Какво значи "Истински мъж"?

• 15 155
  • 557
  •   1
Отговори
# 75
Истински мъж е този, който не се интересува какво мислят бг-мамите. Stuck Out Tongue
По тази логика 99% от мъжете са "истински мъже". А дали е така в действителност? Simple Smile
Е, може пък 65 процента да са скрити жени, знам ли. Ти как мислиш?

Истинска къща какво е - хубава къща, точно такава, каквито къщи аз харесвам? А истинско дърво? Истински пуловер?

Всъщност ако един мъж не е истински, тогава какво е? Жена?
Истинска къща е тази, която се справя с предназначението си. Същото и с пуловера, дървото, мъжа. Нали за това е темата, каква е реалната функция на мъжа като такъв.
Ако един мъж не е истински, е фалшив. С 99% вероятност негоден. Или с къс срок на годност.
Така сме свикнали да употребяваме думи, че май изобщо не се замисляме за реалната информация, която носят.
Здравословния, всъщност доста мъже се интересуват от мнението на бг мамите. Индиректно, може би.

# 76
Някои дами, с цел да оригиналничат и философстват, се правят, че не разбират въпроса.

Мъж, според тълковния речник, е човек от мъжки пол, разбира се. "Истински" вече дамите споменаха какво значи. Да се разбира  в смисъла на мъжествен... за което няма точно определение. Но се свързва с храброст, доблест, смелост, сила и т.н.

И дали вашите мъже са такива?

Сега вече можете ли да отговорите?

# 77
Кога ще има своего рода - втора част на темата " Аз съм истинска жена, защото..."?  Би било интересно.

# 78
Кога ще има своего рода - втора част на темата " Аз съм истинска жена, защото..."?  Би било интересно.
Че то има такава тема - каква жена е подходяща за попревалил мъж. Там ако не се изрекламираш, не знам.
Всъщност има нужда всеки за себе си да си направи тема 'Аз съм... и търся..., ще го открия ли тук?'

# 79
Абсурт, защо пишеш с 4етворки? Simple Smile

Тъй като Бояна повдигна темата за алфа мъжкаря, аз по-скоро предпочитам смесица между алфа и бета мъжкар. Вторите са по-загладени откъм перчене (липсва това дуене постоянно), по-спокойни и безконфликтни. Тъй като аз съм си женска алфа, трудно бих търпяла до себе си чиста мъжка алфа. Трябва да е мъжка алфа, но без нарцисизма, шума около себе си, следовниците и ослушването за овации.

А, и е много важно мъжът да има гъвкав ум, смесица между емоция и разум. Да не ми говори само, че искал факти, цифри, данни, кое доказвало това, кое онова. Бррр, все едно си говоря не с човек, а с калкулатор с ранг инженер.

# 80
Всъщност, естественият Алфа мъжкар не се дуе....дори на пръв поглед може да не разбереш, че имаш насреща си ...истински мъж.   Smiley
Алфа мъжкарството е състояние на духа, не външно проявление ...

Скрит текст:
Някои дами, с цел да оригиналничат и философстват, се правят, че не разбират въпроса.

Мъж, според тълковния речник, е човек от мъжки пол, разбира се. "Истински" вече дамите споменаха какво значи.
Да се разбира  в смисъла на мъжествен... за което няма точно определение. Но се свързва с храброст, доблест, смелост, сила и т.н.

И дали вашите мъже са такива?

Сега вече можете ли да отговорите?
Един елементарен пример...защото не мога да изброя хилядите такива, за 30 години брак.
На уикенд в Мелник сме.Сутринта ставаме рано, излизаме от хотела и тръгваме да се разхождаме из тихия, прохладен град.Почти излизаме от града, минаваме над едно поточе, катерим се нагоре над къщите, след последната, срещу нас се изправят три песа-огромни.Едното почва да ни лае, другото е готово да му приглася, третото оголва зъби и бавно запристъпва към нас.Аз естествено, си глътнах граматиката от страх, как не се напишках, не знам.Мъжа ми само ме избута зад гърба си, хвана ме за ръката и каза"Не хуквай, а бавно пристъпвай назад!".Ние стъпка по стъпка назад, кучетата напред.....в крайна сметка, не ни нападнаха.
Дали би се справил с три огромни, зли кучета?Едва ли!Дали се уплаши?Със сигурност.Но първата му реакция бе да защити мен.
Подобен пример и при едно от земетресенията в Пв...няма да се разпростирам.
Реакции.

# 81
Истинският мъж ходи за мамути, прибира се с плячката, влачи жената за косите в пещарата и нататък все така мъжки кара...

# 82
  • София
Той е силен, способен, стабилен и умен.

# 83
Това е сигурно най-често повтаряното словосъчетание, когато следва да бъде описан какъв трябва да бъде един мъж, за да бъде видян като достоен в очите на жената. Въпросът ми е: Какво е вашето определение за "истински мъж"? И втори въпрос: Мъжът до вас покрива ли тези изисквания?
 Много мъже чуват това, изричано от жени, но сякаш всяка жена влага коренно различни разбирания в тези свои думи.

п.п.: Не става дума какъв мъж бихте мечтали да имате до себе си, а чие мъжко поведение считате за мъжко.
Не съм чела темата, за да не се ...обърквам.    Smiley
И почвам отзад напред....
Да, имам такъв мъж до себе си.
Истинския мъж:
-обича само една жена.Ако се влюби в друга, не си я държи за резерва, а постъпва умно и справедливо.
Франси, не ме разочаровай ! Това не си ти !

Ти си ето това: Истинският мъж не може да се влюби в друга !!
Ако се влюби, значи не е ник'ъв мъж и не става за чеп за зеле...😂😂😂

# 84
Тази тема е част от постоянното déjà vu в този раздел. Преведена, трябва да се нарича - Какво искат жените.
Същата като тази за парите и оргазмите и още много други. И като куп издания в последно време и статии в космоПОЛИТИЧНИТЕ медии.
Какво да коментирам? Мога само да се цитирам от друга тема:
Гладна кокошка, просо сънува.

# 85
Скрит текст:
Това е сигурно най-често повтаряното словосъчетание, когато следва да бъде описан какъв трябва да бъде един мъж, за да бъде видян като достоен в очите на жената. Въпросът ми е: Какво е вашето определение за "истински мъж"? И втори въпрос: Мъжът до вас покрива ли тези изисквания?
 Много мъже чуват това, изричано от жени, но сякаш всяка жена влага коренно различни разбирания в тези свои думи.

п.п.: Не става дума какъв мъж бихте мечтали да имате до себе си, а чие мъжко поведение считате за мъжко.
Не съм чела темата, за да не се ...обърквам.    Smiley
И почвам отзад напред....
Да, имам такъв мъж до себе си.
Истинския мъж:
-обича само една жена.Ако се влюби в друга, не си я държи за резерва, а постъпва умно и справедливо.
Франси, не ме разочаровай ! Това не си ти !

Ти си ето това: Истинският мъж не може да се влюби в друга !!
Ако се влюби, значи не е ник'ъв мъж и не става за чеп за зеле...😂😂😂
Истинският мъж е И човек...И като такъв, нищо човешко не му е чуждо.   Smiley
Истински не означава идеален.

# 86
Няма по-човешко качество в един мъж от способността му да се влюбва и да обича различни жени.

# 87
Няма по-човешко качество в един мъж от способността му да се влюбва и да обича различни жени.
Ама едновременно ли? Щото на такива жени казвате к*рви..

# 88
Ама едновременно ли? Щото на такива жени казвате к*рви..
А пък на такива мъже им казват Дон Жуани, Казанова, курвари, хаймани, пройдохи.....  Smiley
Тъй съм чувАла, де....

# 89
попрочетох по диагонал.
Доста изтъркани думи...истински мъж, истинска жена...
Истина..
Коя е всъщност тя? Истината?
За всеки отговорът е личен.
За мен, моят личен отговор за " истинския" мъж/човек, е  когато съумява, общувайки с мен, да пази сърцето ми.

Общи условия

Активация на акаунт