Кой какви сериали гледа?- Новини, премиери, обсъждане - тема 25

• 36 515
  • 738
  •   1
Отговори
# 570
The Stranger започва уж интересно, заплетено, а се оказа такъв плосък сценарий, лоша актьорска игра, голяма измислица, пълна загуба на време.
Ех, тъкмо мислех да го почвам... гледа ми се нещо такова.
Някой друг интересен сериал по Нетфликс да кажете?

# 571
  • София
За плоския сценарий на The Stranger.

Скрит текст:
Едната мистерия- голо момче в безсъзнание с множество рани, намерено в гората и обяснението, след шега с момиче остава без дрехи, вижда сянка на мъж и хуква да бяга, спъва се и се търкаля, след което от многото удари , изпада в безсъзнание и съответно мъжът, който е абсолютно невинен, няма досие, нищо тайно не прави в гората, просто живее наблизо решава, че с голото момче, което вижда, че току-що се претрепва, не мърда и е само през нощта в гората, всичко е наред и си тръгва. Смях.
Богат бизнесмен наема полицай да се оправи с хората, които го изнудват заради ползване на сайт, от който си наема младо момиче за проституция, но не спира да се вижда с нея, а е навит да продължат. А оправянето на проблемът от страна на опитния полицай е да убие майката на момичето като вземе доказателстата и следващата нелепост, да остави като заблуждаваща улика ключодържател на учителка с две деца, която всички обичат, никога не би извършила убийство и никога в нищо не се е проявявала, сякаш някой ще повярва, съответно никой.
Липсващата учителка не може да сподели със съпругът си, че съседът им е открадна пари, като тя вина няма никаква за това, но мистериозно мълчи по случая.
Непознатата, която междудругото играе абсолютно бездарно, решава да помогне на своя полубрат като му разкрие тайна на жена му от преди години, без която си живеят перфектно двамата, но тя иска да му помогне да знае истината, не е лъган.

Сериалът е комерсиален за масовия вкус, би харесал на хора без претенции за игра и сценарий.
От чист мазохизъм си го причиних, до къде могат да стигнат.

# 572
  • Вестерос
Охх зле съм, аз за The outsider говорех и помислих, че него обсъждате Grinning Тhe Stranger не съм го гледала.

# 573
  • София
През февруари очаквам с нетърпение последния сезон на Homeland и втори на My Brilliant Friend, и двата много любими.

На мен The Outsider за сега ми е страшно интересен, но е много важен финалът, как ще го измислят.

# 574

Скрит текст:
Едната мистерия- голо момче в безсъзнание с множество рани, намерено в гората и обяснението, след шега с момиче остава без дрехи, вижда сянка на мъж и хуква да бяга, спъва се и се търкаля, след което от многото удари , изпада в безсъзнание и съответно мъжът, който е абсолютно невинен, няма досие, нищо тайно не прави в гората, просто живее наблизо решава, че с голото момче, което вижда, че току-що се претрепва, не мърда и е само през нощта в гората, всичко е наред и си тръгва. Смях.
Богат бизнесмен наема полицай да се оправи с хората, които го изнудват заради ползване на сайт, от който си наема младо момиче за проституция, но не спира да се вижда с нея, а е навит да продължат. А оправянето на проблемът от страна на опитния полицай е да убие майката на момичето като вземе доказателстата и следващата нелепост, да остави като заблуждаваща улика ключодържател на учителка с две деца, която всички обичат, никога не би извършила убийство и никога в нищо не се е проявявала, сякаш някой ще повярва, съответно никой.
Липсващата учителка не може да сподели със съпругът си, че съседът им е открадна пари, като тя вина няма никаква за това, но мистериозно мълчи по случая.
Непознатата, която междудругото играе абсолютно бездарно, решава да помогне на своя полубрат като му разкрие тайна на жена му от преди години, без която си живеят перфектно двамата, но тя иска да му помогне да знае истината, не е лъган.

Сериалът е комерсиален за масовия вкус, би харесал на хора без претенции за игра и сценарий.

Благодаря, Иля за подробния преразказ. Значи спирам го и аз. Заради мъжа и Рири се опитвах да го продължа, но няма. Smile Ще си чакам Наркос, дотогава ще карам на филми. Grin

# 575
  • София

Скрит текст:

И този е по книга - "Непознатият" на Харлан Коубън.
Аз съм до трети епизод и като гледам горе долу си вървят по книгата.
Освен, че непознатата е непознат в книгата Simple Smile

# 576
Някой гледа ли "Кеят"?

# 577
Waco - 2 от 6 епизода изгледани. Спокойно може да го налазвате!

# 578
Къде го има ?

# 579
зелка.орг

няма бг субс!

# 580
Уу доста добре изглежда. И продуцентите са сериозни, че и каста. По истински случай. Ще го почна днес. Дали има английски субтитри?

# 581
има английски в адиктед.

# 582
  • Вестерос
Качен е първи сезон на Locke & Key

# 583
  • UK
Този Кеят за който споменавате, как е на английски и къде и къде го дават.

Имам и въпрос за Аферата, от къде мога да го сваля или къде го дават? Бях в Бг за няколко месеца и си пуснах ХБО ГО, тогава го имаше и на Нетфликс, стигнах до втори сезон и като се прибрах в къщи на следващия ден го свалиха от Нетфликса.

# 584
Опитах се да изгледам новото сериалче с Розарио Доъсън
https://www.imdb.com/title/tt8289758/?ref_=nm_flmg_act_11 - 20 минути издържах. Явно тази година Тексас е на мода.

Общи условия

Активация на акаунт