PANDORA - Тема 4

• 49 857
  • 739
  •   1
Отговори
# 405
Здравейте,

Случвало ли ви се е да ви пожълтее гривна ? Прилагам снимка на моята и не мога да разбера защо така се получава, почиствах я преди седмица както ми бяха обяснили в магазина и след това полирах с кърпичката и пак жълтее.

# 406
  • Лайпциг / Перник / София
Привет, ikirilova8! Най-вероятно метала реагира с кожата ви или по-точно с козметика и парфюми, които ползвате. Слагайте гривната на ръката си минимум 15тина минути след като сте използвали крем и/или парфюм или друга козметика.
Всяка кожа е различна и реагира на различните продукти по различен начин, от там се отразява реакцията и върху среброто. Някои жени нямат този проблем, но при други съществува. Също избягвайте да се къпете с нея, след като получавате такава реакция.
Поздрави! Simple Smile

# 407
  • София
Моята е така, но по-малко жълтее от вашата.
Също не я свалям.

# 408
Здравейте, момичета! Днес пристигна ултразвуковият уред за почистване. Прилагам снимка на самия уред и няколко от гривните след "почистване" в уреда (само с вода). Моля, който има опит, да сподели дали добавя нещо към водата?

Последна редакция: чт, 06 фев 2020, 20:11 от Et3rnity

# 409
  • Den Haag
Относно клубните карти има ги и в Холандия. Само, че тук не пишат нищо на бележките а слагат само печати на всеки €10 .

# 410
  • HH
Относно клубните карти има ги и в Холандия. Само, че тук не пишат нищо на бележките а слагат само печати на всеки €10 .
Писаха на старите бележки и фактури, защото артикулите от тях не бяха пренесени в картата. Защото картата ми я издадоха в последствие.  Както и да е.

# 411
Здравейте! Хрумнала ми е идеята да си направя гривна със световните забележителности. Гледах из нета, че има талисманчета с Айфеловата кула, Статуята на свободата , Биг Бен. Досега не съм купувала ментета, или поне така си мисля, но за тази гривна смятам да направя компромис. Можете ли да ми кажете откъде мога да си ги поръчам, като бих искала , макар и не оригинални, поне да са сребърни.

# 412
  • Down south
Цитат
Досега не съм купувала ментета, или поне така си мисля, но за тази гривна смятам да направя компромис. Можете ли да ми кажете откъде мога да си ги поръчам, като бих искала , макар и не оригинални,

Тук обсъждаме марката "Пандора", моля, обсъждайте  дубликати в друга тема.

# 413
  • София
Ако целта не е да спестиш пари, купувайки ментета за по 4-5 лв., можеш да си поръчваш от съответните официални сайтове на различните държави. В рамките на ЕС правят доставки без проблем, а за по-далечни дестинации може да се включиш в групова поръчка от групите във фейса.

# 414
Цитат
. Досега не съм купувала ментета, или поне така си мисля,
Какво значи така си мислиш?Аз за гривните и талисмани си знам.Всичките са ми от магазини на марката и имат сертификат.
Цитат
Тук обсъждаме марката "Пандора", моля, обсъждайте  дубликати в друга тема.
Абсолютно и категорично подкрепям призива.Трябва ли навсякъде да се цапа с ментета?!Независимо дали са бижута,чанти,обувки и т.н.

# 415
Е, хайде стига вече! Всички сме фенове на марката. Инвестирала съм доста пари в нея. И не съжалявам. Имам 2 гривни, талисмани, колие. Всичко е купено от магазин на Пандора със съответния сертификат към него.

# 416
  • Down south
Е, хайде стига вече! Всички сме фенове на марката.  
Да, почитатели сме, но това не променя факта, че по-горе питаш за дубликати.
Търси ги, но не и в тази тема.

При нас има "подарък" за Свети Валентин, при покупка на/над $125
  Дъщеря ми ме пита, дали не ми трябва нещо, защото искала подаръка.
Ми, не, не ми трябва Close

Последна редакция: пт, 07 фев 2020, 22:00 от Daylily

# 417
Супер е подаръчето.Аз си го купих преди 2г.Скъпичък е.Последно по въпроса за репликите.Въпреки високите цени  за Бг,някой ако вземе талисман,може и да не се разпознае.Като е чужд,не ми пука и може да си затворя очите.Но за гривна и дума не може да става.Покрай различните видеа за марката,гледах сравнение на гривните.Стои съвсем по различен начин.Като ги провесиш в ръка,оригиналната стои като кръг.Репликата увисва като верижка.В момента има намаление на гривни.Втората гривна на дъщеря ми преди я купих точно от такова намаление.Изгодно е.Иначе как да смогнем като сме две почитателки?В момента си е дала ''почивка''.Нищо не и харесва и смята повече да не си взима талисмани.Иначе си ги носи,не ги е захвърлила.Малко ми стана тъпо,но това е нейно решение.Беше ми много удобно да и правя подаръци по някакъв повод.Вълнувах се като си купи в чужбина талисман,който по нейна преценка свързва със страната.''Туристическите'' не ги взима задължително.Тя е чешит и е споделяла,че някоя страна е смотана и няма как да си сложи талисман сърце с името на столицата или държавата.ImpАз заявих,че си продължавам.Да ми правят подаръци в бъдеще.И без това съм само с една гривна и наполовината талисмани.

# 418
  • през девет земи в десета, в едно царство-господарство
здравейте, прочетох доста от тема, но все пак ако някой може да ми помогне с видео за тази твърда гривна, в което се показват разлики между менте и оригинал.

Обмислям покупка на старо от ebay, харесах една и искам да съм сигурна, че не е менте.
Благодаря!

# 419
  • Down south
Този модел е сравнително нов,  излезе преди няколко месеца. Струва $80, ако цената е доста по-различна, вероятно има причина да е такава Close

Общи условия

Активация на акаунт