Кой какви сериали гледа?- Новини, премиери, обсъждане - тема 25

• 35 938
  • 738
  •   1
Отговори
# 315
Чернобил е спечелил заслужено. Харесвам Рене Зелуегър, Хоакин Финикс и Брад Пит - радвам се за тях.
Скрит текст:
(съчувствам на Пит заради лудата, която вероятно не му позволява да общува с децата си, дано поне наградата го е поразведрила. Все пак трябва да е по-решителен и да ги спаси от нея...)

# 316
Чернобил е много тъжна и тежка история, не ми се иска да го гледам.
Чудя се защо Брад печели поддържаща роля? Трябваше да е номиниран за най-добър актьор според мен, но и Хоакин ми харесва.

Последна редакция: пн, 06 яну 2020, 10:04 от ~Carolina~

# 317
  • София
Скрит текст:
Аз се записвам с The Mandalorian и See.
Други нови не се сещам да съм гледала май.

Допълвам се с Добрите поличби - много много ми хареса Simple Smile
Ето и моите предложения, последно  Simple Smile
1. Good Omens
2. The Witcher
3. The Mandalorian

# 318
  • София
Изгледах The Morning Show, със смесени чувства съм... Определено запомнящ се сериал.

В момента гледам успоредно The Young Pope u His Dark Materials. И двата ми харесват посвему. Wink

# 319
Waco добър ли е?

# 320
Да, добър е.

# 321
  • София-Младост
Аз изгледах The Act - Деянието...по истински случай.
Започнала съм и Сутрешно шоу
А от вчера и 4 сезон на Луцифер.
От Сем.Сопрано успях да изгледам май първи епизод...много го хвалят, ще му дам шанс, дано ме грабне.
И имам да догредам и Разкажи ми приказка. Много 18+ ми стана с убийствата и го поспрях.
Нещо готино разтоварващо и комедиино ми се гледа...
Чернобил така и не съм го почнала, както и последния сезон на троновете. Добре, че когато бях ученичка нямаше такива екстри...сигурно нямаше да завърша:)

# 322
  • София
Нещо готино разтоварващо и комедиино ми се гледа...

Пусни си ''Четири сватби и едно погребение'' Simple Smile

# 323
В нетфликс има ли вече български субтитри? И на мене ми се гледа сериала То, но искам да е със субтитри 😂
Иначе да споделя сериала, който най ми хареса през тази година, който гледах е историята на една прислужница. Също много ми хареса и големите малки лъжи. Гледах и Аферата, ама на моменти нещо ми доскучаваше.

# 324
Днес най-после изгледах последният епизод на Mr Robot, много як сериал Simple Smile Много съм доволна, че макар да изгледах сезона много късно, някак успях да се спася от спойлъри Simple Smile
Иначе и аз гледах тази годиня “Историята на прислужницата”, но хем ми беше интересен, хем тази главната ми беше малко дразнеща, та съм със смесени чувства.

# 325
Тъкмо и аз изгледах Глобусите. Много се зарадвах на наградите на Successon.
Хоакин проблеми с алкохола ли има? Малко awkward му беше поведението. Стана ми тъпо, а много го харесвам като актьор.

# 326
  • Бургас
Снощи изгледах Successon, много ми хареса особено втори сезон- брутален.

моята класация е

1.The Mandalorian
 2.Chernobyl

# 327
Хоакин няма никакви проблеми. Просто мрази уокмените (измислих нова дума за woke индивиди). И на него, като на мен и стотици хиляди други хора, им е дошло до гуша от хора, които се обиждат от всичко, винаги са жертви и винаги са им нарушени някакви въображаеми права.
Покрай премиерата на Жокера, на една пресконференция журналист го попитал дали смята, че филмът предизвиква насилие, при което той станал и си излязъл. И на следващите промо събития не били поканени журналисти - така се прави Simple Smile

Последна редакция: вт, 07 яну 2020, 14:12 от Petia Kageyama

# 328
Salvatore Esposito и Jason Schwartman (който приемам само като комедиен актьор) участват в новия Fargo!

# 329
На мен ми хареса монолога на Рики Гервейс, въпреки че и той е от тази индустрия.
Гледах трейлър на Hunters с Ал Пачино и ми хареса. Ще чакам да го пуснат. Дано тази година има по-интересни сериали, че все по-трудно си харесвам нещо за гледане. Blush

Общи условия

Активация на акаунт