Кой какви сериали гледа?- Новини, премиери, обсъждане - тема 25

• 35 941
  • 738
  •   1
Отговори
# 285
Започнах Thrut Be Told , много интересен сериал. Като го започвах помислих, че е само 6 серии, но после видях, че и на Apple сериалите излизат седмично :/ Изгледах 6те епизода на веднъж и сега пак ми се гледа нещо в този дух. Да предложите нещо?

# 286
Здравейте. Тъкмо довърших "Вещерът",хареса ми,не съм чела книгите и нямам база за сравнение.Преди него "Тъмните му материи" изгледах,книгата я имах отдавна и ми хареса как е направен, ще видим дали все така ще се придържат към нея.И преди тях "Чернобил".Не се навих да я прочета първоначално,въпреки че я имах,гледайки сериала реших да видя какво са спестили в него.Много по тежка ми дойде книгата.
Сега съм в търсене на нов сериал,ще разгледам подробния списък в първия пост,приемам и препоръки.

# 287
Започнах Truth Be Told , много интересен сериал. Като го започвах помислих, че е само 6 серии, но после видях, че и на Apple сериалите излизат седмично :/ Изгледах 6те епизода на веднъж и сега пак ми се гледа нещо в този дух. Да предложите нещо?

10 серии са. На мен и саундтрака много ми хареса. Сериала ми е тип True detective.

# 288
На мен ми е тип The night of. Саундтрака е жесток, вече ми е в любими в Spotify Simple Smile

https://open.spotify.com/playlist/6qTl2HWlPZReKkyCDJYqNf

# 289
Започнах Truth Be Told , много интересен сериал. Като го започвах помислих, че е само 6 серии, но после видях, че и на Apple сериалите излизат седмично :/ Изгледах 6те епизода на веднъж и сега пак ми се гледа нещо в този дух. Да предложите нещо?

10 серии са. На мен и саундтрака много ми хареса. Сериала ми е тип True detective.

Щом е така и аз ще го дръпна. True detective заедно с Black mirror ми са топ сериалите за всички времена.

# 290
Изгледах Good Omensс нагласата,че няма да.ми хареса. Мъчила съм да чета книги на Пратчет и грам не ми допада стилът му на писане. Но сериалът беше добре поднесен,забавен и персонажите на симпатични. Давам му 8 от 10.
Сега започнах Euphoria - оставя противоречиви чувства в мен. Харесва ми е,но е тежък за гледане. Не е типичнато лековато тийн сериалче.
Гледах един епизод на The witcher - може би ще му дам шанс.
И естествено втория сезон на You.

# 291
  • София-Младост
Завиждам ви, че можете да гледате фантастика...това и в книгите винаги ми е бил труден жанр.
Аз загледах "Разкажи ми приказка"...ама много убийства и там...то неостана не убит вече:) Ще си го изгледам, интересно ми е как ще се заплетат и дали ще се разплетата нещата.

За много години!

# 292
Аз обожавам фантастика, но качествена такава е рядкост
Загледахме с детето Lost in space, нищо особено...

# 293
Аз започнах Tell Me a Story по препоръки от темата. Изгледах 4 епизода от първи сезон, хареса ми.

# 294
Аз започнах Тъмните му материи. И веднага се обсебих от него. Вчера изгледах четири серии една след друга. Преди години бях гледала филма Златния компас, който е по книгите. Но изобщо не ми беше харесал. Та бях си решила, че и сериала няма да ми хареса.Но сериалът според мен е направен много по-добре, приятен е за гледане, държи ми интереса. Доволна съм!!

# 295
Филмът е ужасен, спор няма.И аз го почнах преди време ,но бях много разочарована и не го догледах.Книгата е уникална,радвам се че със сериала доста са се постарали,с нетърпение очаквам новия сезон.

# 296
  • Вестерос
Почна новият сезон на Doctor Who.

Качили са при бананите 1 епизод на нов мини сериал Дракула

# 297
  • София
Значи изобщо няма да си губя времето Simple Smile Пак тъпата им американска Митю пропаганда Simple Smile

Гледай все пак. Все едно е първия сериал в историята, който си позволява по-различна трактовка... А и не е точно така... В смисъл няма прошка за Скрудж, но защото той не пожела. Гледай и ще разбереш. А и много добре е направен каквото и да си говорим.  Peace

# 298
Аз вече съм решила, че няма да го гледам, но благодаря за препоръката Simple Smile
Преди празниците попаднах за статия на нова екранизация по Агата Кристи, в която участва Руфъс Сюъл, но не знам кога ще излезе... Мислех, че ще е в началото на годината, понеже предишни години имаше такива адаптации, но не се чува нищо.

# 299
  • Вестерос
Като каза Агата Кристи и аз гледах нещо такова, но въпобще не помня по коя книга щеше да е. Между другото гледах един филм снощи точно тип Кристи се опитва да имитира, ставаше, хареса ми Knives out.

Общи условия

Активация на акаунт