Приморско 2020 г. - море, весело лято и хубави емоции

• 56 616
  • 819
  •   1
Отговори
# 720
Здравейте,  аз имам едно питане към ходилите на Магнолиите в ММЦ. Персонала ли сипва храната или почиващите с ръкавици си взимат? Стават ли големи опашки за напитки - например за кафето сутрин отново ли някой ти го сипва? Благодаря и хубаво лято на всички

Храната се сипва от персонала, с изключение на десертите,плодовете,супите и напитките.
Кафе еспресо и бирата се взимат от баровете, единият е точно до ресторанта.
Опашки винаги имаше в началото , после става по спокойно.Ориентировачно може да видите на видеото.

# 721
  • у нас
tmomirova от теб разбирам че има три групи изхранване, а още сме тук. Нали ултра ол беше по оферта като бонус за всички настанени в топ сезона?! Описала си всичко както си е. Почивката ни се оказа голяма греда. И народ, народ, народ, висене по опашки. Поне има период вече когато работят 2 бара. Такава мизерия в хотел не съм виждала

# 722
  • Пловдив
tmomirova от теб разбирам че има три групи изхранване, а още сме тук.
Още по мое време (19-26.07.) имаше различни групи-различни цветове гривни и хранене и в другия ресторант, с друга храна.
И, лагерници, 10 клас от Враца, и полиция, заради тях посред нощ в хотела, заради хвърчащи дини от терасите ... и прочие. За щастие бяха в някои от блоковете, а не в основното тяло на комплекс "Приморско дел сол"....

# 723
  • у нас
На щерката ѝ се скъса горивната и като поискаме да сложат нова отказаха, тъй като е имало ново настаняване и новата група са с нов цвят гривни. В др ресторант се хранят всички, на които не им се виси по опашките, срещу 5 лв сервиз на човек. В началото имаше единици, но сега и там е пълно.... Като има 1000 човека в хотела

# 724
  • Велико Търново
Цветът на гривните е различен всяка седмица, за да се предотвратят случаите на  хора, които си плащат 1-2 нощувки през юни, например, и след това регулярно се възползват от храна и напитки. Но учениците също бяха с различен цвят, защото не са на AI.

# 725
  • София
На щерката ѝ се скъса горивната и като поискаме да сложат нова отказаха, тъй като е имало ново настаняване и новата група са с нов цвят гривни. В др ресторант се хранят всички, на които не им се виси по опашките, срещу 5 лв сервиз на човек. В началото имаше единици, но сега и там е пълно.... Като има 1000 човека в хотела

Една гяволийка, нарязвате си лентички още преди почивката от цветните папки и слагате какъвто цвят са в хотела в дадения момент. Правил съм го в Турция, не за да се натъпча в ресторанта, а за аква парк. Никой не гледа дали има надпис на гривната.

# 726
Я кажете как е с банкоматити в Приморско, че имам спомени от големи опашки.

# 727
  • София
Няма проблем с банкоматите. Аз опашка не съм видяла.

# 728
Я кажете как е с банкоматити в Приморско, че имам спомени от големи опашки.
Няма опашки, има доволно рвзположени навсякъде. Аз съм на Райфайзен и има само на пощата в центъра.

# 729
  • Parsberg
Здравейте, в Приморско дел Сол има ли детски басейн и някаква пързалка или атракция за малки деца?

# 730
  • у нас
Здравейте, в Приморско дел Сол има ли детски басейн и някаква пързалка или атракция за малки деца?
Има като част от големия басейн. Едната дълбочина е 60см, а др е 80. Пързалка няма, атракции също. Аниматорите правят отчаяни опити, но колко не им се разправя е видно от километри. Общо взето ако не сте платили си потърсете др хотел. Нагоре има доста коментари и то все негативни

# 731
  • Parsberg
Момичета, трябва да избера кой от двата хотела е по-добре и е близо до плажа, басейн, храна??? Приморско дел Сол или Престиж 2 Приморско

# 732
  • София
Момичета, трябва да избера кой от двата хотела е по-добре и е близо до плажа, басейн, храна??? Приморско дел Сол или Престиж 2 Приморско
Бегай далеко от първия, върни някоя и друга страница назад.

# 733
  • В.Търново
Май четох, че и двата хотела са се изложили. Аз не бих избрала никой от двата.

# 734
  • София
Върнахме се сега от Приморско. На два пъти ми се случи да си купуваме пица или нещо друго точно на кръстовището до Приморско дел Сол...ами една мадама пред мен взе две палачинки и два дюнера и докато чакам я видях после как свива към хотела....това следобеда към 16:00 часа. Не мислех да го споменавам, защото все пак не съм била там, но все пак го имате впредвид...да си купуваш ядене от отвън

Общи условия

Активация на акаунт