Mixa Hyalurogel – спечелете грижа за дълбока хидратация на кожата на лицето

• 14 406
  • 474
  •   1
Отговори
# 360
  • Стара Загора
1. Какъв тип е вашата кожа? - лятото нормална, зимата към суха.
2. Как се грижите за кожата си и имате ли конкретни козметични проблеми? - грижата се състои в редовно почистване, и използване на серуми, маски и кремове, съобразени със състоянието на кожата. Нямам конкретен козметичен проблем.
3. Използвали ли сте продукти на Mixa и какви? - Да. Мицеларна вода и кремчето 2 в 1

# 361
1. Какъв тип е вашата кожа? По принцип е смесена, но в момента виждам доста сухи участъци.
2. Как се грижите за кожата си и имате ли конкретни козметични проблеми? Старая се да я почиствам редовно и да ползвам подходяща козметика, но покрай бебчето ми остава все по-малко време да се погрижа за себе си.
3. Използвали ли сте продукти на Mixa и какви? Да, ползвала съм мицерална вода и бебешки крем против подсичане.

# 362
1. Какъв тип е вашата кожа? - Нормална
2. Как се грижите за кожата си и имате ли конкретни козметични проблеми? Почиствам с мицеларна вода и нанасям хидратиращ крем
3. Използвали ли сте продукти на Mixa и какви? С голямо удоволствие бих пробвала  продукти на Mixa до сега не съм ги използвала.

# 363
1. Кожата ми е смесена - суха на бузите и мазна в Т-зоната.

2. Стандартно почистване сутрин и вечер,  крем според текущата нужда.

3. Използвала съм гел за почистване на лице.

# 364
1. Смесен тип е
2. Почиствам я с мицеларна вода, ползвам околоочен, дневен и нощен крем. Понякога ми се появяват червени петна и пъпки.
3. Ползвали сме бебешки кремчета на Mixa.

# 365
1. Какъв тип е вашата кожа?
Моята кожа е чувствителна.
2. Как се грижите за кожата си и имате ли конкретни козметични проблеми?
Почиствам кожата си с мицеларна вода, правя й маска, мажа с крем.
3. Използвали ли сте продукти на Mixa и какви?
В момента използвам: подхранващото мляко за тяло, крем за ръце, мицеларна вода, маска, дневен и нощен крем за лице.

# 366
  • София
1. Какъв тип е вашата кожа? - суха
2. Как се грижите за кожата си и имате ли конкретни козметични проблеми? - Използвам дневен крем и почиствам сутрин и вечер с тоалетно мляко.
3. Използвали ли сте продукти на Mixa и какви? Използвала съм  крем Mixa за ръце за суха кожа.

# 367
  • Хасково
Здравейте,кожата ми е много суха и чувствителна.
Ползвам сутрин и вечер мицеларна вода ,и хидратиращ крем.
Ползвала съм  хидратиращият крем за лице за чувствителна и дехидратирана кожа и съм много доволна.От доста години ползвам крема за ръце на Микса-уникален е.Най-добрият крем за ръце!
Весели празници!

# 368
Моята тип кожа е суха.
Грижа се за нея с крем и почистване с мицеларна вода.
Не съм използвала продуктите на Mixa и с удоволствие бих ги пробвала.

# 369
1.Смесена
2.Използвам мицеларна вода за почистване, измиващ гел, хидратиращ крем, с лятото слънцезащитен.
3.Ползвала съм само крем за ръце с глицерин.

# 370
  • София
Здравейте!
1. Какъв тип е вашата кожа? - смесен тип.
2. Как се грижите за кожата си и имате ли конкретни козметични проблеми? - Почиствам сутрин и вечер с измиващ гел Мixa и нанасям околоочен крем и дневен или нощен крем. Използвам и два пъти в седмицата почистваща маска. Нямам конкретни козметични проблеми.
3. Използвали ли сте продукти на Mixa и какви? - използвам с удоволствие измиващ гел Мixa и съм много доволна.
Весели празници!

# 371
1. Какъв тип е вашата кожа? -суха и чувствителна
2. Как се грижите за кожата си и имате ли конкретни козметични проблеми? -използвам крем който хидратира и  почиствам с мицеларна вода
3. Използвали ли сте продукти на Mixa и какви? -  използвам  мицеларната вода и основа под грим Mixa Soothing BB Cream унисекс

# 372
1. Какъв тип е вашата кожа? Кожата ми е чувствителна.
2. Как се грижите за кожата си и имате ли конкретни козметични проблеми?  Имам пъпки и петна.
3. Използвали ли сте продукти на Mixa и какви? Използвам мицеларната вода на  Mixa и съм доволна.

# 373
  • някъде
Кожата ми е чувствителна.
Ползвам сутрин и вечер мицеларна вода и хидратиращ крем.
Не съм ползвала продуктите на MIXA.

# 374
1. Какъв тип е вашата кожа? Кожата ми е чувствителна особено през летните и зимните месеци.

2. Как се грижите за кожата си и имате ли конкретни козметични проблеми? Почиствам  вечер  след измиване на лицето.

3. Използвали ли сте продукти на Mixa и какви? не

Общи условия

Активация на акаунт