Приморско 2020 г. - море, весело лято и хубави емоции

• 57 194
  • 819
  •   1
Отговори
# 570
Здравейте,  разбрах защо Стария капитан се пълни толкова всяка вечер.  Цените са много прилични пържени картофи със сирене са 2.80лв. пилешки хапки със сос 8 . 20 лв. Кухнята е добра
Кажи нещо за рибни ястия. Компирот може и дома да си го ручаме. Laughing
Аз пак да попитам за плажа при Дяволския залив, ако някой е ходил? Мръсно ли е?
В какъв смисъл мръсен? Ако по поречието на реката завали силен дъжд, водата в залива става кафява. На това не значи, че е опасна. Във всеки случай не бих отишъл там.

# 571
Аз лично не съм поръчвала риба, но хората доста ядяха, също ми направи впечатление, че доста риба се ядеше и в Хладното
Купувах веднъж риба от Рибко, имаше много хора и като поизстина рибата много миришеше на стара мазнина

# 572
Цитат на: Bowilink=topic=1160806.msg41129895#msg41129895 date=1595838581
В какъв смисъл мръсен? Ако по поречието на реката завали силен дъжд, водата в залива става кафява. На това не значи, че е опасна. Във всеки случай не бих отишъл там.

Би ли споделил защо? Не разбрах заради евентуалния силен дъжд или има друга причина. Мерси!

# 573
  • София
Цитат на: Bowilink=topic=1160806.msg41129895#msg41129895 date=1595838581

Би ли споделил защо? Не разбрах заради евентуалния силен дъжд или има друга причина. Мерси!

Ми като се влива кафява или мътна ти би ли отишла на 50 метра от нея на плаж, па ако ще да мирише на шоколад и да летят феички наоколо. Бахти безумните въпроси.

# 574
Здравейте,
До сега не сме били в Приморско и бих искала да попитам за морето пред хотел Магнолии. Подходящо ли е за малки деца? Дълбоко / бързо ли става дълбоко? Ако в момента има някой там - как е навалицата? Има ли я?

Навалица си има , плажа е пълен,хотела също. Морето е сравнително плитко първите 5-10 метра е около 1/2 метър дълбоко, проблемно е само когато има силни вълни.Водата е чиста и топла.

Последна редакция: пн, 27 юли 2020, 13:34 от Vodopad

# 575
Не бих, но питам дали само това е причната. Ако не е валяло, това значи ли че спокойно може да се плажува? Въобще, нали затова питам, за да разбера дали е подходящо за дъщеря ми. Вие може да си знаете кое, къде се излива или що е гадно, ама аз съм дошла в темата, за да разбера. Мерси!

# 576
Кой плаж е на Дяволския залив, има ли карта с наименованията на плажовете? От църквата на кой плаж се излиза, на юг?

# 577
  • София
Не бих, но питам дали само това е причната. Ако не е валяло, това значи ли че спокойно може да се плажува? Въобще, нали затова питам, за да разбера дали е подходящо за дъщеря ми. Вие може да си знаете кое, къде се излива или що е гадно, ама аз съм дошла в темата, за да разбера. Мерси!
Тоя плаж дето се влива е най-скапания в Приморско, дори не си спомням дали има спасителен пост, пълен е с миди, въобще не става за деца, много водорасли се събират. Горе-долу от въжения мост в посока ММЦ, та чак до ММЦ става за деца, има малък неохраняем участък по средата ама ега за не знам колко километра май 2 бяха си намерите място.

Последна редакция: пн, 27 юли 2020, 13:41 от valerko

# 578
Знам ги другите плажове в Приморско как са. Питам за този, защото апартаментът, който съм запазила е точно зад въпросния Дяволски залив. Минали години сме били близо до Северния плаж, както и на ММЦ отзад в апартхотелите, но пак е твърде далече от плажовете за трудно подвижно дете. Па ега си намерим място, да.

# 579
  • София
За трудно подвижно дете южният плаж е ок. Има дървени скари(така ли се наричат?!), които са както покрай началото на плажната ивица, така и преминават през нея и стигат почти до самата вода. Къде точно е въпросният апартамент?

# 580
  • София
Знам ги другите плажове в Приморско как са. Питам за този, защото апартаментът, който съм запазила е точно зад въпросния Дяволски залив. Минали години сме били близо до Северния плаж, както и на ММЦ отзад в апартхотелите, но пак е твърде далече от плажовете за трудно подвижно дете. Па ега си намерим място, да.

https://www.google.com/maps/@42.2656254,27.7550014,3a,51.6y,154.94h,82.41t/data=!3m6!1e1!3m4!1sTMCTZoMjBOX7VGiliZbUqw!2e0!7i13312!8i6656

Пак казвам, тоя плаж не е подходящ за дете, има много миди, отсамната страна на дигата дето е вдясно е вливащата река и всичко набива точно в плажа, в повечето случаи водата разбира се е чиста, но знае ли човек, дъжд хотели по устието, отходни канали....

линка го копирай целия и го сложи в браузъра

# 581
На ъгъла на "Лазурен бряг" и "Крайбрежна", до колкото се ориентирам. Грийн делукс апартмънтс. Ние не сме с количка, самостоятелно ходи, но трудно и малко. Надявам се да намерим някакво добро решение. Поне да минем кейчето, да не сме точно на мидите и кафявото😁.
Благодаря ви за информацията!

# 582
  • София
На ъгъла на "Лазурен бряг" и "Крайбрежна", до колкото се ориентирам. Грийн делукс апартмънтс. Ние не сме с количка, самостоятелно ходи, но трудно и малко. Надявам се да намерим някакво добро решение. Поне да минем кейчето, да не сме точно на мидите и кафявото😁.
Благодаря ви за информацията!

Кейчето ако е мостчето над дяволската река е със няколко стълби в двата края
Сега като гледам улиците вие сте горе-долу на същото разстояние до баш южния плаж и въжения мост, ми ходете там, но на дяволския мост пак има стълби, дано да са асфалтирали улицата до моста

Последна редакция: пн, 27 юли 2020, 14:21 от valerko

# 583
  • София
Така като гледам мястото е еднакво близо и до малкото плажче, преди реката и до началото на южния плаж. Така че не го мислете. Може да отидете и от двете страни на реката и да прецените къде е по-удобно. Проблем за мен биха се оказали хората, защото в момента е пренаселено (според моите стандарти), за август не ми се мисли. Помислете за по-ранно ходене на плаж, за да можете да си намерите място в близката до мястото Ви на настаняване зона.

# 584
Мерси, Мурмурана, много полезно ми беше!
Да, при всички положения рано ще си търсим мястото, ранобудни сме.

Общи условия

Активация на акаунт