ДЕКЕМВРИйчета едно по едно се появяват, мамите за купон да се стягат! Тема N12

• 28 773
  • 749
  •   1
Отговори
# 90
Мони, силно стиснати палчета от мен Hands Pray

в болницата ще се погрижат за вас, успех!

# 91
Момичета, дойде и моя ред да се похваля Simple Smile
Днес, след планово секцио, в 10:59 ч проплака Деа, 49 см и 3,160 гр. Добре сме, мен малко ме наболява, но ще го преживея. Утре се надявам да ме преместят на друг етаж, че в реанимация не е най-комфортното място Simple Smile

Супрема, честит да ви е Николай !🥳🥰 Да расте здрав и силен, и много щастлив ! 🍀🤗

Не можах да смогна да изчета всички 30 коментара, но стискам силно палци на момичетата, на които в момента им предстои най-голямото щастие да им се случи. ❤

# 92
Монии, стискам палци. Всичко ще е точно. Heart
Алеграа, честита да е Деа! Да е жива и здрава и много радост да ви носи. Heart

# 93
честита дъщеричка Алегра, да ти здрава и късметлийка Flowers Hibiscus

със сигурност утре вече не би трябвало да си в реанимация, а в нормална, надявам се топла, стая Simple Smile

# 94
Алегра, честита Деа 💕💕💕💕💕💕💕
Супрема, честит Николай 🤗
Бързо възстановяване ви пожелавам!
Моникриси, на теб успех и дано не е нещо сериозно!

# 95
Алегра, честита да ти е Деа - много да е здрава и да ви радва винаги! Heart

# 96
Алегра,честита дъщеричка! Името,което сте избрали е много,много хубаво, да си го носи със здраве ❤

# 97
Честит Калоян на Ваня 💙
Честита Деа на Алегра 💗
Честит Николай на Супрема 💙
Живи и здрави и най-вече късметлии да са дечицата!
Моникриси всичко ще е наред!

Весел Никулден на всички!

# 98
Алегра, честита дъщеричка! Да е здрава и щастлива 💕
Мони, стискам палци всичко да бъде наред и да се похвалиш скоро 🤗
Аз сега бях на преглед. Бебка е 3500 гр, продължавам с подготвителните контракции, които не усещам. Води също си имам, Плацента 3-та степен, ама каква да е в 39 г. с 😁 Май ще си дочакам термина.

# 99
Мони, стиснати палци имаш от мен! 💓❤🥰
Алегра, честита Деа! Жива и здрава да ти е и много да те радва! 💕

Чакаме новини от Мария! ☺💙

Весел Никулден, момичета! Страшна идилия е вкъщи. ММ и каката в кухнята пекат лаврак и скумрийка, беб спи върху мен, мирише на лимони, слушаме музика и ни светкат коледните лампички по елхата. Мечта! 🥰

# 100
Мони, стиснати палци имаш от мен! 💓❤🥰
Алегра, честита Деа! Жива и здрава да ти е и много да те радва! 💕

Чакаме новини от Мария! ☺💙

Весел Никулден, момичета! Страшна идилия е вкъщи. ММ и каката в кухнята пекат лаврак и скумрийка, беб спи върху мен, мирише на лимони, слушаме музика и ни светкат коледните лампички по елхата. Мечта! 🥰

Еее,Беърче, не яж хляб пред гладните-неродили. Хаха,шегувам се. Страхотен уют и идилия сте си създали. ❤

Весел празник на всички 💟

# 101
Честито на всички нови мами. Бързо да се възстановявате и да гушкате сладките вързобчета 🤗🤗🤗. На очакващите и тези които да в болница пожелавам спокойствие. Всичко ще се нареди по най добрия начин.
Честит Никулден на малки и големи. Носете имената си с гордост.
И аз днес бях на преглед. Слушахме тонове.-добре са. Гледахме го на видеозон-около 3700 е. Доктора искаше да гледа как е шийката с вагиналния, ама аз отказах. Казах му че ако се съблека и облекла, направо ще родя още сега.... Много ми тежи вече момичета, едва ходя, ставите ме болят, качване и слизане от колата си е направо изпитание. Все пак малко остана. Във вторник постъпва и в сряда живот и здраве ще го вадим. Надявам се да нямам изненади до тогава 🤗

# 102
Честито Алегра! Да е жива и здрава Деа!

Май не честитих на Супрема - да е жив и здрав именикът и Св. Николай да го закриля!

Ние сме добре, беба май има наченки на жълтеница, спи доста днес, за разлика от нощес, когато ни побърка лекичко. Почти не съм спала, но и не ми се спи много. Имах някакви болки в кръста следобяд, но ми дадоха свещичка и съм окей сега. ММ ми донесе истинска храна, че тук е доста гадна, а вчера ми носи само някакви по-сухи неща, та и аз отпразнувах с малко сьомга 😂

Тя спря да суче, според педиатърката заради зърната ми, защото доста слабо са изразени. Аз тъкмо си взех един силиконови зърна, та утре ще пробваме и с тях, а междувременно Помпата вече е при мен и може би ще опитам да се поизцедя после. Дано Да имаме успех ❤️

# 103
  • Sofia
Честита Деа, Алегра! Красиво име сте й дали! Да е здрава и честита!

Моникриси, стискам палци за леко раждане!

Мария, как си?

За време между паднала тапа и раждане май аз съм първенец - 11 дни.

# 104
Джорджи, и ти скоро ще си в кюпа на родилите. Малко остана. Simple Smile

Вили, хубава рожденна дата сте избрали на бебока! Дано си я дочака! Голямо бебе си гледаш ти Heart Exl

Ланче, стискам палци да постигнете успешно кърмене с бебка. Добре си се запасила със силиконовите зърна. Ти в коя болница роди? Как е там със свижданията?

Супрема, как мина днешната среща с бебчо като ти го донесоха? Blue Heart

Общи условия

Активация на акаунт