PANDORA - Тема 4

• 49 690
  • 739
  •   1
Отговори
# 165
Някой по-назад пита дали може да се смали гривна.Миналия петък,когато купувах в мол София казаха,че предлагат тази услуга.Дават гривната на бижутер и се чака до 30дни.
И аз много искам талисман от стара колекция.....
Daylily,къде може да се видят талисмани с различните щати?Преди беше сложила линк и имаше от Вирджиния и ДС.

# 166
От твърдите най - малка има и 15 см. По - скоро е за много финна дамска или за детска ръка.
На мен такава ми трябва, но ми казаха че имат 15 само от класическите (стари) модели.

# 167
  • Down south

Daylily,къде може да се видят талисмани с различните щати?Преди беше сложила линк и имаше от Вирджиния и ДС.

Трудно ги намирам

Washington D.C. Dangle Charm, Black Enamel

Virginia is for Lovers Dangle Charm, Mixed Enamel (Out of stock online)
Този, може би в някой магазин.

Iowa State Heart Dangle Charm, Mixed Enamel

Washington, D.C. Cherry Blossom Dangle Charm, Mixed Enamel

Miami Beach Dangle Charm, Mixed Enamel

New York Statue of Liberty Dangle Charm

Последна редакция: сб, 28 дек 2019, 03:24 от Daylily

# 168
  • Варна
Ако някой има идея за превозвач от Италия, моля да сподели. Явно е наличен във физически магазин само в Рим, с такова впечатление оставам от малкото скорошни коментари. Всички останали са много стари (отпреди 3-4 години). Преди две години последно бях в Рим, казаха, че е изчерпан. Оттогава проверявах на различни места в Италия, вкл в аутлет магазина- няма го.

# 169
http://donesimiotitalia.com/

Поръчвала съм от този превозвач от сайта на Бата.

# 170
  • София
Ако някой има идея за превозвач от Италия, моля да сподели. Явно е наличен във физически магазин само в Рим, с такова впечатление оставам от малкото скорошни коментари. Всички останали са много стари (отпреди 3-4 години). Преди две години последно бях в Рим, казаха, че е изчерпан. Оттогава проверявах на различни места в Италия, вкл в аутлет магазина- няма го.
Бях в Рим есента и го имаше, но аз си купих пицата. Simple Smile За превозвач нямам идея. Ако има кой да го донесе...

# 171
  • София
Момичета,  виждала ли е някоя от вас тази висулка на живо? Покритието как е като качество?

# 172
  • София
Момичета, някой има ли актуална информация за цената на 3 от гривните на "до изчерпване" - Дървото на живота, Цвете на успеха и Влюбване? Май само за третата намирам, че е около 81-82 лв.
В сайта нямат цени, а искам да купя и трите, докато са намалени.

# 173
  • Down south
Момичета,  виждала ли е някоя от вас тази висулка на живо? Покритието как е като качество?

Това е от Shine collection,  нали?
Аз имам много от тях и покритието е много добре направено.

# 174
  • София
Daylily, да - от shine колекцията е. Може да се сложи на обикновена гривна Moments нали?

# 175
Здравейте имам 1 гривна. Гривната и Талисманът Стрелец са оригинални. Имам и една Пеперуда  тя е сребърна но не е на Пандора.
Ето как изглежда гривната ми в момента:

Талисманът  Стрелец (Не съм сигурна за името) може да се носи и от двете страни поне така пише в сайта на Пандора. Ето и от другата му страна :

# 176
  • Down south
Daylily, да - от shine колекцията е. Може да се сложи на обикновена гривна Moments нали?
Да, може.

# 177
  • Пловдив
Момичета, някой има ли актуална информация за цената на 3 от гривните на "до изчерпване" - Дървото на живота, Цвете на успеха и Влюбване? Май само за третата намирам, че е около 81-82 лв.
В сайта нямат цени, а искам да купя и трите, докато са намалени.

Лятото ММ ми подари гривната Цвете на успеха. Пак беше обявена в До изчерпване и струваше 83 лв. в магазина на Пандора.

# 178
  • София
Благодаря! Явно всички са на една цена. Дано успея да намеря размер.
Тези дни обиколих няколко Пандори и установих, че най-приятно пазарувах в Сердика мол, въпреки ужасния наплив на група рускоговорящи купувачи. Продавачките бяха много съдействащи, а влязохме 6 дами на различна възраст и ненаясно с желанията си и си излязохме с хубави комбинации от гривна с висулка на всяка. Редихме се на опашка, което не ми се беше случвало извън хранителен магазин. Simple Smile
В София мол момичетата нямаха много желание да работят и предпочетоха да си говорят.

# 179
Може ли да са толкова смотани от нашата Пандора?!Не виждам цени на страницата до изчерпване.Rage
Сега видях,че има бижута,които останах с впечатление,че вече не се продават.Харесах си някои,а 3 за 2 приключи преди седмица.
https://www.pandora.net/bg-bg/products/retired/796090cz
Daylily благодаря!Явно няма да се снабдим,освен ако в бъдеще не пуснат отново по-нови колекции.За едни талисмани правят нови,други отиват в забвение и се продават в мрежата без да си сигурен оригинал ли е.....
Fever Ray  в магазина на Пандора или на Силвъркорт купи нещата от ''до изчерпване''?

Общи условия

Активация на акаунт