ЯНУАРСКИТЕ бебоци слушкат, догодина в мама ще се гушкат.

• 13 772
  • 261
  •   1
Отговори
# 120
Помоли някой мод да ти я отключи за малко.
Някой се е разчистил вкъщи и по инерция и тук е минал с голямата метла Laughing

Mr. Green Признавам си без бой, аз бях. Laughing
Принципно, темите са заключват, когато достигнат 15 стр. Simple Smile

Много благодаря! Ако знаеш колко труд ми спести. Само незнам ти ли ги копира, учудих се като видях термините тук.

Аз ги копирах. Grinning

# 121
Ей Ним, така готино описваш преживяното че ми се прииска да съм в 18-та г.с. и да тичам и аз да ми правят фетална. До вчера се колебаех дали да ходя но ти ме убеди и най вече с това че отношението към бременните е това което ние всички очакваме от лекарите - добронамерено а не високомерно и се едно че им бъркаш в свободното време. Супер ме зарадва  newsm44 . И аз ще отида септември.
Аз мисля че нашто ще е момиче, въпреки че усещам желание за момче от страна на таткото, пък и май в неговата рода това е важно - наследникът. Както и да е важното е да е здраво и щастливо, нали   ylinfant
А относно колегите - ние сме женени от 2 години и всички негласно се чудеха какво става - тия пък що закъсняват.... и сега като си взех цялата отпуска в канцеларията веднага се сетиха - нали и те са жени - и викат : да лежиш, да се пазиш, махай се от тук.... Много са готини Simple Smile

# 122
  • София
Записах се да ме следят и в Тина Киркова, по частното осигуряване от фирмата - е няма такава ''поточна линия''!  Sick На фона на частната болница на Мазнейкова - където съм по здравната каса!!! - беше ОТВРАТ.  Бебо ме риташе, но аз не го усещам още, а му виждах малките шутчета... newsm76 Пък съм 15 г.с....

Последна редакция: пт, 28 юли 2006, 10:48 от ivonska

# 123
  • София
Ехо!!!
Много съм щастливаааааааааааааа, взех си резултата от БХС , от очакван риск 1:1400 при мене е 1:1912 !  newsm44

# 124
  • София
Klemy, браво! Да си пожелаем добри резултати всички!!! smile3525

# 125
Ох дано при всички да са наред - моите ще ги взема в понеделник...  Praynig

# 126
Клеми радвам се за резултатите но не ги разбрах - какъв е този риск  newsm12
Ivonska какво искаш да кажеш с това - "ужасно беше" в Тина Киркова как се държаха с теб?

# 127
  • София; Дружбето
Айде честито Klemy и да почерпиш Stuck Out Tongue АЗ не разбрах като давам кръв на 2-ри за БХС, кога ще излязат резултатите. Ако трябва да чакам месец ще откача #Crazy

# 128
  • София
Ivonska какво искаш да кажеш с това - "ужасно беше" в Тина Киркова как се държаха с теб?

БХС дава вероятен риск от синдром на Даун, моят е по-нисък от очаквания , което е хубаво. Не си ли чела статиите за БХС?

# 129
  • Willebroek, Belgium
здравейте моми4ета Hugда ви питам нещо.знаете ли дали това изследване БХС е задължително.аз знам 4е се прави от жени над 35 а аз съм само на 21.трябва ли да го правя.док ме вика в понеделник и тогава иска да ми дава изследването.оба4е едно 4е е на друг остров клиниката и второ взимат много скъпо.незнам аз мисля 4е съм малка за това изследване и няма нужда да го правя.вие как мислите  bouquet

Последна редакция: пт, 28 юли 2006, 12:03 от dobito

# 130
  • София

Бяхме две жени: едната - на ехографа, другата - на ''разпит''. Няма параван, събуваш се пред лекаря, бельото - в ръчичка, абе....

# 131
  • София/Варна
dobito, говорих с една приятелка в 6-ти месец, тя твърди, че много по-важно (и по-интересно) изследване е феталната морфология. Според нея младите мами са прекалено наплашени и затова се натискат за БХС, което не ти дава точен резултат, а някакви си вероятности.

# 132
  • София
здравейте моми4ета Hugда ви питам нещо.знаете ли дали това изследване БХС е задължително.аз знам 4е се прави от жени над 35 а аз съм само на 21.трябва ли да го правя.док ме вика в понеделник и тогава иска да ми дава изследването.оба4е едно 4е е на друг остров клиниката и второ взимат много скъпо.незнам аз мисля 4е съм малка за това изследване и няма нужда да го правя.вие как мислите  bouquet
Не се разкарвай тогава, няма смисъл. Аз го направих, защото не ми се налага да ходя да стърча в Майчин Дом, а дадох кръв там,където ми седят бременността. Иначе не бих отишла, защото съм на 24.  Wink

# 133
  • Willebroek, Belgium
успокоихте ме :hug:Klemy на теб някакви други изследвания в 16 седмица правили ли са ти освен БХС.да не би да е нещо друго,а феталната в коя седмица се прави и от доктора ли се прави.моя е 4астен а не държавен.  bouquet

# 134
  • София
Феталната около 20, 19-22 мисля е ОК. А в 16 друго не са ми правили, ама не пречи при вас да правят...може да ти взимат кръв и урина, знам ли  newsm78.

Общи условия

Активация на акаунт