жените имаме различни нужди в една връзка. Ако мъжете са по-скоро с една жена зади сексуалната сигурност, то жените са по-скроро за емоционалната сигурност. Ако подсъзнателния страх на жените да не останат сами и неразбрани е тяхната слабост, то мъжката такава е да няма какво да боднат на шиша. Най-лесния начин да редуцираш страха е като диверсифицараш източниците - затова жените имат приятелки, а мъжете имаме любовници. Така, де, но когато една жена търси емоционална подкрепа от други хора, никой не му вика изневяра. Между другото, точно това се случва в тази тема - група слуайни хора биват вкарани в интимния крък на тази връзка по желание само на едната страна. Сега, за да има баланс във вселената, авторката задължително трябва да прави секс с него, а незадоволените лелки да спрат да завиждат.

Благодаря за вниманието
[/spoiler]
Мъжете имат и емоционални нужди и за тях си имат приятели и мъжка компания. Те задоволяват и сексуалните и емоционалните си нужди навън от семейството. Тогава считам, че е редно и жените да го правят. Но някакси последното не е прието. Мъжа иска жената само за себе си, а той не предлага същото.
Нямам нещо против изневеряващи мъже - ама да си каже. Аз съм такъв, не мога с една. Защо трябва да ме лъже и маже, че съм единствена, пък 5 минути по късно същото го пише на друга в чата. Че и се стига до там мъже да наричат жените си луди, студени, гаднярки и какво ли още не зад гърба им.

# 36
  • Sofia
Съгласна съм с H7akhu. Мъжете и жените (в общия случай, разбира се изключения винаги има) обичат различно.
При жените емоционалното и физическото са едно цяло и искат да го получават от един и същи мъж. И като намерят такъв нямат нужда от друг. Когато жена изневерява значи нещо в основната връзка куца или е тръгнало на приключване.
При мъжете няма никаква връзка между любов и секс. Сексът за тях е забавление, релакс, доказване, адреналин и още 100 неща преди любовта. За това спокойно могат да го правят без чувства. И им е много важно сексът да е качествен. Точно колкото на жените им е важно да ги гушкат. А каквото и да си говорим сексът в една дълга връзка рано или късно доскучава.
И въпреки че мъжете изневеряват повече, тяхната изневяра е по-невинна и по-простима. Защото рядко е свързана с чувства и не е много по-различно от ходенето на фитнес.  Женската изневяра в 90% означава, че жената вече не обича постоянния си партньор. Пак казвам винаги са възможни изключения. И разбира се това си е мое мнение.

# 37
За мен лично в случая не е проблем, че тя ще спи с него или няма да спи. Твърде либерална съм към такъв тип връзки, просто защото съм била страна в такава.
Авторката обаче пуска тема за мъж, който в прав текст и казва, че си я е заплюл за секс и нищо повече, а тя вече е в драма.
Съжалявам, но такива жени не стават за любовници. С риск доста дами да ме оплюят, за да си позволиш да се водиш от емоции към обвързан мъж, трябва да ти стиска да приемеш последиците и истината. Това обаче не включва излияния във форума и трагедии- или искаш, решаваш и знаеш, че рискуваш или се отдръпваш и търсиш свободен, свестен мъж.

# 38
  • Насред хаоса
Теории всеки може да си измисля, каквито му харесват на него, и да се опитва да натика всички останали в своя си калъп. От някои постове оставам с впечатление, че такова нещо като сексуалност и нужди освен емоционалните при жените няма. Интересно как няма, като открай време все мъжете се опитват да контролират жените по отношение на секса.
А да не говорим и че в случая този мишок лъже една, която смята, че имат връзка, и се опитва да избройка друга, като си запази и подобието на връзка. Тоест, да използва хора за кефа си, без да се интересува какво може да им причини. Дали ако разбере за подобни постъпки от приятелката си, ще му стане драго? Май не.

# 39
Скрит текст:
Теории всеки може да си измисля, каквито му харесват на него, и да се опитва да натика всички останали в своя си калъп. От някои постове оставам с впечатление, че такова нещо като сексуалност и нужди освен емоционалните при жените няма. Интересно как няма, като открай време все мъжете се опитват да контролират жените по отношение на секса.
А да не говорим и че в случая този мишок лъже една, която смята, че имат връзка, и се опитва да избройка друга, като си запази и подобието на връзка. Тоест, да използва хора за кефа си, без да се интересува какво може да им причини.
Дали ако разбере за подобни постъпки от приятелката си, ще му стане драго? Май не.
И на мен това ми мина през ума....   Smiley  дали ако разбере, че тя си има друг там, където учи и отсяда при него, т.е., тъче на два стана като него, ще му е кеф и ще се радва за нея?!

# 40
  • Sofia
Не искам да обидя никого, но повечето от жените тук говорят, като че ли не са виждали мъж в живота си. Не знаете ли как мислят мъжете? "Моето си е мое, чуждото е общо". "Мъжът може да изневерява и това не е проблем, жената ако изневери разваля семейството". Това е положението. И никоя жена не може да промени това мислене. Просто трябва да го приемем, независимо дали ни харесва или не. И колкото по-рано се примириш, толкова по-спокойно ще живееш. И ще преживееш много по-малко разочарования. Така както мъжете се примиряват с купуването на 100 чанти, безкрайните телфонни разговори с приятелки, гушкането и други неща.
Повече от половината проблеми между мъжете и жените идват от нереалистични очаквания от страна на жените. Голяма част очакват, че мъжът мисли като тях, чувства като тях и са разочаровани и наранени когато това не стане. А то не става обикновено.

# 41
Не че не сме виждали, но някои бягат от мачо породата. Моето поколение моми предпочита мъже с тип женско мислене, наистина. Другото...абе главанаци. Не знам дали е нормално.

# 42
Не искам да обидя никого,
Скрит текст:
но повечето от жените тук говорят, като че ли не са виждали мъж в живота си. Не знаете ли как мислят мъжете? "Моето си е мое, чуждото е общо". "Мъжът може да изневерява и това не е проблем, жената ако изневери разваля семейството". Това е положението. И никоя жена не може да промени това мислене. Просто трябва да го приемем, независимо дали ни харесва или не. И колкото по-рано се примириш, толкова по-спокойно ще живееш. И ще преживееш много по-малко разочарования. Така както мъжете се примиряват с купуването на 100 чанти, безкрайните телфонни разговори с приятелки, гушкането и други неща.
Повече от половината проблеми между мъжете и жените идват от нереалистични очаквания от страна на жените. Голяма част очакват, че мъжът мисли като тях, чувства като тях и са разочаровани и наранени когато това не стане. А то не става обикновено.
Сериозно ли нямаш проблем да мъжа ти да те възприема като една от чантите ти в гардероба?
Стига моля те, умна жена си...или поне с претенции за такава.
Цялата тая плява, която написа, е ИЗМИСЛЕНА от мъжете, за да оправдае тъпотиите, които творят.А тези тъпотии нямат много общо с биологията и междуполовата комуникация.
Та, накратко, че нещо не ми се философства:
Ако мъжа ми иска да има отворен брак и да се весели с други секс-партньорки, аз искам същата свобода.
И да, ще мога да се възползвам на МАХ, без да вложа и грам чувство.
Поведение тип "Аз ще хойкам на воля, ама жена ми няма право, длъжна е да стои до печката и децата!", хич не ме кефи и НЕ го приемам.
Или и двамата ще хойкаме, или никой.
Елементарно е.И за чуване, и за възприемане, и за изпълнение.

# 43
To ако беше социално приемливо жените да ходят за релакс и да взимат по някое агнешко да им масажира старите кокали...бая щеше да е разпространено.

Не ми се струва, че ако един мъж е влюбен, то търси и навън. Щом търси, значи донякъде е абдикирал от това да се раздаде за семейството и връзката. Не е чак като да ходи на фитнес.

Изневеряват, щото все още е по-приемливо мъж да се държи като социопат.

# 44
  • Sofia
Естествено, че трябва да важи и за двамата. Но няма как да е официално. Просто жените трябва да се крият по-успешно, с което те така или иначе се справят по-добре. Заради нежното мъжко его.  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт