Приморско 2020 г. - море, весело лято и хубави емоции

• 57 195
  • 819
  •   1
Отговори
# 555
От няколко дена съм в Магнолиите. Първи впечатления,двойните  стаи са сравнително малки, храната става,но няма голямо разнообразие на готвено..и към края се случва нещо да свърши ..Всичко се сипва от персонала зад витрини. Плажа дефакто е свободен за всички...след 10.00  е малко вероятно да има места.., поради факта ,че извън плажната  зона на хотела има много малко шезлонги..оставили са само чадърите..и тук таме някой шезлонг.
Персонала е много любезен, похвално.

# 556
Вече втори ден на Северния плаж има големи вълни и червен флаг, децата само мрънкат, че не могат да плуват. Как е по другите плажове, по-спокойно ли е морето?
Духне ли източен вятър е така. Пробвайте рано сутрин на Перла или до нея или още по-добре Дяволска река.

# 557
Вече втори ден на Северния плаж има големи вълни и червен флаг, децата само мрънкат, че не могат да плуват. Как е по другите плажове, по-спокойно ли е морето?
И аз Ви съветвам да идете на Перла. Ние бяхме преди седмица и беше също ветровито с червен флаг, но на Перла беше идеално - спокойно, чисто и флага беше жълт.

# 558
Здравейте, коя улица е централна или ако може някой на картата да отбележи къде се намира центъра /да се ориентирам при резервация какво е разстоянито до центъра/?

# 559
  • Пловдив
Ул. 3 март е централната улица.

Преди години така по другите плажове и околия се оплакваха от бурно море и червен флаг на Перла изобщо не го разбрахме това.

# 560
  • В.Търново
Хотел Белведере, който не го е виждал все още.

В Приморско не е толкова пълно. Има хора, но не е фраш като други години. В Китен има повече народ.

# 561
Белведере изглежда добре, но е цвъкнат на идиотско място. Каквото и обслужване да предлага, пак трябва маане на крачоли и то до най-тесния и калпав плаж на Приморско.

# 562
  • София
Здравейте,
До сега не сме били в Приморско и бих искала да попитам за морето пред хотел Магнолии. Подходящо ли е за малки деца? Дълбоко / бързо ли става дълбоко? Ако в момента има някой там - как е навалицата? Има ли я?

# 563
Няма ли почиващи в Приморко? Ние, закъснелите с резервация, чакаме вашите мнения Blush Пълни ли са малките хотелчета, дали ще има места за началото на август? Не смея сега да резервирам, защото завися от връщане на ММ от чужбина, така че трябва да го направя 3-4 дни преди пътуването. Има ли комари, как е водата..?

# 564
  • Ямбол
От 10 дни съм в Приморско, но ми е трудно да отговоря на въпросите ви. Пълно е, но не претъпкано. Навсякъде висят табели за свободни места. Комари има, но не много. Морето тия дни се вълнува, дори на Перла вчера беше жълт и червен флаг. Водата е приятна.

# 565
Пълни ли са малките хотелчета, дали ще има места за началото на август?
Споко, няма как да са пълни. Хотели бол.

# 566
Няма ли почиващи в Приморко? Ние, закъснелите с резервация, чакаме вашите мнения Blush Пълни ли са малките хотелчета, дали ще има места за началото на август? Не смея сега да резервирам, защото завися от връщане на ММ от чужбина, така че трябва да го направя 3-4 дни преди пътуването. Има ли комари, как е водата..?
Бяхме за уикенда.Комари нямаше,водата е много топла .На доста места има табелки за свободни стаи.Голям проблем е с паркирането.Дори на платения паркинг няма места.

# 567
Водата е много топла, ако децата не са оставени безпризорно на вълните, морето си е добре. Дълбоко или плитки зависи от самото място на плажуване. По центъра се виждат табели за свободни стаи, но поради липсата на големите групи  с автобуси, и на по- масовото присъствие на българските туристи, навсякъде е запълнено с автомобили. Всъщност единици са хотелите, които не са отворили това лято, масово си работят. Комари из града и зоната при Северния плажне съм попаднала, може би край реката.

# 568
Здравейте,  разбрах защо Стария капитан се пълни толкова всяка вечер.  Цените са много прилични пържени картофи със сирене са 2.80лв. пилешки хапки със сос 8 . 20 лв. Кухнята е добра

# 569
Аз пак да попитам за плажа при Дяволския залив, ако някой е ходил? Мръсно ли е?

Общи условия

Активация на акаунт