PANDORA - Тема 4

• 49 709
  • 739
  •   1
Отговори
# 180
  • София
На "до изчерпване" купих серията "Обичай се". Събирах от 2 Пандори и Силвър, за да комплектовам.
Сега съм харесала още няколко модела, но не ми се обикаля. Информацията за наличност в сайта се оказа невярна, а в Силвър го има само единият модел и то само в най-малкият размер вече.

# 181
  • София
В сайта може ли да се види къде се предлагат продуктите " до изчерпване"?
Някой може ли да си покаже гривна Есенс? До колкото разбирам са по-тънки, дали няма да стоят по-добре на момиче от Момента?

# 182
  • Пловдив
Silverstone ,  висулката Надежда, коята си харесала е от серия Есенс. Талисманите Есенс са с вграден силиконов уплътнител и застават статично на гривната. Съвместими са с гривни Есенс ( които също са на "до изчерпване ") и новите Ме. Те са по тънки.
_ мариана, в концептуалните магазини Пандора,  не на щандовете по моловете можеш да откриеш серия Ме. Гривните са идентични с Есенс,  стоят много нежно,  по-фини са.

Последна редакция: сб, 28 дек 2019, 20:55 от sunflower

# 183
Нищо не им се вижда в сайта до изчерпване,най-вече цените.Търсиш всичко сам.
sunflower не знам защо страницата се е отворила на точно този талисман,може аз да съм се объркала нещо.Знам за моментс и есенс.Много неща харесах,но липсват цените им.

# 184
  • София
На "до изчерпване" явно не слагат цени.
Вчера моите големи дъщери пробвах Ме. Само едрата тип верига ни хареса. Тънките гривни ми изглеждат прекалено тънки. Като за малки момичета са, но аз не обичам прекалено нежно сребро.

# 185
  • София
Момичета, някой има ли актуална информация за цената на 3 от гривните на "до изчерпване" - Дървото на живота, Цвете на успеха и Влюбване? Май само за третата намирам, че е около 81-82 лв.
В сайта нямат цени, а искам да купя и трите, докато са намалени.
Ето гривната Дървото на живота https://silvercourt.bg/index.php?route=product/product&produ … D0%BE%D1%82%D0%B0
В сайта имаше и Влюбване - размер 16, но е свършила. Аз лично я имам, но не ми е удобна. Взех си съвсем изчистена пак на Moments и си нося нея. На Черен петък беше намалена в mall Sofia на 69 лв. Обаче ми се разтегна доста. Има 2 талисмана и 3 клипса. Според мен не са толкова много, но провисна. Наистина ли може да си смали от дължината, ако се даде в техен магазин?

Последна редакция: сб, 28 дек 2019, 21:27 от brayan__

# 186
ей момичета бях ви изгубила....
аз за Коледа отказах Пандора и сега няма с какво да ви се похваля.
Вашите нови талисмани разгледах с интерес, добър избор сте направили

# 187
Какво мнение бихте дали за пръстените на марката ?
Отдавна се каня да закупя.

# 188
Аз специално имам доста от тези с рождените камъни... ама те са стара колекция и не се намират много. Мен си ме кефят...
Посредно си купих един от розово "злато", и него го нося често. Комбинирах го с обиците.
Ето този: https://m.pandora.net/bg-bg/products/rings/188316cz

# 189
Много е красив ! Работя на компютър, така че би ми било удобно да го нося. Харесвам много розово злато, в комбинация със сребърно също.

# 190
А като поръчвате от UK, USA , DE
Имате ли сертификати на бижутата или не изпращат такива?

# 191
  • Den Haag
Здравейте!
Някоя от вас има ли това колие и ако може реална снимка как изглежда или как стои?

# 192
А като поръчвате от UK, USA , DE
Имате ли сертификати на бижутата или не изпращат такива?
Аз поръчвам от Швейцария. Нямам сертификат нито при онлайн поръчка, нито от магазина когато купувам.
Ако поискам сигурно ще ми дадът разбира се.

# 193
  • Някъде там
Взех си такава за комбинация с друга на лявото ми ухо.
Много и се радвам

Последна редакция: нд, 29 дек 2019, 08:07 от Искрица

# 194
Да ви попитам някоя от вас има ли този пръстен:
Как е покритието и може ли снимки да покажете тези които го имат?

И също тази осигурителна верижка  върши ли работа като другите по- скъпи (избрах по евтина защото незнам дали ще успея да свикна да я нося)

Общи условия

Активация на акаунт