Mixa Hyalurogel – спечелете грижа за дълбока хидратация на кожата на лицето

• 14 945
  • 474
  •   1
Отговори
# 90
  • Пловдив
1. Какъв тип е вашата кожа? Смесен тип
2. Как се грижите за кожата си и имате ли конкретни козметични проблеми? Използвам измивен гел, ако съм слагала грим почиствам с мицеларна вода,  ползвам крем или гел за хидратация. Основният ми проблем за червени петна в областта на скулите.
3. Използвали ли сте продукти на Mixa и какви? Използвала съм мицеларна вода, ББ крем, а в момента имам гел серумът от серията, който ползвам вечер вместо крем.

# 91
1. Кожата на лицето ми е смесена - мазна на челото, носа и брадичката и суха на бузите.
2. Имам късмет да имам непретенциозна кожа - сутрин и вечер само измивам с вода, и само сутрин нанасям лек хидратиращ крем. Понякога използвам някакъв ексфориращ крем.
3. Досега не съм ползвала, защото рядко експериментирам, но бих пробвала от вашите продукти. Прочетох доста добри отзиви.

# 92
Моята кожа е суха и единствения начин да я подхраня и овлажня е да ползвам продукти за овлажняване.Ползвала съм мицеларната вода на Mixa и съм доста доволна от нейните качества

# 93
1. Какъв тип е вашата кожа? - комбинирана склонна към омазняване!
2. Как се грижите за кожата си и имате ли конкретни козметични проблеми? - Слагам задължително  сутрин и вечер крем, почиствам с мицеларна вода
3. Използвали ли сте продукти на Mixa и какви? -Все още не.

# 94
  • Велико Търново
1. Какъв тип е вашата кожа?
Суха и чувствителна.

2. Как се грижите за кожата си и имате ли конкретни козметични проблеми?
Като използвам подходящи продукти за типа кожа.

3. Използвали ли сте продукти на Mixa и какви?
Да. Крем за ръце и Мицеларна вода.

# 95
1. Нормална кожа, но сега през есенно-зимният период е по-дехидратирана.
2. Вечер почистване с мицеларна вода. Сутрин - крем.
3. Все още не съм използвала ваши продукти.

# 96
  • софия
Моята кожа е суха.
Използвам измивен гел, дневен и нощен крем. Веднъж седмично маска.
Използвала съм дневен крем Микса.

# 97
Кожата ми е комбинирана, към суха. Зимата използвам по мазни кремове. Грижите които полагам за кожата си са: ежедневно почистване, хидратиране. Един път седмично маска. Ползвала съм и все още ползвам вашата мицеларна вода.

# 98
  • Сф
1.Кожата ми е много бяла и суха,дори на места се лющи зимата.
2.Използвам овлажняващ крем с витамини на Арома
3. Не съм ползвала кремовете на Mixa.Може би да помогнат.Ще се радвам да пробвам.

# 99
1. Какъв тип е вашата кожа?
Суха около очите и бузите.
2. Как се грижите за кожата си и имате ли конкретни козметични проблеми?
Като тинейджър ми се появиха черни точки, до ден днешен не мога да ги махна.
3. Използвали ли сте продукти на Mixa и какви?
До сега не съм използвала продукти на Mixa и ще се радвам да ги пробвам.

# 100
1. Какъв тип е вашата кожа? - Кожата ми е комбинирана - мазна в Т-зоната и суха в останалата част на лицето

2. Как се грижите за кожата си и имате ли конкретни козметични проблеми? - Почистване на лицето вечер с измиващ гел и/или салицилов спирт, кожата ми е склонна към образуване на акне, имам широки пори и съответно множество черни точки

3. Използвали ли сте продукти на Mixa и какви? - MIXA Овлажняващ крем против несъвършенства. Невероятен е според мен. След като веднъж опитах този крем, всеки друг вече ми се струва ужасен.

# 101
1.Кожата ми е суха и чувствителна.
2.Винаги използвам хидратиращ продукт.
3. Използвам почистващо мляко на Mixa, лосион за суха кожа Mixa и съм използвала Hyalurogel Rich- крем за лице!
Много съм доволна от тези продукти и ще продължавам да ги използвам!

# 102
Кожата ми е суха.
Почиствам лицето си всяка вечер.
Проблема ми е черните точки.
Не съм използвала продуктите ви.

# 103
1. Кожата ми е смесена бузите сухи Т-зона мазна

2. Сутрин крем, вечер почиствам с мирцеланова вода. Няколко пъти седмично пилинг и маски.

3. Използвала съм мицеларна вода за почистване.

# 104
Моята кожа на лицето е смесена - мазна в Т-зоната. По тялото също бих казала, че е смесена. Проблемите ми са свързани с това, че все още ми излизат пъпчици по лицето и гърба, които третирам с различни козметични продукти. Досега не съм използвала продукти на Mixa. 🙂

Общи условия

Активация на акаунт