Кой какви сериали гледа?- Новини, премиери, обсъждане - тема 25

• 35 923
  • 738
  •   1
Отговори
# 300
Този филм го отбягвам, защото е на Райън Джонсън, а напоследък съм отрицателно настроена към него... Може да го изгледам, щом казваш, че става Simple Smile

Намерих за екранизацията на Кристи, но май няма никакви детайли: https://www.agathachristie.com/news/2019/first-look-rufus-sewell … -mark-easterbrook
Не съм чела книгата, или поне не се сещам.

# 301
  • Berlin
Започнахме Servant на Apple TV. Имаме една година включена, понеже купихме таблет и решихме да се възползваме. Simple Smile Еми, след всяка серия сме "WTF Open Mouth". Трейлър - https://www.youtube.com/watch?v=N1cOR0sRRIw
от M. Night Shyamalan Blue Heart - аз съм фен Simple Smile
Започнахме и Good Omens, харесва ми, фен съм и на Нийл Геймън. Smiley После His Dark Materials, след Split съм фен и на Макавой. Smile

# 302
Започнахме Servant на Apple TV. Имаме една година включена, понеже купихме таблет и решихме да се възползваме. Simple Smile Еми, след всяка серия сме "WTF Open Mouth". Трейлър - https://www.youtube.com/watch?v=N1cOR0sRRIw
Много ли е страшен този Servant? На Apple TV субтитрите на Бг ок ли са? Да не са като на Нетфликс Simple Smile

# 303
  • Berlin
Не е страшен, нито стряскащ. Ние го гледаме на английски и с английски субтитри, не знам как са българските.

# 304
  • София
Ето и моят вот за топ сериалите на годината.

Тиф, много е мъчно със само три заглавия за номинация, уф.  Confused
Тази година бе доста силна и излязоха доста качествени заглавия. Изгледах доста шоута, доста от тях бяха пълнеж и все пак...

Ето и номинациите за топ 3 без да ги класирам:
Чернобил, Мандалорецът и Вещерът. Simple Smile

Жалко, че не мога да номинирам и ''His Dark Matirials'' и ''Watchmen'' които също не по-малко заслужават място в топ 3.
Много ми харесаха два британски сериала: ''Years and Years'' и ''Четири сватби и едно погребение''
Топ шоута бяха бяха и: Doom Patrol / Russian Doll / Warrior / The Umbrella Academy

Не стигна време да изгледам: See ; The Boys ; Good Omens ; The Morning Show ; For All Mankind
Ама и техния ред ще дойде, като с предимство са НФ и фентъзита. Simple Smile

Peace

# 305
Ако преди не съм гледала нищо от вселената на Watchmen дали ще разбера какво се случва в този сериал?

# 306
  • София
Ще ти е малко по-трудно, но мисля, че ще се справиш. Simple Smile Има връзки, но те не са значими и спокойно може да се гледа и само шоуто.
Все пак гледай филма от 2009 г. който е по оригиналния комикс и това ще ти е напълно достатъчно.

# 307
  • софия
Catch 22 , Good Omens, Miracle Workers, Mrs Fletcher, On Becoming God in Central Florida, The Hot Zone, The Kominsky Method, The Loudest Voice, The Marvelous Mrs Maisel, The Politician, The Righteous Gemstones, Unbelievable
Toва са моите фаворите , трудно ми е да избера 3, но все пак:
On Becoming A God In California
Unbelievable
The Loudest Voice

# 308
  • Бургас
Здравейте , някой гледал ли е the sopranos? И струва ли си да го почвам че е доста серии, заслужавали си?
гледам че е с висока оценка и се чудя newsm78

# 309
Не се чуди.

# 310
Страхотен е,почвай го и скоро няма да искаш да свърши,ще искаш още сезони 😁

# 311
Втори сезон на You е много интересен. А очаквах да е някаква боза като например Big Little Lies. Останах приятно изненадана.

# 312
Тъкмо си мислех дали да започна “You S02” , мерси!

# 313
  • София
Catch 22 , Good Omens, Miracle Workers, Mrs Fletcher, On Becoming God in Central Florida, The Hot Zone, The Kominsky Method, The Loudest Voice, The Marvelous Mrs Maisel, The Politician, The Righteous Gemstones, Unbelievable
Toва са моите фаворите , трудно ми е да избера 3, но все пак:
On Becoming A God In California
Unbelievable
The Loudest Voice

Интересни предложения. Simple Smile
От посочените аз гледах само Catch 22, Mrs Fletcher, The Loudest Voice и The Hot Zone, като от тях бих отличил драмата с Ръсел Кроус за Роджър Ейлс. Топ, да ми се брои и в моите подноминации.
А пък, The Marvelous Mrs Maisel си го слагам в листата за чакащи гледане.  Peace

# 314
Победителите от Златните глобуси. Trophy
https://www.goldderby.com/article/2020/2020-golden-globes-winners-list/
Мисля да почвам Succession. Не съм гледала другите "печеливши" сериали освен Fleabag, защото мисля, че няма да ми харесат толкова.

Общи условия

Активация на акаунт