PANDORA - Тема 4

• 49 854
  • 739
  •   1
Отговори
# 420
  • София
Тук е 135 лв. Със сертификат, гаранция.
В Силвър корт в момента имат безплатна доставка и 10% намаление.
За да имаш по я някаква гаранция, трябва да е с документите за покупката й. Все по-често се предлагат имитации, за съжаление.

# 421
  • през девет земи в десета, в едно царство-господарство
Благодаря за отговорите! Ще проверя по-внимателно.

# 422
Покрай различните видеа за марката,гледах сравнение на гривните.Стои съвсем по различен начин.Като ги провесиш в ръка,оригиналната стои като кръг.Репликата увисва като верижка.
Тук не съм съгласна - и в магазин на Пандора и в Силвъркорт съм пробвала меките гривни...мисля че е до размер на гривната и по това не могат да се различават ментета от оригинали. 17 размер ми стои като обръч, 18 размер (логично и по-голям) увисва като верижка...В крайна сметка си взех 18 размер, защото това ми е втората гривна и искам да я запълня с талисмани (първата ми е 17-ка, не се отпусна особено и като и сложа повече талисмани стои по-плътно около китката, което ме дразнеше).

# 423

Здравейте, мм иска да ми купи гривничка за рождения ден и съм си харесала тези двете. Дали са добри като закопчаване? Какво бихте ми препоръчали ?

Последна редакция: чт, 13 фев 2020, 09:41 от swetkavi4ka

# 424
Имам първата, нямам проблеми със закопчаването. ❤

# 425
Имам първата, нямам проблеми със закопчаването. ❤
И аз имам първата от две години - никакви проблеми...

Някой има ли актуален телефон на Silvercourt за онлайн поръчки? От вторник се опитвам да се свържа с тях - не отговарят по имейл, и на този тел пробвам, но никой не вдига - 0878024091?!?

# 426

Здравейте, мм иска да ми купи гривничка за рождения ден и съм си харесала тези двете. Дали са добри като закопчаване? Какво бихте ми препоръчали ?

Преди седмица си купих като първата но с ърцето си е сребърно, за сега нямам проблеми. Сега са намалени на 79лв

# 427

Аз пък имам втората. Няма проблеми със закопчаването, но мисля, че в момента тези гривни са ,, До изчерпване”. Ако има твоя размер ще ти излезе доста изгодно Simple Smile

# 428

Преди седмица си купих като първата но с ърцето си е сребърно, за сега нямам проблеми. Сега са намалени на 79лв

Къде са намалени на 79 ? И тези с розовото сърце ли ?

# 429

И аз имам първата  и нямам проблеми с нея

# 430
  • София
Аз имам втората и ми е много удобна и любима.

# 431
  • Пловдив
Always_in_love, това е телефонът, но като са в акция е трудно и почти невъзможно да се свържеш с тях. Пробвай в Messenger, там са много отзивчиви.

swetkavi4ka, върни се няколко странички назад и прочети мнението ми за актуалната промоция Wink.

# 432
Здравейте,

Да ви се похваля с последните 2 придобивки подаръка от мъжа ми

# 433
  • Пловдив
Да са ви честити! Красиви са, но не са на Пандора...

# 434
Тъкмо да попитам това красиво сърце с листата как се казва, че не съм го виждала никога и никъде..

Общи условия

Активация на акаунт