Кой какви сериали гледа?- Новини, премиери, обсъждане - тема 25

• 36 496
  • 738
  •   1
Отговори
# 645
Аз спрях да го гледам като умря Рагнар.Не можах да се насиля просто,за мен той беше целия сериал,а другите просто пълнеж.Невероятна роля и игра,страхотен актьор е.

# 646
  • Вестерос
И аз от тогава не съм го гледала

# 647
И аз така. По принцип спирам да гледам сериал, когато изчезне любимият ми персонаж или сменят по-голямата част от каста (Мисфитс).

# 648
но мисфитс пак биваше. иначе гадно чувство е де.

# 649
О, сега се сетих за Misfits, първият сезон беше страхотен, много обещаващо начало. После след промените в каста започна да става все по-зле. Вече като си тръгна Iwan Rheon спрях да го гледам.

# 650
Започнах да гледам Pretty Little Liars:The Perfectionists от носталгия.Надявам се да е също толкова интересен,но и на мен ми липсват предишните персонажи.

Така навремето спрях да гледам Downton Abbey след като любимия ми герой умря.

Къде мога да гледам Killing Eve,няма го в бананите.

# 651
  • София-Младост
Къде мога да гледам Killing Eve,няма го в бананите.
https://hbogo.bg/serial/ubivayki-iyv/sezon-1

# 652
Забравих да спомена,че се намирам извън България.

# 653
  • София
и на мен ми падна много интереса след смъртта на Рагнар. Но все пак ще си догледам шоуто. Гледа и следващия сезон. Но аз просто спокойно си чакам да го пуснат отново по БНТ. Да, с голямо закъснение, но чисто психологически така съм се настроил. С доста шоута, които не са ми приоритет така правя.

# 654
всеки път, в който позагубя вяра в правителството и ченгелите ще мога да си пускам Waco и да презаредя оптимизъм.

# 655
Аз пък започнах да гледам Animal Kingdom и въпреки, че е не е мой тип сериал, взе да ми допада. Малко започна мудничко, но е добре. Надявам се да става все по-интересно.

# 656
По hbogo - The Outsider по Стивън Кинг, не е никак лош, аз си падам по такива Simple Smile

# 657
Аз пък започнах да гледам Animal Kingdom и въпреки, че е не е мой тип сериал, взе да ми допада. Малко започна мудничко, но е добре. Надявам се да става все по-интересно.

Става! Smiley Също от любимите ми сериали които открих със закъснение, изгледах, заобичах и чакам с нетърпение. А на Фин Коул - Джош (участва и в Peaky Blinders ) предричам бъдещи актьорски успехи.Simple Smile

# 658
За съжаление сериалите, които много обичам вече не са по тв Среднощен Ездач от 1982 и Спасители на плажа (1990) страхотни са напомнят ми за хубавото старо време.

# 659
И аз така. По принцип спирам да гледам сериал, когато изчезне любимият ми персонаж или сменят по-голямата част от каста (Мисфитс).
Така стана при мен с "Анатомията на Грей". Любимата ми двойка се разпада Изи- Алекс и бях до там. Опитах, но много се разводни. И май още го дават. Нещо подобно беше и "Спешно отделение". Бях малка и го гледахме с огромен интерес!

Общи условия

Активация на акаунт